bonita Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a):a czesto zmieniasz zaroweczki??:diabloti: Nie:diabloti: w dzień je wyłączam więc się długo trzymają:loveu:, a bakterii nie potrzebują, one są na energię słoneczną:loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bonita napisał(a):Nie:diabloti: w dzień je wyłączam więc się długo trzymają:loveu:, a bakterii nie potrzebują, one są na energię słoneczną:loveu::evil_lol: hehehe dobrze ze slonka troszke jeszcze jest :evil_lol: przyjdzie zima szybko sie beda rozładowywac:diabloti: Quote
bonita Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a):hehehe dobrze ze slonka troszke jeszcze jest :evil_lol: przyjdzie zima szybko sie beda rozładowywac:diabloti: Nabrały energii przez lato:diabloti:, starczy na całą zimę:diabloti::evil_lol: Qurcze już trochę póżno jest:shake:, a jutro trzeba wstawać:placz: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gdzie mozna kupic takie swiecace sepy:cool3::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 noooooooooooo koniecznie trza wstawac a spac sie nie chceeeeeeeee!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witaj , zafafluniona cioteczko :buzi: jestem , żebyś nie pomyślała , że już Cię nie toffam :diabloti: Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='bonita']Jak to nie, witałam się z Wszystkimi:loveu: Witaj Wnusia:hand::Rose::cool2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też cię toffam:p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: http://images12.fotosik.pl/102/20632977303e0a6d.jpg:loveu::loveu::loveu: jak bym tego ryja dorwała i wycałowała... :loveu::loveu::loveu::diabloti:;) Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Julka berek! Kasiu, witamy z poranną kaweczką... Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ale mnie dzisiaj ganiasz:cool3::cool3::diabloti::evil_lol: Quote
R.J.Osanna Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj bonita, Zaczęłam oglądać Twoją galerię, ale jeszcze trochę czasu mi to zajmie:diabloti::lol:. Piękne psiaki i piękne fotki!:loveu::loveu::loveu: A Bonita to po prostu cudeńko [ jak każda Bonita :lol::lol::lol: ] Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://images12.fotosik.pl/102/20632977303e0a6d.jpg Chyba bardziej twarzowo byłoby mu z różową piłeczką :diabloti: Witaj córciu :loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:hand: sis ...dziś mam kompka na dłużej ;)[/FONT] Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 bonita napisał(a):Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-( Witaj Bonitko Z racji że ostatnio rzadko bywam na dogo i wiecznie nie mam czasu, dziś dopiero nadrabiając zaległości przeczytałam o śmierci Mercedes... Bardzo mi przykro, brak będzie Babuni :( MERCEDES , biegaj po zielonych łakach i innymi psimi aniołami Quote
anetta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hello http://images26.fotosik.pl/84/743580c543411396.jpg Hipnoooozzzza :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Melduję, że fotki wyoglądałam :multi: Co nieco przeczytałam ale nagadane...:crazyeye::evil_lol: Po tej ciężkiej pracy zgłodniałam ;) Biorę sa i idę sobie poswiecić w kuchni :diabloti: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ja też melduję że jestem:diabloti: Sprzątam w domu całotygodniowy bajzel:mdleje:, bo mam wolne:p Witam Wszystkich razem:multi: i każdego z osobna:ghost_2::evil_lol: i Pozdrawiam:loveu: Jak posprzątam to powrócę:evil_lol::hand: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']Gdzie mozna kupic takie swiecace sepy:cool3::loveu: U mnie:diabloti: [quote name='zuzolandia']noooooooooooo koniecznie trza wstawac a spac sie nie chceeeeeeeee!!!!!!!!! No kanał:razz:, z tym wstawaniem:p [quote name='Vectra']Witaj , zafafluniona cioteczko :buzi: jestem , żebyś nie pomyślała , że już Cię nie toffam :diabloti: No już powolutku myślałam, ze o cioci zapomniałaś:shake: Witaj:diabloti: [quote name='Imbir1']też cię toffam:p:loveu::loveu::evil_lol: http://images12.fotosik.pl/102/20632977303e0a6d.jpg:loveu::loveu::loveu: jak bym tego ryja dorwała i wycałowała... :loveu::loveu::diabloti:;) Wiesz jaki łon wstydliwy:oops:, widziałąś go w Katowicach:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bo Dikuś wstydliwy piesek jest...:razz: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dobrywieczorek ;-) jeeeeeeee wolneeeeeee jak jo by chciala miec jakis wolny wek!!!a z tego co wim to dopiro 13 pazdziernik sie majaczy echhhh .............lobrzydliwe.......ja nie sprzatam jutro moj maz bedzie walczyl z kurzem i zuzolkowymi klakami hehehehe;-) Quote
R.J.Osanna Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 bonita napisał(a):Ja też melduję że jestem:diabloti: Sprzątam w domu całotygodniowy bajzel:mdleje:, bo mam wolne:p Witam Wszystkich razem:multi: i każdego z osobna:ghost_2::evil_lol: i Pozdrawiam:loveu: Jak posprzątam to powrócę:evil_lol::hand: bonita, Ty zamaist sprzątać jak masz wolne, to połóż sie do góry brzuchem i poczekaj na krasnoludki...Przecież są... Tak mi tym sprzątaniem dowaliłaś, że idę sobie nalac jeszcze jedną lampke winka...:lol: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Julka berek! Kasiu, witamy z poranną kaweczką... Witanko:multi:, ja miałam tyle sprzątania,że o tej porannej zapomniałam:evil_lol: [quote name='R.J.Osanna']Witaj bonita, Zaczęłam oglądać Twoją galerię, ale jeszcze trochę czasu mi to zajmie:diabloti::lol:. Piękne psiaki i piękne fotki!:loveu::loveu::loveu: A Bonita to po prostu cudeńko [ jak każda Bonita :lol::lol::lol: ] Witaj u nas:multi: No właśnie wszystkie Bonity są piękne:loveu:- imię o tym mówi:cool3::evil_lol:. Pamiętam kiedy przyjechały do mnie dziewczyny zainteresowane kupnem szczeniaka- wybrały całą pręgowaną Balladę:loveu:, tylko chciały żeby jej zmienić imię w metryce na Bonita:evil_lol:-co było już niemożliwe:p nie przejęły się tym zbytnio i tak Ballada została przechrzczona również na Bonitę:evil_lol: [quote name='Pysia']http://images12.fotosik.pl/102/20632977303e0a6d.jpg Chyba bardziej twarzowo byłoby mu z różową piłeczką :diabloti: Witaj córciu :loveu: O tak, w róż jest zawsze w modzie:loveu: Witaj dawno mnie nie odwiedzająca mamciu Pysiu:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: sis ...dziś mam kompka na dłużej ;)[/FONT] Ale masz bajer:evil_lol: Witaj Alu:loveu: Quote
Recommended Posts