bonita Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Korenia']To będzie jej ostatni miot ? To zależy od porodu, jeśli będzie trudny, to z pewnością ostatni. A jeśli łatwy to na 98% ostatni:evil_lol:, uważam, że dwa razy jej chyba wystarczy, szkoda ją więcej męczyć. Quote
bonita Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='evaxon']czesc bokserkowa rodzinko:multi: Dzień dobry wieczór :multi: :multi: Quote
bonita Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Bonita! Całuski dla Merolka od Avantiego.... Merolek przesyła również wiele całusków:loveu: w bokserską buzię Avantiego:loveu: Quote
Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: Byliście w Poznaniu, bo ja już się pogubiłam:roll: Quote
bonita Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='madzia i medor']Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: Byliście w Poznaniu, bo ja już się pogubiłam:roll: Niestety nie:p , a TY? Quote
Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='bonita']Niestety nie:p , a TY? :shake: :shake: :shake: Choć bardzo bym chciała:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam Ciebie i Twoją boksiową familię ;) Jak tam przyszła mama malutkich kluseczek się czuje? Quote
tygra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a czy można prosić o aktualne fotki Bonitki? Quote
bonita Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='tygra']a czy można prosić o aktualne fotki Bonitki? Mam takie domowe, może jutro wstawię, albo porobię na swieżym powietrzu, bo przecież jutro sobota, wiec będą fotki w jasnosci dnia:multi: Quote
bonita Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam Ciebie i Twoją boksiową familię ;) Jak tam przyszła mama malutkich kluseczek się czuje? Witamy :) Jak dotąd czuje sie bardzo dobrze i oby tak dalej :) Zostało jeszcze równo 2-tygodnie, na samą myśl o porodzie jestem nerwowa:p , oby wszystko było OK. Quote
bonita Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='madzia i medor']:shake: :shake: :shake: Choć bardzo bym chciała:p ja też bardzo chciałam jechać, ale nie sama:shake: , samej mi się nie chciało, wiec nie pojechałam:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='bonita']Witamy :) Jak dotąd czuje sie bardzo dobrze i oby tak dalej :) Zostało jeszcze równo 2-tygodnie, na samą myśl o porodzie jestem nerwowa:p , oby wszystko było OK. Nawet nie dopuszczaj myśli, że będzie inaczej! :mad: :* :* :* Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='bonita']Tak się Diki "wystawia" przy płocie, szkoda ze na wystawie tak nie robi Witamy z KRAINY ZUZOLANDII :evil_lol: Przecudowna galeryjka ...dojechałam do tego zdjecia i normalnie mi gały wywrociło eheheh :evil_lol:... pozycja po prostu rewelacyjna .Faflunki urocze .sama miałam przez 11 lat sliniaka ...niesamowite stworzenia ;-):loveu::loveu: No a teraz ide ogladac dalej ...... Quote
lothia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='bonita']Witamy :) Jak dotąd czuje sie bardzo dobrze i oby tak dalej :) Zostało jeszcze równo 2-tygodnie, na samą myśl o porodzie jestem nerwowa:p , oby wszystko było OK. to już?tak szybko?jak ten czas leci,napewno będzie odbrze ,nie ma innej opcji Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] Buziolek w pycholek! UUUUUUUUU miodzio .... kolorek oczu taki sam jak piłeczki :loveu::loveu:.... przepiekny blueeeeee :loveu: Nio jeszcze tylko kilka stronek mi zostało hhe :lol: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Z przyjemnoscia obejrzałam sobie galeryjke faflunków ;-) ..duzoooo tego ;-)......z niecierpliwoscia czekam na foteczki malych sliniaczków gdy sie urodza ;-) Pozdrawiamy milutko ;-) Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :multi:hurra to już za 2 tygodnie klusie:loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witamy znów.... ...... i czekamy na kolejne przebojowe minki :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kate I Luka napisał(a):Witamy znów.... ...... i czekamy na kolejne przebojowe minki :cool3: Witam i popieram :) Quote
Sonix Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ooo dwa tygodnie :loveu: Bedziemy odliczac dni :D:D Quote
misiaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć Bonita.Dawno mnie nie było i jakie wieści super :loveu:. Życzymy zdrowych maluszków i żeby mamusia lekki poród miała :). Quote
Recommended Posts