kama210 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Rita pozdrawia i prosi o wparcie ... w przyszłym tygodniu planowana sterylka i usuniecie przepukliny pępkowej ... rita około 5 dni musi też przebywać po zabiegu w hoteliku ... koszty wyniosą około 500 zł ... bazarki min. dla Rity: Ciuszki dziecięce http://www.dogomania.pl/threads/197834-90-rzeczy-CIUSZKI-I-ZABAWKI-dla-dzieci-KUP-TERAZ-na-szyd%C5%82owiaki-17.12.d-22 Sweterki, bluzy, bluzki: http://www.dogomania.pl/threads/198080-SWETERKI-bluzki-BLUZY-KTeraz-na-szyd%C5%82owiaki-do-21.12-g.22 zakupy i podrzucanie mile wskazane..:) Quote
Pipi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A ja chciałam powiedziec tylko, że jestem z Panią, przyszłą opiekunką umówiona w środę na wizytę przedadopcyjną. Pani sama do mnie dzwoniła. Nie mogłam wcześniej dostać się do miasta, ale na środe będe miała doświadczonego kierowcę, który mnie zawiezie. Kama210, nie gniewaj się, że tak się ślimaczy ta wizyta - Zima zła:cool3: Trzymam kciuki za Ritę, będzie wszystko dobrze :kciuki: Quote
anita_happy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 złapana na gorącym uczynku :P KAMA..tam było wiecjw fot! załoz moze ricie album cooo? na photobucket? moze wspolne konto..co Quote
kama210 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pipi napisał(a):A ja chciałam powiedziec tylko, że jestem z Panią, przyszłą opiekunką umówiona w środę na wizytę przedadopcyjną. Pani sama do mnie dzwoniła. Nie mogłam wcześniej dostać się do miasta, ale na środe będe miała doświadczonego kierowcę, który mnie zawiezie. Kama210, nie gniewaj się, że tak się ślimaczy ta wizyta - Zima zła:cool3: Trzymam kciuki za Ritę, będzie wszystko dobrze :kciuki: super ... dzięki ... Ritucha potrzebuje kontaktu z człowiekiem , ... u mnie pcha się do domu jak ją wypuszczam z ogródka gdzie ma budę ... tzn, chce siedzieć w ciepełku ... ale niestety nie mogę jej tego zapewnić ... siedzi wieczorem trochę na sali ... a potem siup niestety do budy ... .. ona jest typowo domowym psiakiem ... posłanko, kostak a i lulu ... Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no moze juz nie tak dlugo bedzie musiala siedziec na dworze ...trzymam kciuki!!!!!!!!! Quote
kama210 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 RITA dzisiaj zawiozłyśmy z anita_happy do jamora gdzie będzie czekać na sterylkę , sterylka w piątek .... potem rekonwalescencja pod okiem jamora ... obiecał dbać o nią jak najlepiej .. :) sunia wystraszona kolejną zmianą miejsca ... piękniocha moja ... prosimy o wsparcie dla suni ... koszty wyniosą około 500 zł ... bazarki min. dla Rity: Ciuszki dziecięce http://www.dogomania.pl/threads/1978...aki-17.12.d-22 Sweterki, bluzy, bluzki: http://www.dogomania.pl/threads/1980...-do-21.12-g.22 zakupy i podrzucanie mile wskazane..:smile: Quote
IVV Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 biedna ....:( pewnie juz was pokochala i myslala,ze to ten dom ... Quote
kama210 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dzisiaj wizyta PA w Bielsku , trzymać kciuki .... zdjęcia Rity od jamora ... http://jamor.fotosik.pl/albumy/805077.html Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jamor ma talent do robienia superowych zdjec.......ale i modelka sliczna.....:):) Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Rita........przypominamy sie......:) Quote
beka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Aimez_moi napisał(a):Jamor ma talent do robienia superowych zdjec.......ale i modelka sliczna.....:):) no i pewnie jeszcze dobry aparat ;) Quote
anita_happy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='beka']no i pewnie jeszcze dobry aparat ;) Quote
