bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='misiaczek']Cześć Bonita.Dawno mnie nie było i jakie wieści super :loveu:. Życzymy zdrowych maluszków i żeby mamusia lekki poród miała :). Czść Misiaczek :) Faktycznie dłuuugo Cię tu już nie było. Jaki piękny nowy avatarek i banerek masz:loveu: No, ten poród to mogła by mieć lekki, też bym chciała :) Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 KIlka fotek ;) Piwniczny patrol Sęp Bono dwa sępy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A ślinka ciekła? :cool3: Jakie piękne tyłeczki:evil_lol: Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dziś porobię kilka fotków, wczoraj miałam w planach wielką sesję foto u mamy , ale zapomniałam aparatu:(. Byłam na siebie wściekła okropnie( jeszcze jestem)! Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='lothia']to już?tak szybko?jak ten czas leci,napewno będzie odbrze ,nie ma innej opcji Szybko leci co:cool3: , Bonita nie jest tak gruba jak ostatnio, więc czuje się bardzo dobrze ( ostatnio urodziła 7 szczeniaczków, wiec teraz bedzie mniej ). Je w małych ilościach, ale ze 3-4 razy dziennie, jak zje większą ilość, to ma strasznie wielki brzuch:-o , wiec jej dużo na raz nie daję. Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Faflunie :multi: Jak ja tu daaawno u Was nie byłam, aż wstyd :oops: Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Faflunie :multi: Jak ja tu daaawno u Was nie byłam, aż wstyd :oops: Nie wstyd tylko czasu brak:p . Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A ślinka ciekła? :cool3: Jakie piękne tyłeczki:evil_lol: Slinka cieknie w dużych ilosciach:p , pańcia nie zawsze jest z tego powodu szczęśliwa. Same dooopy co:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :loveu::loveu::loveu: ale cudne sępiki Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cześć Bonita! A babci dlaczego nie fotografujesz??? Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Bonita! A babci dlaczego nie fotografujesz??? babcia miała pecha, wczoraj na spacerku była, ale ja aparatu zapomniałam:p . Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :( Dziadek Avanti prosi o zdjęcia babci!!! Quote
bonita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Oj dziadzio musi poczekać do jutra, jak dziś porobię to jutro wstawię. Na kompie który jest podłączony do internetu zdjeć się nie da przerabiać, bo to komp archaiczny( na dodatek biurowy) ;), więc ja fotki z aparatu wkładam na inny komp(mój prywatny) tam przerabiam, zmniejszam, nagrywam na płytę i dopiero potem na komp z netem wstawiam, jest roboty troche, dlatego nie zawsze mi się chce. Gdyby było inaczej Avanti miał by teraz babcię Merol jak żywą na fotce z przed chwili :) Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to Avanti poczeka ;) A tymczasem wstawia swoje fotki w swojej galerii... Quote
Korenia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 To już bedzie ostatni miot Bonity ;> ? Quote
misiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='bonita']Czść Misiaczek :) Faktycznie dłuuugo Cię tu już nie było. Bonita nie tylko tu...całe dogo zaniedbałam :evil_lol:. [quote name='bonita'] dwa sępy Śliczne sępiki :loveu:.A to córcia? Też śliczna :loveu:. [quote name='bonita'] Na kompie który jest podłączony do internetu zdjeć się nie da przerabiać, bo to komp archaiczny( na dodatek biurowy) ;), więc ja fotki z aparatu wkładam na inny komp(mój prywatny) tam przerabiam, zmniejszam, nagrywam na płytę i dopiero potem na komp z netem wstawiam, jest roboty troche, dlatego nie zawsze mi się chce. Ale komplikacje :evil_lol:. Quote
mar....ka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Prosimy o nowe zdjęcia sępków. Niby wiele roboty z wstawieniem fot, ale ile miłośników Waszej galerii.... Quote
Medorowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzień, a raczej dobry wieczór:multi: :multi: :multi: Foteczki doopkowo - żebrzące są rewelacyjne:multi: Quote
Imbirka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dieńdobrek:multi: ale fajne masz żebraki:evil_lol: czekam na duuuuuuuuuużą sesję zdjęciową:lol: Quote
Kate I Luka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='bonita'] super pysie :) Quote
bonita Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Kilka fotek tak raz, dwa trzy, bo mam bardzo mało czasu :) Quote
Recommended Posts