Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna Pyniusia, zawsze uśmiechnięta:loveu:
Wszystkie dziewczynki sliczne jak ich sztuk 4!!!!
Wesoło macie i przed i po swiętach:lol:

Akuszko a Twój TZcik, to ma taki znajomy wyraz twarzy:sweetCyb:

Ciocie dlaczego Wy ogonków, nie lubicie, hmmm?:roll:

Posted

Nowy Rok - to zwykło się mawiać
dobra okazja do tego, by się zmienić.
Ja jednak pragnę Ci życzyć, abyś nadal pozostała sobą.
Nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co Cię wyróżnia w tłumie.

[IMG]http://republika.pl/blog_qg_418782/699509/tr/901.jpg[/IMG]

Posted

Właściwie to powinnam zbojkotować takie gify....z fajerwerkami-ale za bardzo bym podpadła znów modom jakbym dawała te same...

Oczywiście życzenia dla Twojego TZ-ta , Rodziców, Brata no i dla Dziewczynek-wszystkich Czterech!!!!

Posted

Szczęśliwego nowego roku!!!!
Chmurka była z nami popatrzeć na fajerwerki(ona się nie bała)
tylko jak już siwo od dymu się zrobiło to przestało jej się podobać i zabraliśmy ją do hotelu

Posted

jestem wsciekla.Za swoja naiwnosc.
Mial byc fajny DT dla szczeniaka suczki.No i byl-przez 3-4 dni,a potem lekko histeryczny ton-na ile szczeniak zostanie,bo odpowiedzialnosc itd itd itd.Dupa nie DT.Zabieramy szczeniaka,chwala Bogu poratowala mnie Abi,a raczej poratowala szczeniaka.I przysiegam-NIGDY W ZYCIU NIE WROBIC SIE ZNOWU W COS TAKIEGO.Ufac tylko "swoim",sprawdzonym.

Posted

[quote name='brazowa1']jestem wsciekla.Za swoja naiwnosc.
Mial byc fajny DT dla szczeniaka suczki.No i byl-przez 3-4 dni,a potem lekko histeryczny ton-na ile szczeniak zostanie,bo odpowiedzialnosc itd itd itd.Dupa nie DT.Zabieramy szczeniaka,chwala Bogu poratowala mnie Abi,a raczej poratowala szczeniaka.I przysiegam-NIGDY W ZYCIU NIE WROBIC SIE ZNOWU W COS TAKIEGO.Ufac tylko "swoim",sprawdzonym.[/quote]
no bo są ludzie,klamki wytrychy i zamki - ta pani to wytrych jest :eviltong:

Posted

na sterylke to podejrzewam moje wystarcza. ile tam trzeba?u mnie ze spotkaniem to właściwie w tej chwili graniczy z cudem.bazarek moge wystawic dzis pooooznym wieczorem. na Miszke, prawda?i tak wszystkiego nie upchnełabym w jeden bazarek.

Posted

Jedno na sopociaka drugie na bullowate :lol:
Gabi a na która z moich dziewczyn szelki bedą dobre?

Ciotki, z Belą źle :-( Z okiem tragicznie, zapadło się, Belka cierpiąca bardzo.
Po pracy jadę do weta, kolejny już raz, nie wiem jak to się skończy, rokowania nie bardzo. Wczoraj oko zrobiło się mętne, pojawiły się białe plamy. Dzisiaj już nie otwiera.

Pynia marznie w łapki tylne, płacze i nie chce wychodzić. Noszę kluchę na rękach. Jejejej, jakieś buty na te krótkie łapki muszę wymyslić. Wszystko, co znalazłam za długie na nią.

Posted

Wet wspominał mi od dr Garncarzu - gdyby nie było poprawy. Miałam się zgłosić za 2 tyg na kontrolę, ale jedziemy dziś.

Cioteczki ja nie wiem, co się stało. Wet podejrzewał zapalenie rogówki i tak dobrał antybiotyki-krople i jakiś żel. Ale jest gorzej. Oko zamknięte, opuchnięte. Przy próbie otwarcia wcale go nie widać, jama taka. Nie mam pojęcia o co chodzi. Oko jest bolesne.
Wczoraj było niby nieźle.
Szkoda Belki-kurdupelki :-( łapką mnie trąca, boli...

Jak ja do Warszawy pojadę???? Oboje pracujemy w tej samej szkole, dyrektor nas nie puści :placz: W sobotę czy niedzielę przyjmują?