koelka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jakby spał:( Dlaczego to nie sen????? A tak wierzyłam, że będzie dobrze i że znajdzie kiedys dobry dom. Zaznał dużo miłości, choć niestety tak krótko, na koniec swojego życia:(:(:( Quote
andegawenka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tatankas ja nie umiem Ci podziękować za opiekę nad maleństwem, brak mi słów uznania i nie umiem Cię pocieszyć.... Quote
Kapsel Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='andegawenka']Tatankas ja nie umiem Ci podziękować za opiekę nad maleństwem, brak mi słów uznania i nie umiem Cię pocieszyć....[/QUOTE] Podpisuję się pod każdą literką, każdym znakiem :-(:-(:-( Quote
Alicja Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='tatankas'][B]Moje maleństwo odeszło.Śpi bez bólu.Bądź szczęśliwy za TM.[/B] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/368/fee216674c4b6ddfmed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/9978/znicz29.gif[/IMG] [LEFT][B]Tatankas[/B] :glaszcze::( [/LEFT] [/CENTER] Quote
Jagoda1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='andegawenka']Tatankas ja nie umiem Ci podziękować za opiekę nad maleństwem, brak mi słów uznania i nie umiem Cię pocieszyć....[/QUOTE] Ja również...:glaszcze: Jakie to niesprawiedliwe....:shake: Quote
buuterfly Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Strasznie mi przykro...Ale i cieszę się z jednej strony. Cieszę się, że Tatankas dała mu nadzieję...On na pewno czuł, że o niego walczycie! Pokazałaś mu kochana , że nie wszyscy ludzie są tacy jak ci , którzy się go pozbyli. Jest mi bardzo smutno...Ale musimy iść na przód bo czeka na nas wciąż mnóstwo psiej biedy. Zwłaszcza teraz-gdy zbliża się zima:( Quote
kamilqax95x Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tatankas tak mi przykro, nie wiem co powiedzieć ..... Maluszek juz się nie meczy :( [*] [*] [*] [*] Quote
tatankas Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dzięki dziewczyny,ostatnie trzy dni spędziłam z wami prawie 24/dobę.Radziłyście mi,mogłam na was liczyć.Na pewno nie przestanę pomagać,bo kocham to robić,szkoda tylko,że to tak bardzo boli.Mąż łazi po domu i śmieje się ze mnie:"no ile ty możesz ryczeć jeszcze".A ja nie mogę,gdy widzę jego zdjęcia,puste miejsce,gdy o nim myślę,gdy czytam wasze wypowiedzi,wyobrażam sobie jaki to mógłby być kochany i mądry psiak,te jego wczorajsze machanie ogonkiem,a dzisiaj pustka.Nie mogę znów pisać,nic nie widzę,normalnie zanoszę się płaczem jak dziecko.Mam nadzieję,że w końcu mi przejdzie,oczy podkrążone,z domu wyjść nie mogę. Quote
iwi83 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 kochana tantakas 1,5 miesiaca temu stracilam ukochana sunie, wiem przez co teraz przechodzisz, czytajac caly ten watek strasznie sie poplakalam... wierze, ze tam gdzie jest teraz jest mu o wiele lepiej, nic go nie boli, jest wesoly i moze caly czas merdac tym swoim malym ogonkiem.. pomysl ile dla niego dobrego zrobilas, mial krociutkie zycie ale ostatni dni spedzil w ciepelku czujac Twoja opieke. przytulam Cie mocno... On juz nie cierpi.. biega tam po zielonych lakach z innymi psiakami ... Quote
Canaveral-staff Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 biega wzraz z malusieńkim Guciem - który wraz z Rokim przekroczył dzisiaj teczowy most o Guciu dowiedziałam sie przed chwilką od - kaskadaffik - też przegrał walkę z parwo bardzo smutny koniec dnia :(:( Quote
tatankas Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [b]iwi83[/b] moja sunia odeszła 03.11.2009.Teraz Rocky 09.11.2010.A ja za 4 dni (13.11)urodziny mam,jakie prezenty mi życie sprawia wciąż. Dziewczyny,czekam do jutra,jeżeli się nikt nie upomni o swoje pieniążki,albo wskaże innego psiaka do obdarowania,to [b]ageralion[/b] podliczy,ile tam zostało i wszystkie pieniądze zostaną przelane na SOS bokserom dla Lusi i jej szczeniaczków(banerek u mnie do niej jest,kto nie zna tematu-zapraszam do zapoznania). Quote
koelka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziewczyny,czekam do jutra,jeżeli się nikt nie upomni o swoje pieniążki,albo wskaże innego psiaka do obdarowania,to [b]ageralion[/b] podliczy,ile tam zostało i wszystkie pieniądze zostaną przelane na SOS bokserom dla Lusi i jej szczeniaczków(banerek u mnie do niej jest,kto nie zna tematu-zapraszam do zapoznania).[/QUOTE] Ja jestem za - przekaż pieniązki tej suni. Quote
