Olena84 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Czyli jeden piesek zostaje z niczym na razie? Quote
AgusiaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Olena84']Czyli jeden piesek zostaje z niczym na razie?[/QUOTE] Właśnie się dowiedziałam, że jedzie dzisiaj do DT :multi::multi::multi: Quote
Olena84 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No to super, a jak finanse tych domkow? Quote
AgusiaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 U mnie bezpłatny a dla pieseczka nie wiem już się głubię w tych wątkach i psiakach z Pszczyny Quote
Awit Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Też bezpłatny, tylko wet i nie wiem jak jedzenie:-) Super, bardzo się cieszę!!:-) Quote
Poker Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 DT dla psiaka bezpłatne,jedzenie również za friko.A wet w razie gdyby było coś poważnego, to trzeba będzie wspomóc. Quote
AgusiaP Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 gdyby u mnie była potrzebna wizyta u weterynarza to pomożecie? Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='AgusiaP']gdyby u mnie była potrzebna wizyta u weterynarza to pomożecie? Wiecie co, przydałby się jakiś bazarek na takie sprawy dla tej całej czwórki, chodzi o szczepienia, ew. badania, odrobaczanie itp Ma ktoś chęć zrobić taki bazarek, bądź jakieś rzeczy może podarować na bazarek????????????????? Tak sobie myślę, że ktoś kto tu wchodzi, może się nie połapać. 2 sunie mają osobny wątek (Livia i Vesta http://www.dogomania.pl/threads/197230-Dwie-suczki-sparali%C5%BCowane-strachem...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice...), na nie tam były zbierane fundusze przez Avillkę, teraz jedna trafiła do Poker, druga do córki gonii66, na darmowy tymczas. Na tym wątku dziadek Rysio z chorym oczkiem i młody Romuś, którzy pojechali do płatnego hoteliku, dla Nich fundusze zbierane są tutaj. Ale z tego piekiełka jeszcze nie ma wątku biszkoptowa sunia, która trafiła do AgusiP na darmowy tymczas i młody piesek, który trafił dla znajomych Poker, też na darmowy tymczas, zwie się Foxik... Nie można teraz zostawić tych piesków, bo mają już ciepły kąt, potrzebne są fundusze na pomoc dla tych dobrych ludzi, którzy przyjeli te pieski do siebie. Potrzebne będą fundusze na szczepienia, odrobaczenia, sterylki, karmę....ogłoszenia... Pomożecie cioteczki i wujkowie????????:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
AgusiaP Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Praktycznie większość informacji o mojej sunieczce jest na wątku suczek Avili. Ja też muszę moją poobserwować czy przypadkiem nie jest w ciąży. Na razie za dużo nie mogę powiedzieć bo wczoraj ciężko było mi coś zobaczyć. Jak weszła do domu to latała taka przerażona o jak się położyła to nic nie mogłam zobaczyć, ale wydaje mi się, że jest chudziutka. Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Oby nie była, ale sterylka na pewno i tak potrzebna.. Quote
AgusiaP Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Będę obserwować. Sterylke wcześniej czy później i tak trzeba malutkiej zrobić Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Aguś latała bo nigdy nie była w normalnym domu :( wiedziałam wcozraj jaka była przerażona :( dzięki Ci wielkie :) Quote
Avilia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Agusiu,a może założysz oddzielny wątek swojej dziewczynce?Będzie tam wszystko jaśniejsze,nie będziemy musieli się wypowiadać na 2 wątkach naraz. Co do pomocy-oczywiście Ci pomożemy!Co do tego nie ma wątpliwości.Pierwsze co to musi się na pewno troszkę przystosować.Potem (za parę dni zapewne) wanna i kąpanko. Jak już załatwimy wannę to podrzucę Ci tabletki na odrobaczenie dla małej;) Quote
AgusiaP Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='BUDRYSEK']Aguś latała bo nigdy nie była w normalnym domu :( wiedziałam wcozraj jaka była przerażona :( dzięki Ci wielkie :)[/QUOTE] Budrysku dobrze się odezwałaś. Właśnie o Tobie myślałam. W takim razie zajechałaś szczęśliwie :lol: Ja chyba zacznę powolutko oswajać ją z mieszkaniem najpierw jeden pokój zamkne potem drugi itd. Bo wczoraj latała jak dziki kotek i nie miała się gdzie schować dopiero jak otworzyłam jej łazienke do poleciała pod wanne. [quote name='Avilia']Agusiu,a może założysz oddzielny wątek swojej dziewczynce?Będzie tam wszystko jaśniejsze,nie będziemy musieli się wypowiadać na 2 wątkach naraz. Co do pomocy-oczywiście Ci pomożemy!Co do tego nie ma wątpliwości.Pierwsze co to musi się na pewno troszkę przystosować.Potem (za parę dni zapewne) wanna i kąpanko. Jak już załatwimy wannę to podrzucę Ci tabletki na odrobaczenie dla małej;)[/QUOTE] Tak założe oczywiście Oleńko. Dzięki :loveu: Quote
