lothia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a ja wczesniej tych cudaków nie widziałam , sama rozkosz:loveu: ten wzrok powala na kolana troszke zaśmiecę ale bombeczka miodzio,prawda? jak mnie za to nie zlinczujesz wstawię foteckę naszego fafluna Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Nie za ciekawe te fotki, takie ciemne, dlatego tak mało robię, czekam na ładną pogodę :). Jak myślicie będzie jeszcze ? A jak nie słońce, to chociaż snieżek prosze ;) ( albo aparacik nowy musi być :) ). Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Korenia napisał(a):Dopuszczaliście ją ;> ? Tak. Zdjęcia jej chłopaka ;) są kilka stronek wcześniej :) Jedna fotka dla przypomnienia :) TINO del Colle dell'Infinito Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 lothia napisał(a):a ja wczesniej tych cudaków nie widziałam , sama rozkosz:loveu: ten wzrok powala na kolana troszke zaśmiecę ale bombeczka miodzio,prawda? jak mnie za to nie zlinczujesz wstawię foteckę naszego fafluna Dzięki za odwiedzinki Lothia, są cudaki co:evil_lol: Już czekam na foteczki Waszego faflaka:loveu: A bombeczka sliczniusia, dzięqjemy bardzo :) Quote
lothia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 nie najlepsze , bo aparat kiepski i doopa nie fotograf ze mnie ale postaram sie poprawić,niestety Browar ma już problemy ze wzrokiem [to staruszek i swoje w dzieciństwie przeszedł] nie muszę mówić kto dziurkę wyrąbał:mad: Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 lothia napisał(a):nie najlepsze , bo aparat kiepski i doopa nie fotograf ze mnie ale postaram sie poprawić,niestety Browar ma już problemy ze wzrokiem [to staruszek i swoje w dzieciństwie przeszedł] nie muszę mówić kto dziurkę wyrąbał:mad: Kochany:loveu: , a jak mu oczka świecą:evil_lol: , zawsze chętny do zabawy i rozrabiania, czyli prawdziwy boksiu:lol:, a kolegę do zabawy ma superowskiego, co dwa psiaki to nie jeden co?:evil_lol: Quote
Korenia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 bonita napisał(a):Tak. Zdjęcia jej chłopaka ;) są kilka stronek wcześniej :) Jedna fotka dla przypomnienia :) TINO del Colle dell'Infinito Coś mi umknęło.... Quote
lothia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mmmmy chłopak mniamniuśny:loveu: ,musi się zakochać te fotki są u rodziców,Browar został u nich a ja przyjeżdżam tam z dzieciakami i Demonem od piatku do niedzieli siedzimy , u mnie jeszcze dwa koty a u rodziców dodatkowo dobcia,grzywaczka[obecna na pierwszej focie[na drugiej z Browarem jest Demon] i znajda która przyprowadził tata + 3 koty:evil_lol: jak już narzeczony jest to czekamy na fotki małych faflunów, chba nic nie może się z nimi równać:loveu: i masz rację nie ma to jak przynajmniej dwa psy Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć Mamusia:p :p Ucałuj przyszłą mamuśkę (i resztę ekipy) ;) A fotki są cudniaste:p Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 no nareszcie się zlitowałaś i dałaś foty swoich faflakow:multi::multi::multi::multi::multi: bonita, jedziecie do Poznania na wystawkę? Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 witam mojego boskiowego ulubieńca :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :loveu:moja miłości o rany to teraz czekamy na 100% wiadomości że będą małe faflunki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Bonita! Czy mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info o mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie? Dzięuję! Wielbicieli Galerii Bokseró zapraszam do licytacji- link w podpisie! Quote
Mi. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 czesc;) :loveu: Jedna z moich ulubionych galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Imbir1 napisał(a):no nareszcie się zlitowałaś i dałaś foty swoich faflakow:multi::multi::multi::multi::multi: bonita, jedziecie do Poznania na wystawkę? Nie, ten sezon dla Dikiego sie już skończył, czekamy aż nabierze masy, do wiosny:evil_lol: . Quote
bonita Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Bonita! Czy mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info o mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie? Dzięuję! Wielbicieli Galerii Bokseró zapraszam do licytacji- link w podpisie! Pewno że możesz, jak najbardziej :) Quote
bonita Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:moja miłości o rany to teraz czekamy na 100% wiadomości że będą małe faflunki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Fafluniaki będą na 100%:multi: :multi: :multi: . Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o . Quote
bonita Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):witam mojego boskiowego ulubieńca :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy po tak długiej nieobecności:multi: :multi: :multi: 3mamy kciuki za Lalusia w Poznaniu :) Quote
bonita Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 lothia napisał(a):mmmmy chłopak mniamniuśny:loveu: ,musi się zakochać te fotki są u rodziców,Browar został u nich a ja przyjeżdżam tam z dzieciakami i Demonem od piatku do niedzieli siedzimy , u mnie jeszcze dwa koty a u rodziców dodatkowo dobcia,grzywaczka[obecna na pierwszej focie[na drugiej z Browarem jest Demon] i znajda która przyprowadził tata + 3 koty:evil_lol: jak już narzeczony jest to czekamy na fotki małych faflunów, chba nic nie może się z nimi równać:loveu: i masz rację nie ma to jak przynajmniej dwa psy To macie bardzo wesoło:evil_lol: - super weekendy:loveu: , ja kota nie mam , jestem na ich sierść uczulona:p . Za to moja ciocia ma koty, Merol je bardzo lubi, ale reszta stadka za nimi nie przepada:shake: . Quote
lothia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 nasz boksio po każdym spacerze liczy swoje koty:evil_lol: a kciuki trzymam z całej siły Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cóż za urzekające spojrzenie :loveu: Również trzymam kciuki! Quote
Imbirka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 będą maluchy, :multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale fajnie. My jutro jedziemy do Poznania, myślałam, że może się spotkamy:lol: Quote
Recommended Posts