Enigma79 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Moja wpłata (50 zł) dotrze dopiero jutro, gdyż wpłacałam pieniądze wczoraj na poczcie. Ja proszę o przekazanie tej kwoty dla TREWORA, który przebywa w bezpłatnym DT i chciałabym wesprzeć jego tymczasową opiekunkę. Być może Marta będzie miała okazję przekazać $ ,jeśli nie, to podam nr rachunku. Quote
Anastazja2009 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Malutki [*] !! ;( Taki podobny do mojego... Już sobie wyobrażałam jakim pieknym pregusem bedzie ;( Jestescie wielkie !! Quote
tatankas Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jak pieniążki dojdą to napiszę i wtedy dogadam się z Martą,co do przekazania.Dziękuję.Tyle chętnych do pomocy maluszkowi było,szkoda,że dowiedzieliśmy się zbyt późno.Nikt nie dał i jemu szansy i nam szansy dać jemu. Quote
Kajusza Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ja chciałabym przekazać moja wpłate dla Bruna z mojego banerku, który jest w hoteliku (nr konta na Sundeyrose) Quote
tatankas Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ok [B]Kajusza[/B],dziś będą wszystkie przelewy realizowane po południu. [B]Jagoda[/B] przyszły pieniążki twoje -50zł,przeleję też na Lusi i jej szczyle.Pozdrawiam i dziękuję. Quote
tatankas Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [B]Wydatki: [/B] 135zł-wizyta u weta,test na parvo 30zł-kroplówka i witaminy 8,7zł-strzykawki i siemię lniane 20zł-podanie surowicy i kroplówka 50zł-utylizacja [B]Razem wydane 243,7zł [/B] [B]Wpłaty: [/B] 200zł-tatankas-dogo,BF,Nieoficjalne forum o bokserach 50zł-Koelka-dogo 30zł-Emila S.-BFT 50zł-Piotr-BFT 200zł-dosia-BF,BFT,dogo,Nieoficjalne forum o bokserach 100zł-Ella_777-dogo 80zł-MAJAFE-BF 50zł-Jagoda-dogo 45zł-Kajusza-dogo 50zł-Enigma79-dogo-doszły dziś o godzinie 13.00 80zł-PAPCI-BFT-doszły dziś o godzinie 12.00 [B]Razem uzbierane:935zł[/B] Czyli 935-243,7=691,3 Od Kajuszy 45zł idzie na Bruna. Od Enigma79 50zł idzie na Treworka. Reszta pieniędzy,czyli 596,3zł idzie dla Lusi i jej szczeniaczków. [B]To całe rozliczenie,jeżeli wszystko się zgadza,to proszę o potwierdzenie,po południu będę robić przelewy,w tytule do przelewu wpiszę od Rokiego Balboa i jego darczyńców dla Lusi i jej dzieciaczków.Czy tak może być?[/B] Quote
BUDRYSEK Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [B]Żegnaj Maleństwo :( (*)(*)(*)[/B] Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Każde słowo,w obliczu śmierci traci na znaczeniu...malutki-:-(...(*)(*)(*) Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Więc i po Ciebie przyszła ta zimna,nieubłagana dama?Dobranoc mały psiaku,mały Bokserku..Dobranoc maluchu.. Smutno.. Elżbieta Quote
marta0731 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Maluszku... Nie miałeś okazji pobiegać z patykami..., spać w pościeli..., wcinać smaczków i wiele wiele innych... To takie przykre!:placz::placz::placz::placz::placz: Ale byłeś kochany w swoim krótkim życiu przez wszystkie ciocie na dogo... Ada, zajęłaś się nim, to było naprawdę wielkie, wiele osób się nim zajęło Śpij spokojnie Maluszku [*] Quote
ageralion Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Jestem. Wczoraj nie mialam sily ehhh zobaczylam zdjecie Rockiego w kocyku i znow rycze. Ja rozumiem, ze nie uratuje calego swiata ale dlaczego to tak boli :( On mial dopiero 6 tyg, wogole nie poznal czym jest zycie :( Widze, ze pieniazki juz wszytskie splynely i decyzje o ich przekazaniu zapadly. Dziekuje w imieniu Lucy, Bruna i Treworka. Ada milo Cie bylo dzisiaj poznac. Quote
tatankas Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Mi również było miło.Przekazałam wszystkie dokumenty z leczenia psiaka i rachunki Marcie,dobrze by było,żeby jakiś kompetentny lekarz obejrzał jego leczenie i się na ten temat wypowiedział.Może następnym razem będziemy wiedziały,co więcej można zrobić. Pieniążki dla Treworka(50zł) i Lusi(596,3zł) zostały przelane,będą na koncie w piątek lub w poniedziałek.Już prosiłam dziewczyny,żeby potwierdziły tu na wątku,jak pieniądze dojdą.Żeby przesłać pieniądze dla Bruna(45zł) muszę mieć nr.konta,którego jeszcze nie otrzymałam.Czekam. Quote
agaga21 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 śpij biedactwo :( (*) mam nadzieję, że mój maluszek będzie miał więcej szczęścia niż ty..... Quote
Recommended Posts