Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']Hejka:multi:, co tu znowu taki zastój?:cool3:

:multi: Hej!, Hej! :multi:

Święta idą :) , niby robota nie zając:cool3: , ale też samo nic zrobić się nie chce:niewiem: . Więc sie wziełam do roboty:p

Okna- umyte,
firanki- zmienione,
kurze-wykurzone i odkurzone,
choinka-ubrana,
ciasteczka-zrobione,
ale to dopiero część roboty :-? .

Mało teraz czasu na komp zostało, oj mało.

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko;-).co tam słychowac w galeri WIELKIEJ TRóJKI ????
bUZIOCZKI

Witanko :)
Wszystko po staremu, śniegodeszcz z nieba sie sypie, oj święta w tym roku białe nie będą .
Buzioczki przekazane :).

Posted

[quote name='bonita']Co? że niby tak póżno, czy wcześnie:cool3:. Aha wiesz że to nie ja ubierałam;) :evil_lol: .

Nie, nie wiem, kto ubierał, bo mnie akurat przy tym nie było..., ale zdziwiona, że już. Ale u nas jest od wczoraj, więc też już:lol:. No a do tego, ze nie Ty ubierałaś, to już sama się przyznałaś:evil_lol:. Ja wczoraj znalazłam na drugim piętrze(no bo strychem to to chyba trudno nazwać) całą ubraną choinkę razem ze światełkami:cool3: . Tylko ją zniosłam na dół i była gotowa:lol: :evil_lol: . Ale tak naprawdę, to nie wiem, jak to się stało:roll: .

Posted

czesc:multi:
ale macie juz duzo zrobione:razz:
u mnie pewnie od jutra sie zacznie-mama ma urlop.. haha bedzie sie dzialo :placz: pewnie zagoni mnie do pracy bleee...

Posted

[quote name='Guffi']Nie, nie wiem, kto ubierał, bo mnie akurat przy tym nie było..., ale zdziwiona, że już. Ale u nas jest od wczoraj, więc też już:lol:. No a do tego, ze nie Ty ubierałaś, to już sama się przyznałaś:evil_lol:. Ja wczoraj znalazłam na drugim piętrze(no bo strychem to to chyba trudno nazwać) całą ubraną choinkę razem ze światełkami:cool3: . Tylko ją zniosłam na dół i była gotowa:lol: :evil_lol: . Ale tak naprawdę, to nie wiem, jak to się stało:roll: .

To mieliscie trafienie:evil_lol: , może elfy Wam prezent sprawiły ha, ha:cool3:, a światełka Wasze świecą?
Ja dziś kupiłam nowe piękne zielone światełka, taka byłam z tego zakupu zadowolona:multi: :cool3: , przyniosłam, zaświeciłam, popstrykałam troszke sobie i poszłam. Jak wróciłam już nie działały:placz: , taki bubel. TZ mówi, ze za 6 zł. to nic dobrego się nie kupi, ale ja za nie dałam 15 w promocji!normalnie są za ponad 20zł ( nawet Mu nie mówię że tyle dałam:p ).
I sie nam ostały zeszłoroczne- przynajmniej świecą. A nad tymi to jeszcze popracuję:diabloti: .

Posted

[quote name='bonita']To mieliscie trafienie:evil_lol: , może elfy Wam prezent sprawiły ha, ha:cool3:, a światełka Wasze świecą?
Ja dziś kupiłam nowe piękne zielone światełka, taka byłam z tego zakupu zadowolona:multi: :cool3: , przyniosłam, zaświeciłam, popstrykałam troszke sobie i poszłam. Jak wróciłam już nie działały:placz: , taki bubel. TZ mówi, ze za 6 zł. to nic dobrego się nie kupi, ale ja za nie dałam 15 w promocji!normalnie są za ponad 20zł ( nawet Mu nie mówię że tyle dałam:p ).
I sie nam ostały zeszłoroczne- przynajmniej świecą. A nad tymi to jeszcze popracuję:diabloti: .
Tak, nasze świecą:p . A to pech z tymi lampkami:shake: . W zeszłym roku nam wybuchły:evil_lol: .

Posted

[quote name='bonita']
Okna- umyte,
firanki- zmienione,
kurze-wykurzone i odkurzone,
choinka-ubrana,
ciasteczka-zrobione,
ale to dopiero część roboty :-? .
]
oj pracusie, pracusie... teraz bez gadania się należy wieczór przed kompem:eviltong: :p

Posted

cześć:p

Ja mam już wszystko zrobione... tylko choinka nie ubrana, jakoś nie mam weny:evil_lol: A lampeczki to też mam stare, mam nadzieję że świecą bo jeszcze tego nie sprawdziłam:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']A to jest mały Diego

NIE MA NIC PIEKNIEJSZEGO NIZ TEN PIES! :loveu::loveu: :eviltong:

i mały synek

Bardzo mały :cool3:

Masz po prostu przepiekne psy w tej galerii, kocham molosy.. bullowate.. Jak bede miec kiedys jakies duze lokum, to bede miec napewno! Mieszkalam w domu jednorodzinnym i mialam bulmastifa, ale ostatnie lata swojego zycia sunia musiala spedzic w bloku (musielismy sie przeprowadzic) i nie bylo jej dobrze :(
Zamierzam przejrzec cala ta galerie od poczatku do konca! :roll:

Posted

rety, bonita ale się wzięłaś do roboty:cool3::evil_lol:, ja mam tylko okna umyte:cool3:
mam wyjątkowo olewczy stosunek do świąt w tym roku, nawet nie mam prezentów:shake: