bianka0 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Krysia napisał(a)::evil_lol:Tobik dziecinnieje przy nich:) a one chcą zachowywać się dorośle tak jak on :) pociesznie to wygląda:crazyeye: No to Tobiaszek okazał się starszym braciszkiem, a nie tatusiem :evil_lol: Quote
Krysia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong:... Super!!! Decyzja jak najbardziej słuszna :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:!!! Krysiu! Zobaczysz sama jak fajnie mieć potrójne szczęście w domku... U mnie też trzy, co prawda 2 jamniki i kot, ale szczęścia, że hoho...:laola:... U mnie kotka już nie ma (był kochany Tygrysek kotek i Kapselek jamniś)obydwa mnie opuściły:-(:-( Quote
pikola Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Cioteczki blagam zajrzyjcie:-( Sparaliżowany, z otwartymi ranami...potrzebny rozglos! Tobisiu i Koreczku przepraszam. Quote
yunona Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Gratulacje Krysiu co do decyzji pozostania obu smarkaczy.:loveu::multi::multi: Fajnie teraz weselej w domku będzie, mniej statecznie :eviltong::p:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
nescca Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 :Cool!::klacz::BIG::laola::drink1::BIG::BIG::BIG::klacz: KRYSIA!!!!!!!!Mąż!!!!!! :klacz::BIG::laola::drink1::BIG::BIG::BIG::klacz: Quote
Isadora7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Krysia napisał(a):Decyzja już zapadła zostają obydwa łobuzy:eviltong:. Był chętny a mój mąż powiedział niech spada:mad::lol: nie oddam żadnego:cool3: Genialna decyzja Krysia napisał(a)::evil_lol:Tobik dziecinnieje przy nich:) a one chcą zachowywać się dorośle tak jak on :) pociesznie to wygląda:crazyeye: Wiesz jak adoptowałam Ruda to świetnie wpłyneło na Rambiego. Przede wszystkim znacznie zmniejszyły się ataki padaczki. A od kiedy jest TYMCZASOWICZKA Ganga to Ruda zrobiła sie mamuśka, cały czas tuli się do Gangi, pilnuje jej. Sumasumarum nie ma to jak min. 3 jamniory. Quote
Krysia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Witam:):) Dzisiaj rano otrzymałam niespodziewany prezent od cioteczki Eli z Warszawy.Bardzo dziękuję:loveu: A tu fotki z małego psiego pokazu mody:crazyeye: Bardzo dziękujemy teraz nam cieplutko.Obiecujemy że dorośniemy do kubraczków:D Tobiaszek też dziękuje za pamięć. P.S Smaczki były pycha:diabloti: Quote
Isadora7 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 O matko jakie śliczności, teraz zupelnie już jak samotny tatuś z bliźniakami Quote
Sarunia-Niunia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Nie no! Fantastycznie! Uroczo! Są tak piękni i słodcy, że chciałoby się całować, przytulać i ściskać! Gratuluję Ci Krysiu tych cudnych chłopaczków!!! Cała trójka PIĘKNA!!! Quote
Mika31 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 :crazyeye:cuda !!!!!!!!!śliczne stado a moda paryska;) Quote
JamniczaRodzina. Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Haha jak one pięknie w nich wyglądają :) Myślałam że będą akurat, ale nie ma co się martwić na zimę będą idealne :) Quote
yunona Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Elizabeth jesteś niesamowita.:iloveyou: Chłopaki w nich jak z fashion of Vogue'a first model. Ja pierdziu! Niczym Chippendals:eviltong::sweetCyb:. Seksownie jamniczy tercet:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Krysia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Haha jak one pięknie w nich wyglądają :) Myślałam że będą akurat, ale nie ma co się martwić na zimę będą idealne :) Na Tobiaszka są idealne a reszta dorośnie :) Teraz to tylko próbują pomagać się mu rozbierać:) Smakołyki tylko najmniejszemu nie smakują, on preferuje ludzką kiełbaskę:) Quote
bianka0 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Zatkało mnie. Nie wiem czy zachwycać się moją tobiaszkową miłością, maluchami, czy sweterkami. Elu, czy sama takie piękne sweterki jamnicze produkujesz ? Quote
Celina12 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cuda-jak słodko wyglądają...:loveu::loveu:...napatrzeć się nie mogę.... Elunia to taki dobry duszek...uwielbia robić takie prezenciki-niespodzianki-wiem coś o tym Quote
nescca Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 JEZUUUUUUUUUUUU.............widzisz to wszystko? Ta kobieta powinna mieć Niebo za życia . Krysiu... te fotki to balsam na moje skołatane serducho. JESTEŚ MEEGGGAAA WIELKA. I tyle szczęścia na raz. To tak ...jak byś miała trojaczki :) Quote
JamniczaRodzina. Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tobiaszek zawsze przy maluszkach.A poza w czsie snu super. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tobiaszek cudnie prezentuje się na tronie! Taki prawdziwy król!!! Quote
Isadora7 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Mnie ten brzucholek rozwalony rozwalił Quote
Andzike Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja padłam, osłabłam i nie mogę się pozbierać... Jamniki w ilości trzech sztuk mnie powaliły !:loveu: Quote
Isadora7 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Andzike napisał(a):Ja padłam, osłabłam i nie mogę się pozbierać... Jamniki w ilości trzech sztuk mnie powaliły !:loveu: W sumie niewiele Ci brakuje :) Quote
Recommended Posts