Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cześć kosmiczny Beziku ;-). Bezik jest kosmitą i to dlatego tak się zachowuje ;-) ;-) Quote
Paja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Iljova']Cześć kosmiczny Beziku ;-). Bezik jest kosmitą i to dlatego tak się zachowuje ;-) ;-)[/QUOTE] On jest już wszystkim :) Ładnie sprzata,gotuje i robi bur...l Na jutro w kalendarz jest wpisany pól dniowy spacer ze wszystkim psiurami do lasu i nad jezioro ;) Wszystkich chetnych zapraszamy też dodatkowo ze swoimi psiurami zbiórka o 12 :) Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Przyjechałabym, ale jak na złość teleportera jeszcze mi nie przywieźli ;-), więc nie dam rady czasowo innymi środkami transportu. ;-) Quote
paulina122 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Za daleko a bym była chętna z moją Anulką ;) Quote
Paja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Na spacer poszły dziewczyny beze mnie bo mi się rano wpitolili goście,a pożniej mnie głowa bolała..,ale z tego co wiem psiaki były grzeczne,sa wybiegane i wymiziane..nawet znalazł sie jeden hard cord co wzioł na ten spacer Bezika bez namordnika i ponoc był grzeczny w co do konca nie wierze bo wiem jak on sie zachowuje jak chodze z nim na spacery codziennie to rzuca sie do kazdego psa który jest za płotem i ośmielił sie na niego popatrzec.A jak by juz jakis ośmielił sie na niego zaszczekac to mozniej pruje sie pół spaceru pod nosem(jak to ja mówie opowiadaaa). Przed chwilka wyszedł jeszcze troche na podwórko i zaraz przyjdzie juz do domku na kolacje,miziaonki i spanko :) Quote
jostel5 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Po zwisie absolutnym,kiedy nie chciało mi się-oprócz wycia- absolutnie NIC-dzisiaj jest dzień DOBRYCH WIADOMOŚCI! Dziękuję ,Paju!:) Quote
Paja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Zastanawiam sie nad nowym fryzem dla Bezia co o tym myślicie? Quote
kinga_kinga7 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 zapraszam na wątek malutkiego Pysia..[url]http://www.dogomania.pl/threads/204073-Bia%C5%82a-Podlaska-1-5-miesi%C4%99czny-Pysio-z-wrodzon%C4%85-wad%C4%85-prosi-o-wsparcie-na-operacj%C4%99[/url]!! Quote
Olena84 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Bezio przede wszystkim ma wyglądać męsko, jeśli nowy fryz mu pomoże w tym, jestem za! Quote
paulina122 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Bezik będzie bardziej [COLOR=yellowgreen][B][U]Maczo[/U][/B] [/COLOR]^^ Quote
Paja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A co proponujecie na sznaucera? a moze pudelka:diabloti: Quote
Iljova Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Tak... Pudelka... Jak Beziątko zobaczyłoby się jako pudelek oooo... Chyba nie zniósłby tego ;-) Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 A może złagodniałby mu charakterek...?;) Quote
Paja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 To co proponujecie? czy mam polegac na Pani w salonie? Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Zawieziesz go do salonu...? Myślałam ,że żartujesz.... Quote
Iljova Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja też myślałam że żartujesz. Paju ja polegam na Tobie :) Ty sama najlepiej wybierzesz :-) Quote
Paja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja nie żartuje ten pies sie serio zmienił i mysle,ze zasługuje na fryzjera i nowy wspaniały dom.Juz nie musze powtarzac 10 razy do niego wystarczy,ze powiem raz i jest wykonywane natychmiast konsultowałam go w miedzy czasie z innymi psimi specjalistami wykonałam 100 telefonów i kilka wizyt i wiem co usłyszałami zobaczyłam. edit. Myślałam i myslałam i powiem to co sadze Pani x wzieła pieniadze za to co nie powinna i dała leki nie takie jak powinna i z moich ust nazywa sie to ... no własnie nie wiem ,ale zastanawiam sie nad oddaniem Pani x do sądu.I mysle ,ze na dniach sklece z moim prawnikiem odpowiednie pismo i bede walczyc od odzyskanie niby nie dużej kwoty acz kolwiek składało sie na to nie jedna osoba i sprawy nie zostawie w spokoju.Nie bedzie mnie nikt zlewał ciepłym ... ,ponieważ sobie na to nie pozwole. Wiem ile kosztowały mnie zdrowia i pieniedzy nastepne wizyty i odzyskam pieniadze od Pani x dla czystej satysfakcji ,ze nie bedzie mnie nikt w h.. robił. Pozwoliłam sobie po konsultowac go na prawo i lewo od Was ani od nikogo nie chce zwrotu kosztów poniewaz czuje sie winna sprawy z Pania x. Quote
paulina122 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A niedługo może tak być że będziesz chciała go zatrzymać :D ^^ Quote
cavani Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A jakby mu spróbować zrobić fryzurkę podobną do westa - na chryzantemkę. Męska i elegancka, według mnie pasowałaby do Bezika. Quote
Paja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Będe konsultować jeszcze z Pania w salonie co mi powie na temat fryzur ,może tez cos mi pokaże co mi odrazu wpadnie w oko... Quote
yunona Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ja pierdziu. Nie myślałam, że profesjonalistka okaże się niesolidna i niekompetentna. [B]Paju nie możesz na siebie brać winy za czyjąś niesolidność. [/B]Trudno. Spróbuj sie zwrócić niewiem, mailowo żeby dobrowolnie oddała kasę za niewypełnienie zapłaconych już zobowiązań. Fakt, że pieniążki są potrzebne, ale zdrowie ważniejsze. Możesz jej napisać, że okradła bezdomnego psiaka i czy się z tym dobrze czuje. A do sądu... no nie wiem jak uważasz. Jeśli ona pracuje gdzies w jakiejś przychodni to można jej smrodku narobić rozwieszając plakaty jak to nieuczciwa pani psycholog kradnie kasę bezdomnym , będącymi w potrzebie psiakom. Quote
paulina122 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Paju Bezikowi we wszystkim jest ładnie :D Quote
Recommended Posts