IVV Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jak poszla wizyta ???? podpiszcie prosze petycje http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Quote
Linssi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 dopiero teraz tu trafilam i to przez fb... Rita piekna!! Ciekawe jak wizyta przedadopcyjna... Quote
jamor Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 U Rity wszystko ok. dzielnie znosi niskie temperatury. jest wesoła i taka jedna wielka przylepka. Dzis jedziem do veta, jesli nie bedzie zadnych przeciwskazan to pojdzie pod nóz. Jesli macie choc cień watpliwości co do potęcjalnego DS , to mozecie byc pewni, że Rita przy dobrym ogłaszaniu bedzie miała na peczki zainteresowanych. Owczarki niemieckie z DT ida jak bułeczki, a taka laska jak ona to na maxa. Quote
kama210 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Rita już po sterylce ... dochodzi do siebie ... a gdzie ???????? w mieszkaniu jamora ...:multi::multi::multi: ma cieplutko ... i stale jest doglądana .... dziękuję bardzo jamorowi .. co do wizyty wypadła pozytywnie ... ... jest jedno tylko ale ... rita miałaby przebywac tylko na podwórku .. miąłaby kojec i budę ... w kojcu zamykana byłaby w wyjątkowych sytuacjach ... a tak biegałaby po podwórku ... jednak bez wstępu do domu ... ponadto obawiam si eo kota Państwa, który wybrał sobie podwórkowe życie , nie przesiaduje w domu ... rita jest jeszcze nie sprawdzona do kotów , nie chciałbym miec kota na sumieniu ... a jak się będzie potem bał na jedzenie przychodzić czy na podwórko wchodzić ... .. Rita lgnie do domu ... inne psy nie lubią wchodzić do domu albo szybko uciekają na podwórko .. a Ricie życie domowe odpowiada.. to nie znaczy że nie przyzwyczaiła by się do życia na podwórku otoczona opieką ... a nie że tylko biegałaby po podwórku a człowieka by widziała jakby tylko jeść dostawała ... ... bije się z myślami ... kot, podwórko ... dom ok, ale to ale ... najważniejsze żeby Rita doszła do siebie po zabiegu - miała rozcięty cały brzuch - bo równocześnie usuwana była przepuklina pępkowa ... więc do zagojenia jeszcze trochę czasu ... Quote
kama210 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Rituchna moja ... kochana ... bidula ... ale w ciepełku .... łezka w oku staje ... jaką ma śliczną podusię ... od córci jamora ... dziekuję bardzo za opiekę :loveu::loveu::loveu: Quote
beka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nie taka była rozmowa z ta panią (jeśli to ta sama, którą Ci kiedys podesłałam). Mówiła że szukaja przyjaciela i bedzie miała wstęp do domu. Oczywiście lepsze to od bezdoności, ale pies który lgnie do ludzi i szuka kontaktu powiniem miec wstep do domu. To moga być dobrzy ludzie, ale małao kto jesienia, zima w chłody i słoty zapewnia psu podwórkowemu kontant, spacery itp. Oczywiscie sa wyjatki, i sama wydałam niedawno psa na dwór , ale państwo wychodza na spacery z psami. No ale tyle psów szuka domu i kasa potrzebna na inne ... Quote
anita_happy Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 uffff...RITOL....wybudzona...ok!.. Quote
anita_happy Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Kama..ona po rozcieciu całego brzucha..będzie dochodzic do siebie..oj bedzie.... to była poważna operacja..oj poważna...wiem..miałam dwa razy to samo u swoich suczydeł :/ a czy tak wygląda pies kojcowy??? WSPÓLCZUJE CI Kama...:crazyeye: Quote
IVV Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 wiem ,ze nie mam tu nic do powiedzenia ,ale jesli jest tyle watpliwosci ...to lepiej poczekac na ten dom gdzie serce nie bedzie drzalo o suni przyszlosc ... Rita powinna miec normalny dom gdzie pies jest traktowany jak domownik ,a nie jak zwierze podworkowe... Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Piekne zdjecia.......sunia bardzo dzielna......:) Quote
Recommended Posts