Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chciałam zrobic chociaż kilka ogłoszeń, ale mam taką pustkę w głowie, że nie mogę żadnego mądrego tekstu sklecic :( zresztą zawsze mam z tym problem, czy mógłby ktoś napisac krótki tekst bardzo proszę???

Posted

Tak na szybko,można coś ładnego z tego sklecić:

Lexi
Jest przepiękną, młodą suczką o wspaniałym charakterze.Uwielbia przebywać w towarzystwie człowieka.Najchętniej tylko rozdawałaby buziaki.
Jest bardzo łagodna w stosunku do dzieci.Dobrze dogaduje się z innymi psami.Zachowuje czystość w domu.Lexi to wulkan energii jej żywioł to zabawa i bieganie.
Idealnie nadawałaby się do domu gdzie aktywnie spędza się czas.Byłaby idealną towarzyszką do długich spacerów.
Może Lexi czeka właśnie na Ciebie?

Posted

To kiepsko bo jak na razie to jedyne rozwiązanie i podejrzewam, że już dzisiaj nic innego nie znajdziemy :( Prosimy o wsparcie, Budrysek jutro rano wyjeżdża i musimy Lexi z małym gdzieś umieścic...12 zł/dobę to nie jest dużo, ale pod warunkiem, że są jakieś finanse dla psiaka a tak....

Posted

Czy jest ktoś w stanie wspomóc Ją choć bazarkiem?
Koszta rosną,a rodzinka,ani grosza w skarpecie nie ma...
Poza tym malucha trzeba niebawem zaszczepić, niestety funduszy na to też nie mamy...
Jeszcze są do zapłacenia witaminki co Aga wzięła dla dzielnej mamy...