Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani kolo Opola szuka czegos małego do domu,ale warunek:musi lubiec dzieci,gdyz ma dzieci w wieku 4 i 9 lat,czy Julcia lubi dzieci?jeśli tak to od razu przesyłam tej Pani zdjęcia suńki

Posted

W Dt gdzie przebywa Julka nie ma na stałe dzieci , ale Lucynka mówi ,że Julka miala wielokrotnie kontakt z dziećmi i było ok.
Julka tak naprawdę to nie ma za wielu wad, jest tylko szczekliwa - zwlaszcza gdy zostaje sama .

Posted

Hej,
nareszcie dokopałam się do informacji o tej suczce. To ja ją znalazłam przywiązaną w nocy pod sklepem - była brudna zapchlona i miała cieczkę. Bardzo żałuję, ze musiałam ją odwieźć do schroniska, ale niestety nie mam warunków na dwa psy. Dobrze, ze chociaż trafiła do domu tymczasowego, bo miałam straszne wyrzuty sumienia.
Zobowiązuję się do "sponsoringu" ( w miarę możliwości) suczki dopoki nie znajdzie domu i dam też dla niej wyprawkę jeśli znajdzie się nowy właściciel. Proszę o kontakt ze mną.

Posted

A ja czekam na wiadomość, czy sunia nadal szuka domu. Zaproponowałam mojej siostrzenicy taką maliznę, bo ona koniecznie chciała amstafa... A ma dwoje małych dzieci i pieska, który z suczkami dogaduje się idealnie (mieszkał jakiś czas u mnie z moimi dwiema). Z samcami gorzej, więc mała sunia byłaby najlepsza. No a kiedy siostrzenica zobaczyła zdjęcia Juleczki, to już całkiem "wsiąkła" ;) Myślała z początku o mojej tymczasce Lasce, ale Laska stała murem za Miśkiem, którego atakował tamten piesek, więc nie jesteśmy pewne, czy nie byłoby starć między nimi. Tak więc Nowy Sącz w razie czego czeka na Juleczkę :)

Posted

Jakby ktoś zrobił ogłoszenie w formie małego plakatu i mi przeslał w formie elektronicznej to wydrukuję i powieszę w kilku miejscach - w zoologicznych np.