magdola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='...robaczek']Wiecie co, przydałby się jakiś bazarek na takie sprawy dla tej całej czwórki, chodzi o szczepienia, ew. badania, odrobaczanie itp Ma ktoś chęć zrobić taki bazarek, bądź jakieś rzeczy może podarować na bazarek????????????????? Tak sobie myślę, że ktoś kto tu wchodzi, może się nie połapać. 2 sunie mają osobny wątek (Livia i Vesta http://www.dogomania.pl/threads/197230-Dwie-suczki-sparali%C5%BCowane-strachem...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice...), na nie tam były zbierane fundusze przez Avillkę, teraz jedna trafiła do Poker, druga do córki gonii66, na darmowy tymczas. Na tym wątku dziadek Rysio z chorym oczkiem i młody Romuś, którzy pojechali do płatnego hoteliku, dla Nich fundusze zbierane są tutaj. Ale z tego piekiełka jeszcze nie ma wątku biszkoptowa sunia, która trafiła do AgusiP na darmowy tymczas i młody piesek, który trafił dla znajomych Poker, też na darmowy tymczas, zwie się Foxik... Nie można teraz zostawić tych piesków, bo mają już ciepły kąt, potrzebne są fundusze na pomoc dla tych dobrych ludzi, którzy przyjeli te pieski do siebie. Potrzebne będą fundusze na szczepienia, odrobaczenia, sterylki, karmę....ogłoszenia... Pomożecie cioteczki i wujkowie????????:modla::modla::modla::modla::modla: Bazarek jest w moim podpisie i lipa! Nikt nie zagląda:( :( :( Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='magdola']bazarek jest w moim podpisie i lipa! Nikt nie zagląda:( :( :([/quote] wstawię sobie w podpis, może ktoś się jeszcze skusi... Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [FONT=Arial]:x-mas:Zapraszam serdecznie na bazarek dla dziadziusia też z Pszczyny:x-mas:[/FONT] [FONT=Arial]i na bazarek z cudnymi koralami, fajne na prezent pod choinkę[/FONT][FONT=Arial]:x-mas:[/FONT] Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Słuchajcie czy przleac już jakieś pieniążki za hotelik Romusia i Rysia??? Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='mikoada']Słuchajcie czy przleac już jakieś pieniążki za hotelik Romusia i Rysia???[/QUOTE] zrobimy 1 przelew razem z Zenkiem dam Ci znać ok? Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='BUDRYSEK']zrobimy 1 przelew razem z Zenkiem dam Ci znać ok?[/QUOTE] Jasne czekam na info :) Quote
Awit Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 A jak Romuś i Rysio się czują? Czy mają wątek osobny? Romuś, Rysio, dwie sunie, biszkoptowa sunia, Lisek, a ten jeden co gdzieś zginął, nie znalazł się nigdzie? Quote
BUDRYSEK Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='mikoada']Jasne czekam na info :)[/QUOTE] Ada możesz zalozyć osobne wątek dla Romusi i Rysiczka? łatwiej będzie to ogarnąć ile w ogóle mamy kasy? doba w hotelu kosztuje 10 zł za psiaka czyki mamy za 2 - 20 zł 4 dni za listopad - 80 zł 31 dni grudnia - 620 zł na osobne konto 35 zł za krople Romusia i krótkie info od Iwony z hotelu...mam nadzieje że ze moge je przekleic z gg ;) "Rysio ten bialy to wcielony diabel siedzi teraz w kojcu z Zenkiem i caly czas szaleja one wogole nie odpoczywaja. Przezarl swoja obrozke teraz zjadl szelki Zenka:) Romcio oczko juz ma ok. Mam jakies ich zdjecia postaram sie dzisiaj je wrzucic na stronke" Quote
mikoada Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jasne postaram się dzisiaj założyc chłopakom osobny wątek. W sumie mamy 930 zł, więc do końca grudnia mamy pieniążki żeby zapłacic za hotelik. Wszystkie deklaracje są na pierwszej stronie :) Dzisiaj zapłacę za hotelik+ krople czyli w sumie 735 zł, zostanie 195 zł Quote
...robaczek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 A moja deklaracyja grudniowa na Romusia nie dotarła?:ekmm: aaaa cofam pytanie, jejuuu, już mi się merda wszystko, w piątek był przelew, to pewnie dopiero jutro będą pieniążki :ekmm::ekmm::ekmm: Quote
Recommended Posts