zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 pierwsze wrazenie .....Diki lezy na scianie ..;-)..przylepiony ...hehe Witamy milutko ..;-) Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 .jakie ładnie wypielegnowane pazurki hehehe...;-) Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Haha! No ja też zawsze, jak go widzę, to sie zastanawiam skąd ta franca taką biel utrzymuje:evil_lol: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Diki tu wygląda jak wklejony :) Dywan przy takiej gromadzie trzyma się bardzo dobrze :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dywan przy takiej gromadzie trzyma się bardzo dobrze :evil_lol: Jest w miarę nowy;):evil_lol:. Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć Merolki, Bonitki I Dickensiki :multi: :multi: :multi: :multi: Co tam u Waszej gromadki? Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hejka:multi:, co tu znowu taki zastój?:cool3: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :multi:hey ale cudeńko podjada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: patyczka Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witanko;-).co tam słychowac w galeri WIELKIEJ TRóJKI ???? bUZIOCZKI Quote
bonita Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Imbir1']Hejka:multi:, co tu znowu taki zastój?:cool3: :multi: Hej!, Hej! :multi: Święta idą :) , niby robota nie zając:cool3: , ale też samo nic zrobić się nie chce:niewiem: . Więc sie wziełam do roboty:p Okna- umyte, firanki- zmienione, kurze-wykurzone i odkurzone, choinka-ubrana, ciasteczka-zrobione, ale to dopiero część roboty :-? . Mało teraz czasu na komp zostało, oj mało. Quote
bonita Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko;-).co tam słychowac w galeri WIELKIEJ TRóJKI ???? bUZIOCZKI Witanko :) Wszystko po staremu, śniegodeszcz z nieba sie sypie, oj święta w tym roku białe nie będą . Buzioczki przekazane :). Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bonita'] choinka-ubrana, No co Ty:crazyeye::evil_lol:. Quote
bonita Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Guffi']No co Ty:crazyeye::evil_lol:. Co? że niby tak póżno, czy wcześnie:cool3:. Aha wiesz że to nie ja ubierałam;) :evil_lol: . Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']Co? że niby tak póżno, czy wcześnie:cool3:. Aha wiesz że to nie ja ubierałam;) :evil_lol: . Nie, nie wiem, kto ubierał, bo mnie akurat przy tym nie było..., ale zdziwiona, że już. Ale u nas jest od wczoraj, więc też już:lol:. No a do tego, ze nie Ty ubierałaś, to już sama się przyznałaś:evil_lol:. Ja wczoraj znalazłam na drugim piętrze(no bo strychem to to chyba trudno nazwać) całą ubraną choinkę razem ze światełkami:cool3: . Tylko ją zniosłam na dół i była gotowa:lol: :evil_lol: . Ale tak naprawdę, to nie wiem, jak to się stało:roll: . Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czesc:multi: ale macie juz duzo zrobione:razz: u mnie pewnie od jutra sie zacznie-mama ma urlop.. haha bedzie sie dzialo :placz: pewnie zagoni mnie do pracy bleee... Quote
bonita Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Guffi']Nie, nie wiem, kto ubierał, bo mnie akurat przy tym nie było..., ale zdziwiona, że już. Ale u nas jest od wczoraj, więc też już:lol:. No a do tego, ze nie Ty ubierałaś, to już sama się przyznałaś:evil_lol:. Ja wczoraj znalazłam na drugim piętrze(no bo strychem to to chyba trudno nazwać) całą ubraną choinkę razem ze światełkami:cool3: . Tylko ją zniosłam na dół i była gotowa:lol: :evil_lol: . Ale tak naprawdę, to nie wiem, jak to się stało:roll: . To mieliscie trafienie:evil_lol: , może elfy Wam prezent sprawiły ha, ha:cool3:, a światełka Wasze świecą? Ja dziś kupiłam nowe piękne zielone światełka, taka byłam z tego zakupu zadowolona:multi: :cool3: , przyniosłam, zaświeciłam, popstrykałam troszke sobie i poszłam. Jak wróciłam już nie działały:placz: , taki bubel. TZ mówi, ze za 6 zł. to nic dobrego się nie kupi, ale ja za nie dałam 15 w promocji!normalnie są za ponad 20zł ( nawet Mu nie mówię że tyle dałam:p ). I sie nam ostały zeszłoroczne- przynajmniej świecą. A nad tymi to jeszcze popracuję:diabloti: . Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']To mieliscie trafienie:evil_lol: , może elfy Wam prezent sprawiły ha, ha:cool3:, a światełka Wasze świecą? Ja dziś kupiłam nowe piękne zielone światełka, taka byłam z tego zakupu zadowolona:multi: :cool3: , przyniosłam, zaświeciłam, popstrykałam troszke sobie i poszłam. Jak wróciłam już nie działały:placz: , taki bubel. TZ mówi, ze za 6 zł. to nic dobrego się nie kupi, ale ja za nie dałam 15 w promocji!normalnie są za ponad 20zł ( nawet Mu nie mówię że tyle dałam:p ). I sie nam ostały zeszłoroczne- przynajmniej świecą. A nad tymi to jeszcze popracuję:diabloti: . Tak, nasze świecą:p . A to pech z tymi lampkami:shake: . W zeszłym roku nam wybuchły:evil_lol: . Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bonita'] Okna- umyte, firanki- zmienione, kurze-wykurzone i odkurzone, choinka-ubrana, ciasteczka-zrobione, ale to dopiero część roboty :-? . ] oj pracusie, pracusie... teraz bez gadania się należy wieczór przed kompem:eviltong: :p Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć:p Ja mam już wszystko zrobione... tylko choinka nie ubrana, jakoś nie mam weny:evil_lol: A lampeczki to też mam stare, mam nadzieję że świecą bo jeszcze tego nie sprawdziłam:roll: :evil_lol: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 jaki śliczny dywanik. I jaki czyściutki:loveu: jeszcze:razz: Quote
sugarr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']A to jest mały Diego NIE MA NIC PIEKNIEJSZEGO NIZ TEN PIES! :loveu::loveu: :eviltong: i mały synek Bardzo mały :cool3: Masz po prostu przepiekne psy w tej galerii, kocham molosy.. bullowate.. Jak bede miec kiedys jakies duze lokum, to bede miec napewno! Mieszkalam w domu jednorodzinnym i mialam bulmastifa, ale ostatnie lata swojego zycia sunia musiala spedzic w bloku (musielismy sie przeprowadzic) i nie bylo jej dobrze :( Zamierzam przejrzec cala ta galerie od poczatku do konca! :roll: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 rety, bonita ale się wzięłaś do roboty:cool3::evil_lol:, ja mam tylko okna umyte:cool3: mam wyjątkowo olewczy stosunek do świąt w tym roku, nawet nie mam prezentów:shake: Quote
Recommended Posts