Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):

Łojojoj...ale cudak.Rzeczywiscie wygląda jak skrzyżowanie buldożka z grzywaczem :).Bonita,kradnę stworka i wkleję go w mojej galerii ;).
Z góry przepraszam za kradziejstwo ;) :evil_lol:.

Łooooo matko a cio to ? jak kocham psy takiego bym nie chciała mieć

No ale tą mordkę proszę ucałowac

Posted

madzia i medor napisał(a):
Mamuśka, masz w domu cudeńko:cool3: :cool3: :cool3: :loveu:

Heloł Córuś!
Właśnie dziś robiłam kotleciki sojowe:cool3: , bo Ci pozazdrościłam i powiem że jadałam już lepsze rzeczy:lol: , ale Bono była zachwycona:loveu: , zjadła prawie całą pakę, Merol się obraził i chciał zakopywać:evil_lol: , a Dikiego nie było na poczęstunku :).

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej Kasiu...
A ja chciałam zapytać czy będziecie w Katowicach na wystawie? My raczej w roli obserwatorów tylko i chcę miec rozeznanie na kogo polować ;)

Jeśli zdążyłam ze zgłoszeniem:p i zostanie ono przyjęte, to będziemy:multi: . Więc się pewno zobaczymy:multi: .

Posted

bonita napisał(a):
Jeśli zdążyłam ze zgłoszeniem:p i zostanie ono przyjęte, to będziemy:multi: . Więc się pewno zobaczymy:multi: .

W jakiej klasie startuje Dikuś? A Bonek też będzie? :razz: :razz:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
W jakiej klasie startuje Dikuś? A Bonek też będzie? :razz: :razz:

Tak się składa, że będzie w klasie otwartej w marcu kończy dwa latka :).
Ale nie liczę tam na nic Katowice to jedna z najtrudniejszych wystaw w sezonie:p , zawsze jest tam bardzo dobry i wymagający sędzia.
Diki w zeszłym roku zdobył tam tyuł Zw Młodzieży:multi: byłam z niego bardzo dumna:loveu: . Bonita była raz druga, a raz trzecia, a Merol Katowickiej wystawy nigdy nie odwiedził.
Zaraz napiszę czemu Bonka nie będzie.

Posted

No właśnie, chyba z powodu zbyt dużego "obłożenia" zrezygnowaliśmy... Nasz potfforek się nie nadaje jeszcze na wystawę. Zaliczymy z nim pierwszą, ale jakąś mniejszą by się oswoił ze wszystkim.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
No właśnie, chyba z powodu zbyt dużego "obłożenia" zrezygnowaliśmy... Nasz potfforek się nie nadaje jeszcze na wystawę. Zaliczymy z nim pierwszą, ale jakąś mniejszą by się oswoił ze wszystkim.

Diki w Katowicach strasznie się denerwuje-nie lubi wystaw w pomieszczenu:shake: , tam jest taka masa psów:crazyeye: , jedyny plus to to, że jest bardzo blisko.

A Bonek, bonek nie jedzie bo jest lekko kulawy:p , kilka lat temu rozwalił tak łapę, że do tej pory nie udło się nam jej w pełni wyleczyć:shake: , dobry sędzia zawsze to zauważy, a w Katowicach zawsze jest dobry sędzia( przynajmniej jak dotąd).

Posted

bonita napisał(a):
Diki w Katowicach strasznie się denerwuje-nie lubi wystaw w pomieszczenu:shake: , tam jest taka masa psów:crazyeye: , jedyny plus to to, że jest bardzo blisko.

A Bonek, bonek nie jedzie bo jest lekko kulawy:p , kilka lat temu rozwalił tak łapę, że do tej pory nie udło się nam jej w pełni wyleczyć:shake: , dobry sędzia zawsze to zauważy, a w Katowicach zawsze jest dobry sędzia( przynajmniej jak dotąd).

Ojoj , biedna Bonitka...
Ale Dickensika zobaczę :multi: :multi: :multi:
Zazdraszczajcie mi wszystkie co to się o niego biły :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

bonita napisał(a):

Oj:-( , nic mi nigdy nie mówiłaś:mad: .

Posted

Guffi napisał(a):
Oj:-( , nic mi nigdy nie mówiłaś:mad: .

Nie Wiesz o tym:crazyeye: ? To się stało 4- lata temu. N a codzień trudno to zauważyć, ale wystawa to co innego, dlatego jej nie wystawiam:p .

Posted

:razz:a boxie to chyba w sobotkę co....bo z zeszłego roku mam mętlik i pamiętam że przegapiłam boxie w spodku :-(a szlajałam się tam 2 dni / piątek i sobotę :razz:/
:loveu:jaki cudny ten korniczek:p