mar....ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Fafluniaki będą na 100%[/I][/B]:multi: :multi: :multi: . Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .[/QUOTE] Wszystko będzie ok,a jakie cudniaste zdjęcia będą w galerii!!!!Juz nie możemy się doczekac... Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Fafluniaki będą na 100%[/I][/B]:multi: :multi: :multi: . Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .[/quote] :loveu::loveu::loveu:[I]o rany , to zaczynam odliczanie i już ściskam łapiszony . Musi być dobrze jak taka pozytywna energia spłynie;) [/I] Quote
bonita Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [B][I]Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż(:evil_lol: ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięstwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito). [/I][/B] [B][I]Ale kciuków :) :) :) :) :)[/I][/B] Quote
Iza i Avanti Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Doberek Bonita! Gratki z przyszłych, malusich bąkersików! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż(:evil_lol: ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięztwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito). [/I][/B] [B][I]Ale kciuków :) :) :) :) :)[/I][/B][/quote] No to gratulacje dla boksiów, Bonita piękne szczeniaki będzie mieć ;) Quote
bonita Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to gratulacje dla boksiów, Bonita piękne szczeniaki będzie mieć ;)[/quote] [B][I]Się okarze[/I][/B]:cool3: [B][I]Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?[/I][/B] [B][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Się okarze[/I][/B]:cool3: [B][I]Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?[/I][/B] [/quote] A wiesz, że jakimś dziwnym trafem u mnie też? :cool3: Quote
Korenia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Się okarze[/I][/B]:cool3: [B][I]Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?[/I][/B] [/quote] U mnie wtedy jak Amy wyszła bez ubrania na dwór :( Quote
mar....ka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [QUOTE]Napisał(a) bonita Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż( ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięztwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito).[/QUOTE] GARTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bonita Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [B][I]Zwycięstwo oczywiście piszę się przez s nie z jak napisałam. Sorry, dopiero mój byk zauważyłam w Twoim poscie Majorka :)[/I][/B] Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 przyłączam się do [B]Majoki[/B] - moje gratulacje !!!!!!!!!! Quote
Cimi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratuluję przyszłych szczeniaczków :lol:.. szkoda, że nie później :evil_lol:. Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Się okarze[/I][/B]:cool3: [B][I]Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?[/I][/B] [/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A wiesz, że jakimś dziwnym trafem u mnie też? :cool3:[/quote][B][I]:razz:kurcze a dlaczego u mnie też padało:cool3: Super , Gratulki dla psiowej rodzinki:multi: [/I][/B] Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Widziałam te cuda wczoraj, Włosi zebrali wszystko co najlepsze, nawt nie wiedziałam, że mają tak piękne psy Quote
tygra Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 a jak Boni się czuje, jak przyszła mama? Quote
bonita Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='tygra']a jak Boni się czuje, jak przyszła mama?[/quote] [B][I]Jak narazie bardzo dobrze :), je duuużo więcej, ale nie jest ociężała, goni trochę mniej ( bo jej tyle nie pozwalam:p ). Najgorszy jest ostatni tydzień, wtedy będzie jej trochę ciężko .[/I][/B] Quote
bonita Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Imbir1']Widziałam te cuda wczoraj, Włosi zebrali wszystko co najlepsze, nawt nie wiedziałam, że mają tak piękne psy[/quote] [B][I]Są naprawde piękne, ciężko dopatrzyć się u nich jakiejś wady[/I][/B]:evil_lol: . [B][I]Tino oglądałam z wszystkich stron i nic nie znalazłam:p - piękny:loveu: .[/I][/B] [B][I]Zw. Św.Mł.UKEKELE jest praktycznie jego siostrą, mają tego samego ojca, a ich matki to miotowe siostry:evil_lol: , więc rodowód idento.[/I][/B] [B][I]Zobaczymy czy dzieci równie ładne będą, ciekawe czy białasy będą, bo oboje rodziców z białymi znaczeniami, więc powinny być.[/I][/B] Quote
bonita Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='tygra']kiedy termin? ucaluj mamuśkę :)[/quote] [B][I]Termin jest 1-go grudnia, ale to może się trochę przeciągnąc i na 3-go.[/I][/B] Quote
bonita Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [B][I]"Przyszła" mamcia ( robione tydzień temu)[/I][/B] [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7475/boloao2.jpg[/IMG] [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2567/bonkhz7.jpg[/IMG] Quote
lothia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ooo to prezencik na Mikołajki dziewczyna Wam zrobi:lol: Quote
Recommended Posts