anita_happy Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 kama dziś miała ciezki dzien... 2 nowe suki..jak wejdzie to powie... GÓRA KALWARIA TO RZUT BERETEM od nas! Quote
IVV Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 pokazuj sie mala ...no wlasnie jest jakies imie ???? Quote
kama210 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 beka - zdjęcia jakie mam są na wątku ... wczoraj nie dałam rady nic pstrykać bo znalazłyśmy 2 kolejne suki i to z cieczką i nie starcza mi na to wszystko czasu ... ... do kotów nie mam jak sprawdzić ... kurcze ... ni mam już kota :(... Quote
kama210 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='beka']I co z sunią? beka ja Cię bardzo przepraszam że nie dzwoniłam, ale 2 ostanie dni mam wyjęte z życiorysu ... tu możesz zobaczyć - http://www.dogomania.pl/threads/196218-*u%C5%9Bpili%C5%9Bmy-jej-dzieciaki-i-co-ciemny-gara%C5%BC-wyniszczona-SUNIA-bohaterska-mami-DS-DT* sunia jest do adopcji ....mieszka ciągle na działce .... ... mieliśmy umówioną sterylkę pod koniec przyszłego tygodnia ... ale dziś jak byłam jej zawieść jedzenie ręce mi opadły, bo zauważyłam krew i okazało się że to nie będzie na razie realne ... Rita - bo tak nazwałam dzisiaj sunię , bo bezimienna to tak jak bezdomna - dostała cieczki - to jest początek ... więc po pracy zawiozłam ją do weta .... właśnie dopiero wróciłam ... .... dostała doustne leki hormonalne na wstrzymanie rui i tabletki neutralizujące zapach dla potencjalnych kawalerów ... Beka zadzwonię jutro , bo już dzisiaj nie chcę Ci o tej porze przeszkadzać ... ... sunia jest do adopcji , były nikłe szanse na dom w Szydłowcu ale się rozmyły .... .. aunia jest kochana, ale cały czas wystraszona jak znajduje się w nowej sytuacji .... okrutnie boi się wsadzania do samochodu ... dziasiaj miałam pierwszy przełom ... ale specjalnie wzięłam mojego psa do samochodu żeby zobaczyła że krzywda się jej nie dzieje ... .. po wizycie u weta ... wystraszona ale weszła sama ... nie musiałam jej wsadzać na rękach .... huraaaaaa Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czyli malenka robi postepy.......:) Quote
IVV Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a ona dalej bez schronienia przed zimnem ???? :( a jak sie miejsce po Ramzesie zwolni ??? jest szansa, ze tam moze byc ???....tylko co do tego czasu ???:( Quote
anita_happy Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 IVV napisał(a):a ona dalej bez schronienia przed zimnem ???? :( a jak sie miejsce po Ramzesie zwolni ??? jest szansa, ze tam moze byc ???....tylko co do tego czasu ???:( nie ma szansy - bo ona idzie do DS!!!!WIARA CZYNI CUDA!!!!!!!!!!!musi i juz Quote
anita_happy Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 byłyśmy dzis z kama w domu - z Szydłowca..co cche ONke... moze i by się dom ogarnał..bude z ociepleniem zrobił... ale!!!jak usłyszałyśmy, ze Pan chce szczeniaczki - to OUT.. tzn..powiedziałam, ze mozemy dac sterlizowaną sukę i co miesiac po 10 szczeniaków ze schronu!!!!!!!!!!!!! Quote
IVV Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ............. mnie trafia jak o tych dorobkiewiczach czytam:angryy::mad: Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Rita.......:) pokazujemy sie......:):) Quote
beka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dziewczyny zdjecia, ładne zdjęcia potrzebne.. Quote
kama210 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 wstawiam dzisiejsze zdjęcia suni sunia jest wesoła, zachęca do zabaw, nie wykazuje agresji do innych psów .. jednak nie powinien to być pies dominujący lub upierdliwie jazgotliwy :) - do dzieci też nie wykazuje agresji ... miała do czynienia z córkami mojej kuzynki / 2 i 4 lata/ Quote
kama210 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ............................................... potrzebuję pomocy w ogłoszeniach ... Quote
beka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Wysłąłam Twój nr pewnej pani. Pani Jadwiga ma dzwonic do ciebie Kama Quote
kama210 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 beka, dziękuję za podesłanie naszej Rity ... Pani do mnie dzwoniła ... bardzo miła i sensowna ... odległość od nas duża bo Bielsk Podlaski ... ale Pani zdecydowana, poczekałaby na koniec kuracji lekami i sterylkę ... /zależy jej na sterylce/ ... .. sterylizację mam nadzieję że uda się załatwić po kosztach leków - wyjdzie około 100 zł - 130 zł .... ale to nie pewne do końca ... szukamy kogoś do wizyty PA w Bielsku Podlaskim ...... Quote
Aimez_moi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Piekna jest ........ a kiedy mozna Jej sterylke machnac? Quote
anita_happy Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 kama... Maria O. z FB...przyjaciółka naszych szydłowieckich bezdomniaków wpłaciła na PayPal +25 $ na sterlizację ONKI :) DZIEKUJEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Quote
anita_happy Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 z tańszej sterlizacji nici - wet w gipsie:( Quote
kama210 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 sterylka byłaby za 3 tygodnie, może wyzdrowieje .,.. I hope ... jak nie to trzeba żebrać na sterylkę po normalnych kosztach ... anita zmień tytuł że zbieramy na sterylkę i szukamy osoby do wizyty PA ... Quote
anita_happy Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 kama210 napisał(a):sterylka byłaby za 3 tygodnie, może wyzdrowieje .,.. I hope ... jak nie to trzeba żebrać na sterylkę po normalnych kosztach ... anita zmień tytuł że zbieramy na sterylkę i szukamy osoby do wizyty PA ... chcesz i masz Quote
Recommended Posts