Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj znajdzie sie taka osoba myśle,ze nie jestem jedyna co mam coś nie halo w głowie by brać takie psy na DT..

Bezio obecnie spi widze,ze wstał lewa noga a do dodatku widze,ze go boli ta sama co ostatnio w stawie.On ma coś skopane z ta rzepka i martwi mnie to u niego.
Idzie idzie jest wszystko okej a nagle ni z tad ni z owad zaczyna utyka.Dzis staje na ta noge ,ale bardzo ja odciaza.
Jak byłam ostatnio u weta tez z ta jego nóżyna przed kastracja to wet mówił by narazie tego nie ruszac jak nie sprawia mu to wiekszego problemu w chodzeniu,ale czy jego agresja nie wynika z tego ,ze go cos boli?
Tak jak wspominałam wczesniej trzeba zebrac pieniadze i zrobic mu badania krwi...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulina122']Super Zdjęcia :) Nawet Moli załapała się na zdjęcie do dogomani :D Kropa prawie identyczna do Bezika i widać jak ja bardzo lubi ^^
Paja napweno Bezio znajdzie dom :)[/QUOTE]

Podlinkuj sobie banerek w podpisie..albo daj mi linka do Waszego Anu :)
Własnie ide z rozrabiakami na dwór ;)

Posted

Paja ja właśnie nie umiem wklejać banerkó wklejała moja siostra i moja Anusia nie ma banerku takiego że się kliknie to wchodzi się na jej wątek ;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/136552-Bliźniaczki-Aza-i-Anu-znalazły-wspaniałe-kochające-domy[/URL]- zapraszam do poczytania lekturki hahaha :D
I jak Bezio sprawował się na spacerku??

Posted

Na spacerku fajnie i wesoło Bezio osikał jakiegos mniejszego pieska bo stał jak kołek i sie patrzył na niego..Pożniej wyszedł jeszcze troszke na dwór a teraz pilnuje miski bo nie jest głodny,ale czasmi mogła by mu Kropa albo Mola zjejsc..I tak sobie drzema ale jak ktos indzie to zawziecie miske chowa.Pozatym dzisiaj go wyczesywałam oczywiscie podstepem dostał namordnik i stał jak kołek i mogłam z min robic co tylko chciałam.

Posted

Bezik jest udany strasznie czasem dostaje wieczorem głupawki ja wraca z dworu to skacze na wszystkich i podrzuca zabawki jak kot.

Musze mu odnowic ogłoszenia ma ktos pomysł na tekst inny nie pisany po psiemu?

Posted

Tak Jolu ja sie z Toba jeszcze jutro skontaktuje ile masz mi wpłacic ,a ile zatrzymac by wyrównac rachunki bo nie bedziemy w ta i wewta przesyłac.

Posted

[quote name='Paja']jak dobrze pamiętam przed wizyta behawiorystki było chyba 106zł wysłałaś mi 100zł minus behawiorystka 150zł=56zł=Leki 14,95=41.05zł i tyle leży u mnie an kącie.[/QUOTE]

pozostało: 41.05zł
od Seci za ogłoszenia 75zł
---------------------------
razem:116.05-tyle jest u mnie
brakuje 233,95
reszte wysyłam Ci Jolu na prywatnym.

Posted

[quote name='paulina122']To troche brakuje :/[/QUOTE]

Na ten miesiac jeszcze jest i Jola dopłaci,ale na przyszły miesiac juz nic nie ma :(
Trzeba porozsyłac pw i zebrac rzeczy na bazarek.Ja wystawie jakis napewno ogłoszeniowy ,ale nie wiadomo czy i ile sie nazbiera.

Bezio cudak wchodzi dzisiaj wszystkim na głowe i wciska głowe pod rece by go tylko głasiac i tulic..moj kochany mały cudaczek ..:)

Posted

Jestem,wciąż żyję ;), obie suczyny już są w swoich dt,a my szczęśliwie dotarliśmy do domów...Paula,pw dostałam,jutro przeleję[B].Bezio-grzecznie tam![/B]

Posted

No to super,świetnie spisujecie sie dziewczyny..nie ma to jak zgrany zespół...

Trzymac kciukory Beziol od jutra cały tydzien bedzie w dwóch gazetach moze ktos odpowiedzialny po zgreda zadzwoni..