Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rita pozdrawia i prosi o wparcie ...

w przyszłym tygodniu planowana sterylka i usuniecie przepukliny pępkowej ...
rita około 5 dni musi też przebywać po zabiegu w hoteliku ...
koszty wyniosą około 500 zł ...

bazarki min. dla Rity:

Ciuszki dziecięce
http://www.dogomania.pl/threads/197834-90-rzeczy-CIUSZKI-I-ZABAWKI-dla-dzieci-KUP-TERAZ-na-szyd%C5%82owiaki-17.12.d-22

Sweterki, bluzy, bluzki:
http://www.dogomania.pl/threads/198080-SWETERKI-bluzki-BLUZY-KTeraz-na-szyd%C5%82owiaki-do-21.12-g.22

zakupy i podrzucanie mile wskazane..:)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja chciałam powiedziec tylko, że jestem z Panią, przyszłą opiekunką umówiona w środę na wizytę przedadopcyjną.
Pani sama do mnie dzwoniła. Nie mogłam wcześniej dostać się do miasta, ale na środe będe miała doświadczonego kierowcę, który mnie zawiezie.
Kama210, nie gniewaj się, że tak się ślimaczy ta wizyta - Zima zła:cool3:
Trzymam kciuki za Ritę, będzie wszystko dobrze :kciuki:

Posted

Pipi napisał(a):
A ja chciałam powiedziec tylko, że jestem z Panią, przyszłą opiekunką umówiona w środę na wizytę przedadopcyjną.
Pani sama do mnie dzwoniła. Nie mogłam wcześniej dostać się do miasta, ale na środe będe miała doświadczonego kierowcę, który mnie zawiezie.
Kama210, nie gniewaj się, że tak się ślimaczy ta wizyta - Zima zła:cool3:
Trzymam kciuki za Ritę, będzie wszystko dobrze :kciuki:

super ... dzięki ...

Ritucha potrzebuje kontaktu z człowiekiem ,
... u mnie pcha się do domu jak ją wypuszczam z ogródka gdzie ma budę ... tzn, chce siedzieć w ciepełku ... ale niestety nie mogę jej tego zapewnić ... siedzi wieczorem trochę na sali ... a potem siup niestety do budy ...
.. ona jest typowo domowym psiakiem ... posłanko, kostak a i lulu ...

Posted

RITA dzisiaj zawiozłyśmy z anita_happy do jamora gdzie będzie czekać na sterylkę , sterylka w piątek .... potem rekonwalescencja pod okiem jamora ... obiecał dbać o nią jak najlepiej .. :)
sunia wystraszona kolejną zmianą miejsca ...

piękniocha moja ...

prosimy o wsparcie dla suni ...
koszty wyniosą około 500 zł ...

bazarki min. dla Rity:

Ciuszki dziecięce
http://www.dogomania.pl/threads/1978...aki-17.12.d-22

Sweterki, bluzy, bluzki:
http://www.dogomania.pl/threads/1980...-do-21.12-g.22

zakupy i podrzucanie mile wskazane..:smile:

Posted

U Rity wszystko ok. dzielnie znosi niskie temperatury. jest wesoła i taka jedna wielka przylepka. Dzis jedziem do veta, jesli nie bedzie zadnych przeciwskazan to pojdzie pod nóz. Jesli macie choc cień watpliwości co do potęcjalnego DS , to mozecie byc pewni, że Rita przy dobrym ogłaszaniu bedzie miała na peczki zainteresowanych. Owczarki niemieckie z DT ida jak bułeczki, a taka laska jak ona to na maxa.

Posted

Rita już po sterylce ... dochodzi do siebie ... a gdzie ???????? w mieszkaniu jamora ...:multi::multi::multi: ma cieplutko ... i stale jest doglądana ....
dziękuję bardzo jamorowi ..

co do wizyty wypadła pozytywnie ...
... jest jedno tylko ale ... rita miałaby przebywac tylko na podwórku .. miąłaby kojec i budę ... w kojcu zamykana byłaby w wyjątkowych sytuacjach ... a tak biegałaby po podwórku ... jednak bez wstępu do domu ...

ponadto obawiam si eo kota Państwa, który wybrał sobie podwórkowe życie , nie przesiaduje w domu ...

rita jest jeszcze nie sprawdzona do kotów , nie chciałbym miec kota na sumieniu ... a jak się będzie potem bał na jedzenie przychodzić czy na podwórko wchodzić ...

.. Rita lgnie do domu ... inne psy nie lubią wchodzić do domu albo szybko uciekają na podwórko .. a Ricie życie domowe odpowiada.. to nie znaczy że nie przyzwyczaiła by się do życia na podwórku otoczona opieką ... a nie że tylko biegałaby po podwórku a człowieka by widziała jakby tylko jeść dostawała ...

... bije się z myślami ... kot, podwórko ... dom ok, ale to ale ...

najważniejsze żeby Rita doszła do siebie po zabiegu - miała rozcięty cały brzuch - bo równocześnie usuwana była przepuklina pępkowa ... więc do zagojenia jeszcze trochę czasu ...

Posted

Rituchna moja ... kochana ...
bidula ... ale w ciepełku .... łezka w oku staje ...

jaką ma śliczną podusię ... od córci jamora ... dziekuję bardzo za opiekę :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie taka była rozmowa z ta panią (jeśli to ta sama, którą Ci kiedys podesłałam). Mówiła że szukaja przyjaciela i bedzie miała wstęp do domu.
Oczywiście lepsze to od bezdoności, ale pies który lgnie do ludzi i szuka kontaktu powiniem miec wstep do domu.
To moga być dobrzy ludzie, ale małao kto jesienia, zima w chłody i słoty zapewnia psu podwórkowemu kontant, spacery itp.
Oczywiscie sa wyjatki, i sama wydałam niedawno psa na dwór , ale państwo wychodza na spacery z psami.

No ale tyle psów szuka domu i kasa potrzebna na inne ...

Posted

Kama..ona po rozcieciu całego brzucha..będzie dochodzic do siebie..oj bedzie....
to była poważna operacja..oj poważna...wiem..miałam dwa razy to samo u swoich suczydeł :/

a czy tak wygląda pies kojcowy???

WSPÓLCZUJE CI Kama...:crazyeye:

Posted

wiem ,ze nie mam tu nic do powiedzenia ,ale jesli jest tyle watpliwosci ...to lepiej poczekac na ten dom gdzie serce nie bedzie drzalo o suni przyszlosc ...
Rita powinna miec normalny dom gdzie pies jest traktowany jak domownik ,a nie jak zwierze podworkowe...