Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: Cmokam cały czas! Ale się najadłam też strachu. 3 godz. temu miała wyciek z tego oka, taki z krwią. Zaczęła się znowu szarpanina i dreszcze, wystrachałam się jak cholera. Ale minęło.
Ciotki, ja mam takiego cykora, gdy przy tym oku coś robię, że już sama chora jestem.
Dzisiaj sprawdzałam, czy Belka coś widzi i tak machałam paluchem z boku chorego ślepia, a ona mnie chaps! Widzi? :razz:

Pynia i Tolka grzeczne jak aniołki, tylko się tulą i zwiewają gdzie pieprz rośnie, jak wyjmują sprzęt medyczny :evil_lol:

Posted

Dziekujemy :lol: - lepiej! Dostała jeszcze jedne krople; na wzmocnienie naczyń krwionośnych, czy coś takiego. Musiałam zrobić rozpiskę, bo zakraplam 8 razy dziennie, trzy rodzaje kropli i mam w głowie :huh:

Posted

No co??????????????
Belka ma się zupełnie dobrze, jej oko jakby mniej.
Codziennie wet -zastrzyki i oględziny. My żyjemy z budzikiem w kieszeni - zakraplanie co 4 godź. Wczoraj kazali dawać też sztuczne łzy.

Tak wygląda Belka

oko

UWAGA!!! Foty sa wykadrowane, nie robiłam z bliska. Zwierzę nie ucierpiało!

Nieustająco śliczny Pyń

Niezmiennie głupkowata Tolka

Posted

Olenko, Belce nic nie dolega, oko żyje własnym życiem i już. Belka wesoła, ganiająca.
Ja jestem biedna :placz: Niewyspana, nerwowa i zła!

Acha! wszystkie trzy mają przemywane codziennie oczy, bo zazdrosne. Siedzą ładnie w rządku i cierpliwie czekaja na swoją kolej. Na widok opakowań z kroplami, solidarnie uciekają też trójeczką.

Posted

Zakraplać mam do odwołania.
Chyba na to oko widzi, bo gapi się nim właśnie na mnie i straszy jego wyłupiastością - jem - a ona chce kawałek.
Przy pierwszych wizytach wet mówił, że raczej będzie to ślepe oko, ale teraz twierdzi, że oko reaguje.
Martwią mnie takie dwa dzioby na tej gałce.

Posted

Brrrrrrr ....... jestem pod wrażeniem Belkowego oka ... a niby sporo widziałam przy tych moich.

[quote name='akucha']Martwią mnie takie dwa dzioby na tej gałce.[/quote]

Akucha a zpytaj się czy te dzioby to nie wrzody na gałce ...

Posted

No wrzody, tak!
Maupo, zapewniam Cię, że oko jest już śliczne. :cool1:
Jak Ci powiem, że było 2 razy większe, to uwierzysz? Wygladało jak ścięte białko kurze...