Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Cześć kosmiczny Beziku ;-).
Bezik jest kosmitą i to dlatego tak się zachowuje ;-) ;-)[/QUOTE]

On jest już wszystkim :) Ładnie sprzata,gotuje i robi bur...l
Na jutro w kalendarz jest wpisany pól dniowy spacer ze wszystkim psiurami do lasu i nad jezioro ;)

Wszystkich chetnych zapraszamy też dodatkowo ze swoimi psiurami zbiórka o 12 :)

Posted

Na spacer poszły dziewczyny beze mnie bo mi się rano wpitolili goście,a pożniej mnie głowa bolała..,ale z tego co wiem psiaki były grzeczne,sa wybiegane i wymiziane..nawet znalazł sie jeden hard cord co wzioł na ten spacer Bezika bez namordnika i ponoc był grzeczny w co do konca nie wierze bo wiem jak on sie zachowuje jak chodze z nim na spacery codziennie to rzuca sie do kazdego psa który jest za płotem i ośmielił sie na niego popatrzec.A jak by juz jakis ośmielił sie na niego zaszczekac to mozniej pruje sie pół spaceru pod nosem(jak to ja mówie opowiadaaa).
Przed chwilka wyszedł jeszcze troche na podwórko i zaraz przyjdzie juz do domku na kolacje,miziaonki i spanko :)

Posted

Ja nie żartuje ten pies sie serio zmienił i mysle,ze zasługuje na fryzjera i nowy wspaniały dom.Juz nie musze powtarzac 10 razy do niego wystarczy,ze powiem raz i jest wykonywane natychmiast konsultowałam go w miedzy czasie z innymi psimi specjalistami wykonałam 100 telefonów i kilka wizyt i wiem co usłyszałami zobaczyłam.

edit.
Myślałam i myslałam i powiem to co sadze Pani x wzieła pieniadze za to co nie powinna i dała leki nie takie jak powinna i z moich ust nazywa sie to ... no własnie nie wiem ,ale zastanawiam sie nad oddaniem Pani x do sądu.I mysle ,ze na dniach sklece z moim prawnikiem odpowiednie pismo i bede walczyc od odzyskanie niby nie dużej kwoty acz kolwiek składało sie na to nie jedna osoba i sprawy nie zostawie w spokoju.Nie bedzie mnie nikt zlewał ciepłym ... ,ponieważ sobie na to nie pozwole.

Wiem ile kosztowały mnie zdrowia i pieniedzy nastepne wizyty i odzyskam pieniadze od Pani x dla czystej satysfakcji ,ze nie bedzie mnie nikt w h.. robił.
Pozwoliłam sobie po konsultowac go na prawo i lewo od Was ani od nikogo nie chce zwrotu kosztów poniewaz czuje sie winna sprawy z Pania x.

Posted

Ja pierdziu. Nie myślałam, że profesjonalistka okaże się niesolidna i niekompetentna. [B]Paju nie możesz na siebie brać winy za czyjąś niesolidność. [/B]Trudno. Spróbuj sie zwrócić niewiem, mailowo żeby dobrowolnie oddała kasę za niewypełnienie zapłaconych już zobowiązań. Fakt, że pieniążki są potrzebne, ale zdrowie ważniejsze. Możesz jej napisać, że okradła bezdomnego psiaka i czy się z tym dobrze czuje. A do sądu... no nie wiem jak uważasz. Jeśli ona pracuje gdzies w jakiejś przychodni to można jej smrodku narobić rozwieszając plakaty jak to nieuczciwa pani psycholog kradnie kasę bezdomnym , będącymi w potrzebie psiakom.