Klaudus__ Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Lexi to fantastyczna, miła, młoda suczka.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak Ją widziałam pierwszy raz to pomyślałam,że dobrze wygląda,że pewnie ktoś będzie Jej szukał![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak kolejnym razem,gdy byłyśmy na spaceruki zauważyłyśmy,że Ona w ciąży jest...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ma ogrooomy brzuszek...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ona nie może urodzić w Mysłowicach... :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzeba Ją wyciągnąć przed wywozem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To naprawdę bardzo przyjemna dziewczynka.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Odda serce za ciepły dom i kochającego Pana...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Odda całą siebie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Musiała zostać wyrzucona...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ona za każdym razem z tak wielką nadzieją w oczkach zagląda jak ktoś wchodzi... Wyczekuje swojego Pana,który Ją wybawi...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak On nie wchodzi... :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]AKTUALIZACJA NA DZIEŃ 23.11.2010:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lexie ma dzidziusia.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednego ślicznego chłopczyka. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W warunkach schroniskowych mieli razem kiepskie szanse...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zostali zabrani, jednak potrzebujemy dt na JUŻ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeżeli ktoś byłby w stanie Lexie wesprzeć grosikiem bądź bazarkiem to też na wagę złota...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zakupiliśmy Lexi witaminki dla karmiącej mamy, koszta więc rosną... Aktualnie Rodzinka przebywa u BUDRYSKA,jednak Agnieszka na święta wyjeżdża... Nie mamy co zrobić z dzielną Mamą i dzidziusiem... Może ktoś mógłby Ich u siebie ugościć na święta...? To zaledwie kilka dni... Błagam w Ich imieniu o pomoc... Może ktoś jest w stanie zrobić dla Lexi i Maluszka bazarek...? Są potrzebne pieniążki na zapłacenie witaminek,które Agnieszka kupiła dla Lexi, Małemu trzeba kupić karmę dla maluszków i trzeba Ich zaszczepić...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT] Quote
mikoada Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Lexi to taka mała przylepka, tak bardzo się cieszy jak do niej przychodzimy. Cioteczki prosimy o pomoc ona nie może trafić do Mysłowic :( Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Strasznie mi Jej szkoda... Coś mi się wydaje,że rozwiązanie będzie niebawem... Quote
mikoada Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Bardzo możliwe ma już taki duży brzuszek :( Jeśli urodzi w Punkcie nie będzie dobrze, ale jeśli w Mysłowicach to już będzie tragicznie :( Pomóżmy malutkiej... Quote
kopciuszek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jestem u pięknej Lexi ... Trzeba pomyśleć gdzie ją wyciągnąć ;) Quote
mikoada Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dzień dobry maleństwo, jak ty się dzisiaj miewasz... Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Prosimy o pomoc maleńkiej...praktycznie nikt nie zagląda na jej wątek :( Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cudna. Pewnie że pomogę i to bez kolejki skończę inną sunię i ogłaszam LEXI. :) Quote
Avilia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Karolciasz28 wklej później linki z ogłoszeniami Lexi.Bo ja też będę robiła-żeby się nie powtarzały. Quote
mestudio Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 No ok, poczytałam, ale co z maluchami jak się urodzą? Czy sterylka aborcyjna nie wchodziła w grę wcześniej? Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 W miejscu w którym obecnie jest Lexi nie ma na to warunków...Owszem taka sterylka wchodziłaby w grę po pierwsze jakbyśmy miały gdzie Lexi później umieścic a po drugie jakby były na to pieniądze...takie błędne koło :( Quote
mestudio Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To napiszcie w temacie, że potrzebujecie wsparcia finansowego na sterylkę. Już nieważne czy aborcyjną czy potem. Jakoś te parę złotych się uzbiera. Nie bardzo wiem gdzie mieszka pies i dlaczego z tego miejsca miałby być zabrany do schroniska skoro mu chcecie pomóc. Quote
mestudio Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A, jeszcze co z maluchami jak się urodzą? Quote
kinga_kinga7 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jestem na zaproszenie,Lexi jest śliczna:) ale pomóc na razie finansowo nie mogę.. Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Sunia przebywa w Punkcie przetrzymań. Co jakiś czas psy z tego miejsca są wywożone do schroniska w Mysłowicach, niestety na to nie mamy żadnego wpływu. Co z maluchami...tam się nikt nimi nie zajmie... Quote
MiliVanili Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ja również jestem, ale nie wiem w jaki sposób mogłabym pomóc, z finansami u mnie ciężko ostatnio a warunków na DT dla małej również nie mam :( Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Każda pomoc jest potrzebna :) Rozsyłanie wątku, podnoszenie, ogłoszenia, dosłownie wszystko a wsparcie duchowe również się przyda ;) Quote
mestudio Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Po pierwsze to suczkę należało natychmiast wysterylizować nawet na kreskę i uzbierać sumę do zwrotu - jest to na dogo realne. Po drugie ślepe mioty powinno się niestety usypiać - tu mam mieszane uczucia, ale bezdomność psia jest zbyt ogromna. W tym wypadku będą cierpiały i maluchy i suczka zupełnie niepotrzebnie. Napiszcie konkretnie czego oczekujecie - DT, pieniążków na sterylkę? A może ktoś u Was da jej na chwile dom po sterylizacji. Quote
MiliVanili Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 W takim razie duchowego wsparcia udzielam w całości, ile tylko mam, no i oczywiście trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy z Lexi. A może jakiś bazarek dla małej na sterylkę? Quote
MiliVanili Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 mestudio napisał(a):Po pierwsze to suczkę należało natychmiast wysterylizować nawet na kreskę i uzbierać sumę do zwrotu - jest to na dogo realne. Po drugie ślepe mioty powinno się niestety usypiać - tu mam mieszane uczucia, ale bezdomność psia jest zbyt ogromna. W tym wypadku będą cierpiały i maluchy i suczka zupełnie niepotrzebnie. Napiszcie konkretnie czego oczekujecie - DT, pieniążków na sterylkę? A może ktoś u Was da jej na chwile dom po sterylizacji. O właśnie, to są jakieś konkrety, samo wołanie o pomoc nie wystarczy, czego dokładnie potrzeba? Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja uważam, że w pierwszej kolejności Lexi musiałby zobaczyc wet, jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań to trzeba by zrobic sterylkę, no i oczywiście jeśli zabierzemy już sunię z tego miejsca to ona nie może tam wrócic a więc potrzebny jest DT. Quote
nombre Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jestem na watku, nie byloby lepiej przenies ja na watki slaskie Quote
mestudio Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To podejmijcie jakąś decyzję. Na początek wet i obgadanie sterylki. W tytule wołanie o DT i pomoc finansowa na weta. To najważniejsze. Quote
Recommended Posts