mikoada Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Wczoraj sprawdzałam konto nie było żadnych nowych wpłat, pewnie pieniążki będą dopiero jutro :) Quote
mikoada Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Tak na szybko założyłam wątek dla Rysia i Romcia, zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/198134-Rysio-i-Romu%C5%9B-prosz%C4%85-o-pomoc-!!!?p=15917064#post15917064 Quote
hotelamok Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Oto Rysiu(beżowy), Romuś(brązowy) i Zenek(czarny) Quote
pucka69 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 zrobiłam taki bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/198149-Nowy-zimowy-szalikowy-bazarek-do-20.12-do-p%C3%B3%C5%82nocy?p=15917732#post15917732 Quote
Awit Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 A Zenek to skąd jest? Nie od tej baby, prawda? Quote
mikoada Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Nie nie od tej baby, Zenuś został zabrany z Punktu tu jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/195482-Staruszek-Zenek-i-Jego-przyjaciel-Cyryl-za-dwa-tygodnie-pojad%C4%85-do-Mys%C5%82owic!!POMOCY! Quote
ostatniaszansa Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 w końcu dotrę na pocztę a może kurier , będzie szybciej i łatwiej -karma . Nie zapomniałam , jeno nasze auto mimo mojego heroicznego odśnieżenia i jego i wszystkiego wokoł, żeby wyjechac i to saperką , odmówiło współpracy :( Ewa Quote
...robaczek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Awit']A Zenek to skąd jest? Nie od tej baby, prawda? Zenek, to ten od Cyryla... z Punktu... Tu jego wątek.. http://www.dogomania.pl/threads/195482-Staruszek-Zenek-i-Jego-przyjaciel-Cyry-za-dwa-tygodnie-pojad%C3%84%E2%80%A6-do-Mys%C4%B9%E2%80%9Aowic!!POMOCY!?p=15639099#post15639099 Quote
jogolcia@pdx Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Dziękuję za wiadomość Budrysku. Dobrze, że doszło bez problemu...w Środę cd... BUDRYSEK napisał(a):dostałam info,że trwa przelewanie pieniędzy na moje konto po odliczeniu kosztów 46,70 zł :) Nie widzę mojego przelewu w ogólnym rozliczeniu (post#6)... Czyżby jednak nie doszło? Dzisiaj właśnie usłyszałam, ze niekóre polskie banki robia jakieś dziwne rzeczy z przelewami... Quote
Poker Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 wklejam informację o Foksiu , biednym przerażonym rudym piesku , który pojechał do mojej znajomej,bo jakoś niewielkie zainteresowanie wzbudza. Dzwoniłam do znajomej .Właśnie wróciła z Foksiem od weta , który ocenił że psiak ma ok. roku i jest zdrowy.Dostał przeciw robalom , a za tydzień szczepienie. Bardzo się bał , ale był grzeczniutki. Wczoraj był kąpany i jest pięknym rudym, puchatym liskiem. Z 1. kotem dają sobie niemal buzi, z 2.kotem spokój. Nie brudzi w domu. Próbuje pakować się na kolanka i kanapę. Trzeba będzie się brać za ogłoszenia. Quote
Hala Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Trafiłam na watek przypadkiem. Trzymam kciuki za psiaki. Quote
AgusiaP Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 sunieczka u mnie [quote name='...robaczek'] [quote name='...robaczek'] Quote
BUDRYSEK Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Nie widzę mojego przelewu w ogólnym rozliczeniu (post#6)... Czyżby jednak nie doszło? Dzisiaj właśnie usłyszałam, ze niekóre polskie banki robia jakieś dziwne rzeczy z przelewami... ja tylko zauwazyłam że ida dosyć długo a ludzie spoza kraju myslą ze będą na następny dzień 46,70 doszło...robiłaś może jeszcze jakis przelew? bo nie mogę ich rozszyfrować Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Dziękuję za wiadomość Budrysku. Dobrze, że doszło bez problemu...w Środę cd... BUDRYSEK napisał(a):ja tylko zauwazyłam że ida dosyć długo a ludzie spoza kraju myslą ze będą na następny dzień 46,70 doszło...robiłaś może jeszcze jakis przelew? bo nie mogę ich rozszyfrować Budrysku - ale wciąż nie widać mojej wpłaty na ogólnym rozliczeniu ... więc nie będę robić dodatkowych przelewów bez pewności, że dotarły... Co do przelewów, to wiem, że Paypal robi to momentalnie, więc to chyba polskie banki tak się grzebią ( od wiadomości o dokonywaniu przelewu 29 Listopada do 13 grudnia to niesamowita ilość czasu). Próbowałam z innymi krajami i nigdzie nie trwa to tak długo... Quote
