.blueberry. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Porozmawiam jutro z tatą. Może zgodziłby się udostępnić garaż dla suni. I to tylko na kilka dni... Nie jest to może jakiś luksus ale jest tam sucho, ciepło i bezpiecznie. Nie obiecuję nic bo nie wiem co powie. Ja mogłabym tam być 2-3 razy dziennie. Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To zawsze jakieś rozwiązanie chociaż na chwilkę... Quote
gonia66 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Klaudus__ napisał(a):Kochani sprawy się pogmatwały i to bardzo... Lexi ma maluszka! I maluszek ma już otwarte oczka... Jak byłyśmy tam ostatnio (w zeszłym tygodniu to już Go miała podobno,ale nie wiedzałyśmy o tym...) Zabrałyśmy Ich, jednak sprawa jest o wiele poważniejsza... Budrysek zaproponowała pomoc, tylko,że Lexi nienawidzi szczerze kotów!! Aga nie da rady Jej przetrzymać... Bo u Niej w każdym rogu kot! Mamy więc spore kłopoty... Tymczas na JUŻ potrzebny...Ale to znaczy co??Nie jest w ciązy??Sterylka wiec chyba troche w czasie sie odsunie- czy mozna bez problemow ciachac sunie po porodzie...Jejoo...i maly byl tylko jeden..??Ale numer... Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zerknijcie proszę na kolejną sunię z maluchami. Rodzina trafiła do Punktu parę dni temu :( http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele..?p=15740463#post15740463 Quote
kopciuszek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 DRAMAT za dramatem tam u Was .... Prosimy o DT ... Kurde dlaczego ja nie mieszkam bliżej !!!!! Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Niestety masz rację to jakaś masakra a co najgorsze adopcje ostatnio prawie stanęły. A oprócz psiaków z Punktu co chwilę pojawiają się jakieś od "znajomych", którzy chcą się pozbyc swoich ukochanych zwierzaków i jeszcze psiaki z melin, jakiś koszmar :shake: Quote
kopciuszek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Z tymi adopcjami to prawda .... Już większe zainteresowanie w wakacje było ;( Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dokładnie aż dziwne, że w okresie wakacyjnym było tyle adopcji a teraz cisza :( Quote
kopciuszek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No właśnie !! Ja przecież w wakacje tydzień po tygodniu wyadoptowałam nasze panienki ;) Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No niestety jak widac nie zawsze jest tak jakby się chciało :( ale nic trzeba miec nadzieję, że uda się nam pomóc tym psiakom i że znajdziemy DT dla Lexi i jej malucha... Quote
Piromanka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT="Fixedsys"][SIZE="5"]Pilnie potrzebny dt dla lexi!![/FONT] Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Podnoszę,nie ma co czekać aż stanie się nieszczęście i jakiś kotek od Budryska na tym ucierpi! POMOCY! Quote
Klaudus__ Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Aga mówiła,że sytuacja podbramkowa... Lexi szczeka jak tylko koło drzwi przejdzie kot. A Ona przecież wychodzi na cały dzień do pracy... Mógłby ktoś zrobić bazarek na witaminki wczoraj zakupione? I na mixol? Quote
BUDRYSEK Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 kopciuszek napisał(a):DRAMAT za dramatem tam u Was .... Prosimy o DT ... Kurde dlaczego ja nie mieszkam bliżej !!!!! dojazd to nie problem ;) **** Lexi jest przefantastycznym psem, wpatrzona w człowieka, uwielbia sie głaskac, pieścic, rewelak nawet dla strszych osób, grzecznie chodzi w szeleczkach w samochodzie grzecznie siedzi na kolankach, ogólnie b.grzeczna niestety juz w lecznicy wyszło,ze nie lubi kotów :( jak tylko kot przejdzie koło drzwi to zaczyna sie szaleństwo w dodatku nie bardzo chce karmić małego :( Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Klaudus__ napisał(a):Aga mówiła,że sytuacja podbramkowa... Lexi szczeka jak tylko koło drzwi przejdzie kot. A Ona przecież wychodzi na cały dzień do pracy... Mógłby ktoś zrobić bazarek na witaminki wczoraj zakupione? I na mixol? Ja zrobię. Quote
kopciuszek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dojazd to nie problem ;) **** Ja Ci dam :mad: Nie kuś losu .... Czyli maluszka trzeba będzie prawdopodobnie dokarmiać ?? Ja nie będę w stanie być u nich co 2-3 h aby go karmić :shake: Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 kopciuszek napisał(a):Ja Ci dam :mad: Nie kuś losu .... Czyli maluszka trzeba będzie prawdopodobnie dokarmiać ?? Ja nie będę w stanie być u nich co 2-3 h aby go karmić :shake: mnie nie ma czasem po 10 godz. dziennie :( Quote
kopciuszek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 O kurcze to niefajnie .... jeszcze ta mamuśki niechęć do kotów ;( Quote
mikoada Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Bardzo prosimy o DT dla Lexi i jej malucha !!! Quote
.blueberry. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nici z mojego planu :( majstry od kostki się grzebią i okupują garaż... Quote
mikoada Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Lexi pokazujemy się i prosimy o pomoc- pilnie potrzebny DT dla suni i jej malucha... Quote
Piromanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cześć nieszczęsna z dziecięciem... :-( Czy mozemy liczyc na cud..? Quote
AgusiaP Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 I co z Wami będzie pieseczki kochane...? Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Lexi na weekend pojechala do znajomej mikoady, ja miałam wyjazd i nie mogłą ze mną jechać potem wraca do mnie ale za 2 tyg znowu mam wyjazd i znowu trzeba coś szukać poza tym nie będzie mnie całę swięta, wracam po nowym roku i pilnie do tego czasu trzeba cos znależc Quote
Recommended Posts