Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaczynam mieć wątpliwości, czy uda się nam wyciągnąć Borysa za schronu :shake:
Dwa dni temu napisałam do hodowców kaukazów i odzew tem sam, co na forum molosów, czyli... cisza głucha :-(
Pierwszy raz spotykam się z taką znieczulicą miłośników rasy i przyznam, że nie rozumiem... Potrzebuję pomysłów: gdzie jeszcze szukać dla Borysa pomocy???

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Zaczynam mieć wątpliwości, czy uda się nam wyciągnąć Borysa za schronu :shake:
Dwa dni temu napisałam do hodowców kaukazów i odzew tem sam, co na forum molosów, czyli... cisza głucha :-(
Pierwszy raz spotykam się z taką znieczulicą miłośników rasy i przyznam, że nie rozumiem... Potrzebuję pomysłów: gdzie jeszcze szukać dla Borysa pomocy???

Ale to jest bardzo częste, że hodowcy nie zwracają uwagi na psy w typie ze schronisk.

Posted

Tola - skrobnę ci PW, dzięki :)

Generalnie mam niestety wrażenie, że tzw dupa blada z tego wszystkiego będzie... czuje się psychicznie w kropce, bo deklaracji stałych jest za mało, a nie wiem ile kasy z deklaracji jednorazowych i bazarków trzeba by uzbierać, żeby bezpiecznie (pod względem finansowym) Borysa wyciągnąć ze schronu... :-(

Jakieś rady, refleksje?

Posted

IVV napisał(a):
sorry, nie czytalam calego watku
tak na szybko ,czy psiak jest na FB ?
tam jest wielki odzew !!!! ludzie chca pomagac !

nie ma go na FB, jak to zrobić żeby był?