Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Fafluniaki będą na 100%[/I][/B]:multi: :multi: :multi: .
Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .[/QUOTE]

Wszystko będzie ok,a jakie cudniaste zdjęcia będą w galerii!!!!Juz nie możemy się doczekac...

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Fafluniaki będą na 100%[/I][/B]:multi: :multi: :multi: .
Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .[/quote]
:loveu::loveu::loveu:[I]o rany , to zaczynam odliczanie i już ściskam łapiszony .
Musi być dobrze jak taka pozytywna energia spłynie;)
[/I]

Posted

[B][I]Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż(:evil_lol: ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięstwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito). [/I][/B]

[B][I]Ale kciuków :) :) :) :) :)[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż(:evil_lol: ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięztwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito:multi: :multi: :multi: , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito). [/I][/B]

[B][I]Ale kciuków :) :) :) :) :)[/I][/B][/quote]

No to gratulacje dla boksiów, Bonita piękne szczeniaki będzie mieć ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to gratulacje dla boksiów, Bonita piękne szczeniaki będzie mieć ;)[/quote]

[B][I]Się okarze[/I][/B]:cool3:

[B][I]Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[QUOTE]Napisał(a) bonita
Z przyjemnością donoszę, że Zwycięzcą Swiata Młodzieży( oczywiście w boksiach), został CLORO dell Colle Dell'Infinito , pies ten jest z hodowli z której pochodzi również mąż( ) mojej Boni- TINO, radość moja jest jeszcze większa, ponieważ w sukach Zwycięztwo Świata Młodzieży przypadło UKELELE Del Colle Dell'Infinito , pół-siostrze TINO ( oboje są dziećmi Zw. Świata Młodzieży, Zw. Europy Multi Championa AGO Del colle Dell'Infinito).[/QUOTE]

GARTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Się okarze[/I][/B]:cool3:

[B][I]Normalnie zaczęło znowu lać u Was też?[/I][/B]
[/quote]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A wiesz, że jakimś dziwnym trafem u mnie też? :cool3:[/quote][B][I]:razz:kurcze a dlaczego u mnie też padało:cool3:

Super , Gratulki dla psiowej rodzinki:multi:
[/I][/B]

Posted

[quote name='tygra']a jak Boni się czuje, jak przyszła mama?[/quote]

[B][I]Jak narazie bardzo dobrze :), je duuużo więcej, ale nie jest ociężała, goni trochę mniej ( bo jej tyle nie pozwalam:p ). Najgorszy jest ostatni tydzień, wtedy będzie jej trochę ciężko .[/I][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']Widziałam te cuda wczoraj, Włosi zebrali wszystko co najlepsze, nawt nie wiedziałam, że mają tak piękne psy[/quote]

[B][I]Są naprawde piękne, ciężko dopatrzyć się u nich jakiejś wady[/I][/B]:evil_lol: .
[B][I]Tino oglądałam z wszystkich stron i nic nie znalazłam:p - piękny:loveu: .[/I][/B]
[B][I]Zw. Św.Mł.UKEKELE jest praktycznie jego siostrą, mają tego samego ojca, a ich matki to miotowe siostry:evil_lol: , więc rodowód idento.[/I][/B]
[B][I]Zobaczymy czy dzieci równie ładne będą, ciekawe czy białasy będą, bo oboje rodziców z białymi znaczeniami, więc powinny być.[/I][/B]

Posted

[B][I]"Przyszła" mamcia ( robione tydzień temu)[/I][/B]
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7475/boloao2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2567/bonkhz7.jpg[/IMG]