Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wczesniej tych cudaków nie widziałam , sama rozkosz:loveu:

ten wzrok powala na kolana

troszke zaśmiecę ale bombeczka miodzio,prawda?

jak mnie za to nie zlinczujesz wstawię foteckę naszego fafluna

Posted

Nie za ciekawe te fotki, takie ciemne, dlatego tak mało robię, czekam na ładną pogodę :). Jak myślicie będzie jeszcze ?
A jak nie słońce, to chociaż snieżek prosze ;) ( albo aparacik nowy musi być :) ).

Posted

Korenia napisał(a):
Dopuszczaliście ją ;> ?

Tak. Zdjęcia jej chłopaka ;) są kilka stronek wcześniej :)

Jedna fotka dla przypomnienia :)
TINO del Colle dell'Infinito

Posted

lothia napisał(a):
a ja wczesniej tych cudaków nie widziałam , sama rozkosz:loveu:

ten wzrok powala na kolana

troszke zaśmiecę ale bombeczka miodzio,prawda?

jak mnie za to nie zlinczujesz wstawię foteckę naszego fafluna

Dzięki za odwiedzinki Lothia, są cudaki co:evil_lol:
Już czekam na foteczki Waszego faflaka:loveu:

A bombeczka sliczniusia, dzięqjemy bardzo :)

Posted

nie najlepsze , bo aparat kiepski i doopa nie fotograf ze mnie ale postaram sie poprawić,niestety Browar ma już problemy ze wzrokiem [to staruszek i swoje w dzieciństwie przeszedł]
nie muszę mówić kto dziurkę wyrąbał:mad:

Posted

lothia napisał(a):
nie najlepsze , bo aparat kiepski i doopa nie fotograf ze mnie ale postaram sie poprawić,niestety Browar ma już problemy ze wzrokiem [to staruszek i swoje w dzieciństwie przeszedł]
nie muszę mówić kto dziurkę wyrąbał:mad:

Kochany:loveu: , a jak mu oczka świecą:evil_lol: , zawsze chętny do zabawy i rozrabiania, czyli prawdziwy boksiu:lol:, a kolegę do zabawy ma superowskiego, co dwa psiaki to nie jeden co?:evil_lol:

Posted

mmmmy chłopak mniamniuśny:loveu: ,musi się zakochać

te fotki są u rodziców,Browar został u nich a ja przyjeżdżam tam z dzieciakami i Demonem od piatku do niedzieli siedzimy
, u mnie jeszcze dwa koty
a u rodziców dodatkowo dobcia,grzywaczka[obecna na pierwszej focie[na drugiej z Browarem jest Demon] i znajda która przyprowadził tata + 3 koty:evil_lol:

jak już narzeczony jest to czekamy na fotki małych faflunów, chba nic nie może się z nimi równać:loveu:
i masz rację nie ma to jak przynajmniej dwa psy

Posted

Imbir1 napisał(a):
no nareszcie się zlitowałaś i dałaś foty swoich faflakow:multi::multi::multi::multi::multi:

bonita, jedziecie do Poznania na wystawkę?

Nie, ten sezon dla Dikiego sie już skończył, czekamy aż nabierze masy, do wiosny:evil_lol: .

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Bonita! Czy mogę sobie pozwolić na zamieszczenie u Ciebie info o mojej aukcji na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie?
Dzięuję!

Wielbicieli Galerii Bokseró zapraszam do licytacji- link w podpisie!

Pewno że możesz, jak najbardziej :)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:moja miłości

o rany to teraz czekamy na 100% wiadomości że będą małe faflunki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Fafluniaki będą na 100%:multi: :multi: :multi: .
Ale to dopiero za trzy tygodnie. Trzymajcie wszyscy kciuki, zeby wszystko było OK z Bonkiem i małymi :), najbardziej boję się porodu, jestem już tym przerażona:-o .

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
witam mojego boskiowego ulubieńca :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Witamy po tak długiej nieobecności:multi: :multi: :multi: 3mamy kciuki za Lalusia w Poznaniu :)

Posted

lothia napisał(a):
mmmmy chłopak mniamniuśny:loveu: ,musi się zakochać

te fotki są u rodziców,Browar został u nich a ja przyjeżdżam tam z dzieciakami i Demonem od piatku do niedzieli siedzimy
, u mnie jeszcze dwa koty
a u rodziców dodatkowo dobcia,grzywaczka[obecna na pierwszej focie[na drugiej z Browarem jest Demon] i znajda która przyprowadził tata + 3 koty:evil_lol:

jak już narzeczony jest to czekamy na fotki małych faflunów, chba nic nie może się z nimi równać:loveu:
i masz rację nie ma to jak przynajmniej dwa psy

To macie bardzo wesoło:evil_lol: - super weekendy:loveu: , ja kota nie mam , jestem na ich sierść uczulona:p .
Za to moja ciocia ma koty, Merol je bardzo lubi, ale reszta stadka za nimi nie przepada:shake: .