Iza i Avanti Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Doberek, doberek :) Jak zdróweczko Twoje i boksiów? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Podpisuję się pod pytaniem przedmówcy ;) Dawno mnie tu nie było, ale już wracam i nadrabiam zaległości ;) Quote
Imbirka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 oj, tutaj dawno nie było foteczek:mad::evil_lol: Quote
bonita Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie ma foteczek Dzień Doberek :) Nie ma foteczek :shake: i dziś też nie będzie, bo nie miałam czasu robić:p . Ale za to dzis porobię, szkoda tylko że deszcz leje, wolę śnieżne fotki. Wczoraj rano było biało i mrożno, a dziś kiedy oczka otwarłam ani śladu po śnieżku, jest ciepło, wieje wiatr i leje deszcz. Potem się dziwić, że w nocy nie mogę zasnąć, jak takie zmiany temperaturki:p . Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dzieńdoberek, u nas też jest dziś brry pogoda:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam w to okropne deszczowe popołudnie ;) Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 U nas tak samo, wieje, leje i jest obecnie 10,8 stopnia. Porób zdjęcia slcznosciom i szybko powstawiaj:lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no masz ci los śnieg stopniał i fot słodziaków nie będzie:shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Bonita! Prosimy o świeże i gorące foteczki!!! Quote
tygra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Imbir1 napisał(a):bonita, nie leń się:mad::evil_lol: dołączę się do tego postu :) Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dzień dobry, dobry wieczór! Witam moje ulubione dogomaniackie bokserki :D Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tylko gdzie zdjęcia moich ulubieńców?? :razz: Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Dzień doberek :) , ale mnie tu dawno nie było :). Zaraz bedą foteczki, jeśli uda się je wkleić :) Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Najpierw troszke Bonity, ( jest grubsza wiec całkiem możliwe, że będzie miała szczeniaczki :) ) Quote
bonita Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 A teraz Diki prosi :) Takie ciemne te zdjęcia, mój aparat nie nadaje się do robienia fotek w domu. Quote
Korenia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 bonita napisał(a):Najpierw troszke Bonity, ( jest grubsza wiec całkiem możliwe, że będzie miała szczeniaczki :) ) Dopuszczaliście ją ;> ? Quote
Recommended Posts