Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Skubi wraca z nieudanej adopcji, ale poprzedni DT stanie się jego DS:)

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam dziś z panią z TOZ'u i Skubi musi zostać poddany zabiegowi- będzie miał jakiś wężyk w uchu, żeby ropa mogła z niego spływać sama, bo nie daje się dotknąc przy jakichkolwiek zabiegach. I przy każdym podaniu zastrzyku czy innych rzeczach musi byc podany narkozie usypiającej bo nie pozwala sie dotknąć. Ale tylko przy takich rzeczach, ogólnie to pies pełen miłości.. Potrzebujemy wsparcie finansowego- MUSIMY UZBIERAC 300 ZŁ !! ja tez postaram sie o jakiś bazarek.. ale musze wziąć konto od pani żeby podac. Czy ktoś może nas wspomóc ?

Posted

Witajcie
fajnie że jest jakaś wiadomość o Skubim. To my jesteśmy tą rodziną która zdecydowała się adoptować Skubiego na dzień dzisiejszy mogę zaoferować 120zł jako ludzie odpowiedzialni za Subiego. A prosze mi powiedzieć co mówi wetwerynarz???? jeszzcze czeka nas wizyta przedadopcyjna ale juz niedlugo jak tylko zdolamy przewiesc rzezy do nowego mieszkania ale bysmy chcieli wiedziec kiedy Skubi bedzie juz gotowy dow ziecia do nowego domku?????? pozdrawiamy serdecznie

Posted

Zdjecia waszej suni sa nie wyrazne bo sa robiane tel a po za tym mała jest straszne ruchliwa i nie mozna jej uchwycic aparatem , ma na imie Dejzi mieszka w domu z 2 kotami które zaczepia i sie z nimi bawi a 2 szczeniak choruje i jest u pani Elżbiety która go brała jest leczony mieszka w domu i jest pod bardzo dobra opieka

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie pani Skubiego:)
I są dobre wieści odłuczył się warczeć jak jest przy misce:)
Pani mówiła że jest poprostu cudny typowy psiak do przytulania.
Tylko jak p.Monika robi mu coś przy uszach albo przy miejscach gdzie boli to
Skubiś warczy i prosiła mnie żebym to napisała żeby nowi własciciele
wiedzieli o tym.Ale jak powie donośnym głosem to się uspokaja.
Najprawdopodobniej zdjęcia będą w Niedzielę :)

Posted

AngieD napisał(a):
Bardzo się cieszymy na wiadomość o zdjęciach, bo dzisiaj wizyta przedadopcyjna,

Trzymam kciuki za wizytę:D

Sylwio super że są zdjęcia malutkiej :)
I mam nadzieje ze tamto maleństwo wyzdrowieje.

Posted

Wizyta wypadła dobrze więc Skubi po zabiegu i całkowitemu wyleczeniu będzie mógł jechać do DS :)
Tylko brakuje jeszcze 180zł...
Sylwia jeszcze dziś wyśle ci zdjęcia i opisy psiaków na e-mail;)
Dzięki za pomoc!

Posted

Weszlam na wátek po zdjéciach na których pies wygládal jak polzywy po pogryzieniu, ale teraz sytuacja zupelnie sié zmienila i powinny byc aktualne zdjécia. Prosicie o pomoc (300zl za dren w uchu??? co to za zdzierca vet?) a nie ma nawet jednego zdjécia z DT? Troché to niepowazne.

Posted

Weterynarze w Obornikach liczą z rozmachem. W Warszawie skomplikowane zabiegi na uszy ze znieczuleniem i kroplówkami tyle nie kosztują. Jestem w lekkim szoku.

Posted

Jesli sie kocha zwierzaki to sie im pomaga :) pani Romo ":P:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a ja akurat jestem zakochana w zwierzakach mam pytanie do pani Romy czy ma pani kontakt z Jenny która pomaga pani wandzie :P chciała bym do niej e-mail ale magda nie ma ani a z weronia nie gadam:(