Mani2000 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 to dobrze może uda się znależć nowy dom... Quote
olivetshka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mani2000 napisał(a):to dobrze może uda się znależć nowy dom... A czemu tak szybko rezygnować? Przecież dziewczyna chce dać temu psu to, czego inni jej dac nie mogą... Może warto by zrobić tę wizytę i może ktoś inny, równie kompetentny jak DT porozmawia z zainteresowaną? Każdy chętny dom jest przecież na wagę złota... Quote
ataK Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Też uważam, że należałoby zrobić wizytę przedadopcyjną i niech się wypowie ktoś, kto ma w tej dziedzinie doświadczenie. Nie znam pani, u której jest Julka, ale jej podejście wydaje mi się nieco dziwne... U mnie robiła wizytę Szami, wiem, że na tym terenie jest jeszcze MagdaNS, być może jeszcze ktoś... Chyba warto, dlaczego dziewczyna ma być spisana na straty tylko dlatego, że ma dzieci i że ta pani "sobie tego nie wyobraża"? W zamierzchłych czasach, kiedy moje dzieci były malutkie, miałam pięć dorosłych psów i jakoś przeżyły i psy i dzieci ;) Quote
ataK Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Czy ktoś ewentualnie mógłby podjąć jakąś decyzję? Ta dziewczyna jest zdecydowana, jeśli jednak Julka nie jest do wzięcia, to będziemy szukać dalej... Quote
iwa77 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 AtaK - dziękujemy za zainteresowanie Juleczką i chęć pomocy . Mam nadzieję ,że znajdziecie szybciutko fajnego psiaczka . Rozmawialam z Lucyną - Juleczka czuje się najlepiej w towarzystwie starszych , spokojnych osób . Widocznie swoje dotychczasowe życie wiodła u boku właśnie takich ludzi . Mamę Lucyny Julka nie odpstępuje na krok , zapomina wtedy o szczekaniu i histerii . W tej chwili jesteśmy w trakcie rozmów z zainteresowaną Julka starszą panią , jest szansa ,że Juleczka niedlugo będzie w nowym domu . Quote
olivetshka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 To w takim razie kciuki za domek Julci. Quote
ataK Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dziękuję Iwa, za odpowiedź. Również trzymam kciuki za dobry domek dla Julki :) Quote
Mani2000 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:ja też trzymam!!! Quote
ataK Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 I co, ta starsza pani się zdecydowała? Co z Juleczką? Quote
polubek Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ciotki odmeldowuję się i proszę o kontakt na pw kogoś kto byłby odpowiedzialny za adopcję kruszynki Quote
iwa77 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 ataK napisał(a):I co, ta starsza pani się zdecydowała? Co z Juleczką? Tak , Juleczka już ma domek . Quote
Mani2000 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no nareszcie!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts