Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna sunia,po prostu śliczna,i te mądre ale smutne oczka:( pod koniec m-ca,a może jeszcze w tym tygodniu(czekam na przelew) przeleję 20zł i mam trochę gadzetów do wystawienia na bazarek,rozmawiałam już i przekażę je katarzynie09,aby je wystawiła:)mam nadzieję,że coś pomogę tej bidulce

Posted

DominikaGdańsk napisał(a):
Piękna sunia,po prostu śliczna,i te mądre ale smutne oczka:( pod koniec m-ca,a może jeszcze w tym tygodniu(czekam na przelew) przeleję 20zł i mam trochę gadzetów do wystawienia na bazarek,rozmawiałam już i przekażę je katarzynie09,aby je wystawiła:)mam nadzieję,że coś pomogę tej bidulce

bardzo, bardzo dziękuję!!!!! Tak Paris jest piękną, mądrą sunią.

Posted

bela51 napisał(a):
I jakie masz plany Zosiu ? Przenosisz Paris do Czarodziejki na miejsce Simby?

jak będzie więcej deklaracji-ciągle jest mało. boje sie przy takiej ilosci

Posted

[quote name='DominikaGdańsk'](...) i mam trochę gadzetów do wystawienia na bazarek,rozmawiałam już i przekażę je katarzynie09,aby je wystawiła:)mam nadzieję,że coś pomogę tej bidulce
Jest organizowany bazarek? Do kogo się zgłosić z fantami? Do Katarzyny09?

Posted

ja dokładnie nie wiem,tak tylko dałam znać,że posiadam trochę rzeczy,które chętnie podaruję na bazarek,a dam je katarzynie09,ponieważ jestem tu nowa,a ona napewno będzie wiedziała co z tym zrobić,albo komu je ewentualnie przekazać:)pozdrawiam

Posted

DominikaGdańsk napisał(a):
ja dokładnie nie wiem,tak tylko dałam znać,że posiadam trochę rzeczy,które chętnie podaruję na bazarek,a dam je katarzynie09,ponieważ jestem tu nowa,a ona napewno będzie wiedziała co z tym zrobić,albo komu je ewentualnie przekazać:)pozdrawiam

bardzo dziękujemy!

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Deklaruje 20,- miesiecznie na Paris od 1 grudnia.Jakies jednorazowki na pewno tez sie znajdą;-)

super, dziękuje bardzo!!!!
Paris za niedługo jedzie do Czarodziejki:)

Posted

Dzwoniła do mnie Pani zainteresowana ewentualną adopcją Pariś. Miała dzwonić jeszcze raz, ale cisza. Ja do niej zadzwonie i zobaczymy. Jak nic z tego nie wyjdzie to Paris jedzie do Hoteliku do tygodnia