Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BUDRYSEK']a często po prostu nie mam juz siły i ochoty na net po 18 godz zapieprzania
Też to znam...
A więc teraz twardo za ogłaszanie trzeba się zabrać.
Aga nazbieramy na karmę dla dziewczyny, dobrze wiesz,że sama nie zostaniesz...

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Klaudus_, potrzeba bedzie wziac fakture za sterylke i zglosić do Skarbonki Sterylkowej jak najszybciej - sterylki aborcyjne poza kolejnoscia.
Skorzystajmy z pomocy blueberrykiss, prosze.

[quote name='Klaudus__']Zadzwonię i zapytam czy opcja zabrania Ją choćby dziś do lecznicy.

[quote name='Piromanka']Super!!! Widzę także, ze Lexi zgłoszona do skarbonki! Ekstra, bo nie ma czasu na czekanie ;-)
Skarbonka działa tak, że trzeba opłacić samemu (tu usmiech do blueberrykiss) a skarbonka zwraca na podstawie faktury.

[quote name='BUDRYSEK']sterylka umówiona na poniedziałek, koszt ok 250 zł, nie wiemy ile dokładnei Lexi waży?
rachunek czy faktura bedzie

Lexi może byc kilka dni u mnie żeby nie nabijac kasy za pobyt w lecznicy - 24 zł/doba
ale dosłownie kilka dni
na tą chwile nie ma chętnego dt czy tdt, więc juz zaczynam mieć obawy,ze zostanę pozniej sama
a ja już nie wyrabiam czasowo i finansowo z gadziorami :(

do tego padła mi bateria w laptopie i korzystam z netu z doskoku
a często po prostu nie mam juz siły i ochoty na net po 18 godz zapieprzania
jeżeli będa jakieś pytania to mój tel jest w podpisie
Cudownie!!!CZyli sparwa ze sterylka rozwiązana i mamy kilka dni dzieki BUDRYSKOWI na szukanie jakiegos DT:):)
DZiewczyny (Klaudus, BUDRYSKU), Wy w ogole sie nie denerwujcie na nas, jak my czekamy i piszemy o tym, bio każda z nas doskonale wie, ile macie roboty i, ze net jest ostatnia ważna rzecza w przebiegu Waszego dnia...jak piszemy, to zeby watek podnieśc troszke no i żeby sie zastanowić...na pewno nikt nie oczekuje od Was siedzenie na necie non stop:) Nie musicie się w ogole tlumaczyc..no, chyba ze zniknęlybyscie na tydzień..oj...to juz bysmy Was znalazły;):):)
Znaczy więc, ze MAleńka będzie w poniedzialek wysterylizowana...:)
teraz domek,....domek....domek...byle nie schron....damy rade:)

Posted

malagos napisał(a):
A jak ona jest wielkosciowo, średnia?

Sama sobie odpowiem, widzę po zdjęciach, ze średnia. Bardzo podobna do mojej Tuśki, ktora znalazła dom 2 dni temu, a nadal ma duzo ogloszeń.

Posted

[quote name='malagos']Sama sobie odpowiem, widzę po zdjęciach, ze średnia. Bardzo podobna do mojej Tuśki, ktora znalazła dom 2 dni temu, a nadal ma duzo ogloszeń.

Bardzo przepraszam, przeoczyłam zapytanie - wybacz.
Ona taka hmm... Ciut mniejsza niż średnia :P
Nie wiem,ale dla mnie jakaś taka niewielka jest.
Ważyć może max 12 kg?
Nie wiem dziewczyny co Ją widziały może mnie zanegują :)

Posted

[quote name='Klaudus__']Bardzo przepraszam, przeoczyłam zapytanie - wybacz.
Ona taka hmm... Ciut mniejsza niż średnia :P
Nie wiem,ale dla mnie jakaś taka niewielka jest.
Ważyć może max 12 kg?
Nie wiem dziewczyny co Ją widziały może mnie zanegują :)

Ja na pewno nie może Budrysek :) Lexi jak dla mnie jest taka hmmm średniawa i może ważyc nieco ponad 10 kg...

Posted

Nasza dziewczynka juz niedługo będzie wysterylizowana i gotowa do domku..jest sliczniutka i nieduza...tylko domków ostatnio jak na lekarstwo...
No i teraz skąd wziąc DT dla małej??

Posted

ihabe napisał(a):
Agusiu a po streylce co z małą? Ma się gdzie podziać?:-(

o kasie na sterylkę nic nie wiem

po sterylce będzie kilka dni u mnie a potem nie mam pojęcia?
ja niestety nie mam możliwości przetrzymania jej dłużej :(

Posted

Kochani sprawy się pogmatwały i to bardzo...
Lexi ma maluszka! I maluszek ma już otwarte oczka...
Jak byłyśmy tam ostatnio (w zeszłym tygodniu to już Go miała podobno,ale nie wiedzałyśmy o tym...)
Zabrałyśmy Ich, jednak sprawa jest o wiele poważniejsza...
Budrysek zaproponowała pomoc, tylko,że Lexi nienawidzi szczerze kotów!!
Aga nie da rady Jej przetrzymać...
Bo u Niej w każdym rogu kot!
Mamy więc spore kłopoty...
Tymczas na JUŻ potrzebny...

Posted

Kurcze to się faktycznie pogmatwało, nie pomyślałyśmy, że Lexi nie będzie tolerowac kotów...Bardzo prosimy o pomoc w przetrzymaniu Lexi i malucha chociaż na kilka dni, żebyśmy miały czas na zorganizowanie czegokolwiek. Przecież ona nie może spowrotem wrócic do Punktu. Tym bardziej, że na początku grudnia będzie wywóz do Mysłowic :(

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Agnieszką była z Lexi i maluchem w lecznicy, kupiła witaminy dla suni karmiącej, wydała 56 zł. Bardzo prosimy o pomoc w utrzymaniu psiaków i w znalezieniu DT dla nich...