BUDRYSEK Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Budrysku - ale wciąż nie widać mojej wpłaty na ogólnym rozliczeniu ... więc nie będę robić dodatkowych przelewów bez pewności, że dotarły... Co do przelewów, to wiem, że Paypal robi to momentalnie, więc to chyba polskie banki tak się grzebią ( od wiadomości o dokonywaniu przelewu 29 Listopada do 13 grudnia to niesamowita ilość czasu). Próbowałam z innymi krajami i nigdzie nie trwa to tak długo... Klaudia jak zaglądnie to na pewno zaktualizuje rozliczenie Quote
Madie Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Potrzebne sa jeszcze jakieś fundusze bo troche odpuscilam watek i sie pogubiłam...?? Quote
...robaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Madie']Potrzebne sa jeszcze jakieś fundusze bo troche odpuscilam watek i sie pogubiłam...?? Funduszy niestety potrzeba bardzo duży, bo z tego piekła są 3 sunie i 1 piesek na DDT, ale potrzebne są pieniążki na karmę, leczenie itp,http://www.dogomania.pl/threads/197230-Dwie-suczki-sparali%C5%BCowane-strachem...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice.../page34, Majeczka http://www.dogomania.pl/threads/198368-K%C5%82%C4%99buszek-strachu-Majeczka jest też Rysio i Romuś, którzy są w hotelu...http://www.dogomania.pl/threads/198134-Rysio-i-Romu%C5%9B-prosz%C4%85-o-pomoc-!!! Quote
Madie Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 To ja poprosze numer konta i dane do przelewu. Quote
...robaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Słuchajcie, albo ja coś przegapiłam, albo trzeba zrobić porządek.. Bo tak, na Romusia i Rysia na hotelik zbiera mikoada Na 2 suczki - Livie , Vestę- zbierała Avillia I jak to zrobić, bo są jeszcze 2 pieski, jeden samczyk u znajomych Poker na DDT i suczka Majka na DDT u AgusiaP, na nich chyba nie zbierał nikt funduszy. Jak to zrobić by każdy piesek w razie szczepienia, odrobaczenia, potrzeby kupienia karmy,żeby miał na to środki??? Quote
mikoada Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='...robaczek']Słuchajcie, albo ja coś przegapiłam, albo trzeba zrobić porządek.. Bo tak, na Romusia i Rysia na hotelik zbiera mikoada Na 2 suczki - Livie , Vestę- zbierała Avillia I jak to zrobić, bo są jeszcze 2 pieski, jeden samczyk u znajomych Poker na DDT i suczka Majka na DDT u AgusiaP, na nich chyba nie zbierał nikt funduszy. Jak to zrobić by każdy piesek w razie szczepienia, odrobaczenia, potrzeby kupienia karmy,żeby miał na to środki??? Masz racje Robaczku Majeczka i chlopczyk praktycznie nie maja funduszy. Wydaje mi sie, ze najlepszym wyjsciem bedzie zalozyc osobny watek chlopczykowi bo Majeczka juz ma i tam zbierac pieniazki na biezace potrzeby, jak myslicie?? [quote name='Madie']To ja poprosze numer konta i dane do przelewu. Madie czy dostalas juz moze nr konta?? Quote
...robaczek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wątpię, żeby dostała, bo to zależy teraz na jakiego pieska chciałaby wpłacić ;) A może zrobić tak, że skoro cała czwórca jest na BBT to pieniążki zbierać na 1 konto i w razie potrzeby można kupić papu, zaszczepić, a dla Romusia i Rysia na osobne. Ciężko to ogarnąć, tak samo bazarki ktoś robił ogóle dla nich.., byłaby jedna pula i może jakoś by to funkcjonowało... Zresztą to tylko luźne myślenie... Quote
Julia84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dziewczyny podpiszcie proszę tą petycję i rozsyłajcie gdzie możecie: http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html i pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu pod petycją (trzeba kliknąć w link w mailu) :placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts