Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krysia napisał(a):
:evil_lol:Tobik dziecinnieje przy nich:) a one chcą zachowywać się dorośle tak jak on :) pociesznie to wygląda:crazyeye:

No to Tobiaszek okazał się starszym braciszkiem, a nie tatusiem :evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong:... Super!!! Decyzja jak najbardziej słuszna :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:!!!
Krysiu! Zobaczysz sama jak fajnie mieć potrójne szczęście w domku... U mnie też trzy, co prawda 2 jamniki i kot, ale szczęścia, że hoho...:laola:...

U mnie kotka już nie ma (był kochany Tygrysek kotek i Kapselek jamniś)obydwa mnie opuściły:-(:-(

Posted

Gratulacje Krysiu co do decyzji pozostania obu smarkaczy.:loveu::multi::multi: Fajnie teraz weselej w domku będzie, mniej statecznie :eviltong::p:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Krysia napisał(a):
Decyzja już zapadła zostają obydwa łobuzy:eviltong:. Był chętny a mój mąż powiedział niech spada:mad::lol: nie oddam żadnego:cool3:

Genialna decyzja

Krysia napisał(a):
:evil_lol:Tobik dziecinnieje przy nich:) a one chcą zachowywać się dorośle tak jak on :) pociesznie to wygląda:crazyeye:

Wiesz jak adoptowałam Ruda to świetnie wpłyneło na Rambiego. Przede wszystkim znacznie zmniejszyły się ataki padaczki. A od kiedy jest TYMCZASOWICZKA Ganga to Ruda zrobiła sie mamuśka, cały czas tuli się do Gangi, pilnuje jej. Sumasumarum nie ma to jak min. 3 jamniory.

Posted

Witam:):) Dzisiaj rano otrzymałam niespodziewany prezent od cioteczki Eli z Warszawy.Bardzo dziękuję:loveu:
A tu fotki z małego psiego pokazu mody:crazyeye:

Bardzo dziękujemy teraz nam cieplutko.Obiecujemy że dorośniemy do kubraczków:D Tobiaszek też dziękuje za pamięć.
P.S Smaczki były pycha:diabloti:

Posted

Elizabeth jesteś niesamowita.:iloveyou: Chłopaki w nich jak z fashion of Vogue'a first model. Ja pierdziu! Niczym Chippendals:eviltong::sweetCyb:. Seksownie jamniczy tercet:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Haha jak one pięknie w nich wyglądają :) Myślałam że będą akurat, ale nie ma co się martwić na zimę będą idealne :)

Na Tobiaszka są idealne a reszta dorośnie :) Teraz to tylko próbują pomagać się mu rozbierać:) Smakołyki tylko najmniejszemu nie smakują, on preferuje ludzką kiełbaskę:)

Posted

JEZUUUUUUUUUUUU.............widzisz to wszystko? Ta kobieta powinna mieć Niebo za życia . Krysiu... te fotki to balsam na moje skołatane serducho. JESTEŚ MEEGGGAAA WIELKA. I tyle szczęścia na raz. To tak ...jak byś miała trojaczki :)