bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ty mama patrzaj jaki on mały jest Quote
bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pańcia żarty se stroisz, jak się mamy tym czymś podzielić Quote
bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Poczekaj mamuniu, obłupię ci ze skórki :evil_lol: No i co się gapisz, ty nie dostaniesz Quote
bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 miniam, jaki on dobrutki mamci chyba nic nie zostawię:diabloti: Quote
Donvitow Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ale fajna vivisekcja orzeszkurczeowa:lol: Quote
e.v.a Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://i23.tinypic.com/1ig17q :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:moja zasliniona morducha:loveu: Quote
Imbirka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 bry wieczorek i dobranoc zarazem:roll: padam dzisiaj, jutro nadrobie zaległości:cool3: Quote
teqquila Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Siemanko :) widzialam zmagania z orzeszkiem :evil_lol::evil_lol: Tysiek tyz saobie sam obiera :) Quote
bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 evaxon napisał(a):http://i23.tinypic.com/1ig17q :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:moja zasliniona morducha:loveu: Tak zaśliniona to ona jest:diabloti::evil_lol: Imbir1 napisał(a):bry wieczorek i dobranoc zarazem:roll: padam dzisiaj, jutro nadrobie zaległości:cool3: Dobranoc, ja też jestem dziś jakaś padnięta:p, ani mi się więcej fot nie chciało wklejać:oops: teqquila napisał(a):Siemanko :) widzialam zmagania z orzeszkiem :evil_lol::evil_lol: Tysiek tyz saobie sam obiera :) A podobno orzeszki dobre na mózg są:cool3:, będą mądre jak cholera:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Donvitow napisał(a):Ale fajna vivisekcja orzeszkurczeowa:lol: Dzięki za kumplement:loveu:, no starałam siem:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 tygra napisał(a):Witanko Bonitki i Dikusie :) Witajcie dziewczyny! anetta napisał(a):A co tu tak cicho przez cały dzionek? :razz: No makiem ktoś zasiał:evil_lol: Się pracuje nie ;) Donvitow napisał(a):Cześć Łakomczuszki. Hej , niełakomy:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]witanko to ja mam serniczka kawałek jeszcze .....stawiaj kawę ;) cześć sis :loveu::loveu:[/FONT] Mam kafę, taką dobrą :loveu: z serniczkiem będzie pasowywała :loveu: Witanko ! dealer napisał(a):kupilam juz kawe.....musze oszczedzac na ciachach:eviltong::evil_lol: Nie ma co oszczędzać na dobrych rzeczach, nie ma co sobie żałować:diabloti: dealer napisał(a)::obrazic::diabloti: Jutro się poprawię, kupiłam już ciasto kanadyjskie z grusią:loveu: BeaC napisał(a):byłam u Cię:loveu: widzialam fotki...Diki jak żwykle cód-miód-chłopak:loveu: Cieszkam że wpadłaś :loveu: paula_z napisał(a):Dobry na wieczór :loveu: Dobry jest ten wieczór :) AgusiaTerierka napisał(a):Mówię, "dobrej nocy", a Ty pewnie dopiero zaczniesz buszować...:razz: Tak teraz buszuję:evil_lol:, ale muszę już kończyć, jutro trzeba wcześnie wstać:shake: :loveu:DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM:loveu::diabloti: Quote
Paula Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 bonita napisał(a):Ty mama patrzaj jaki on mały jest http://i23.tinypic.com/ous7f6.jpg Haha, świetny ten opis do fotki :grin: Dobranoc :hand: Quote
BeaC Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 przyszłam do Cię z samiutkiego rańca...........dodam, że już od 40 minut jetsm w pracy odstawiłam córke na wycieczkę.........:roll: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]...no ja z sernikiem a ciebie znów nie ma...:shake: cześć sis....:loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :sabber::sabber::sabber: .....gdzie to ciacho z grusia??:evil_lol: Quote
bonita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 dealer napisał(a)::sabber::sabber::sabber: .....gdzie to ciacho z grusia??:evil_lol: Już podaję :loveu: kawe ma:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]...no ja z sernikiem a ciebie znów nie ma...:shake:[/FONT] [FONT=Arial]cześć sis....:loveu:[/FONT] Jestem :multi: Mam kaffę i się objem ciastami :evil_lol: Quote
bonita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 BeaC napisał(a):przyszłam do Cię z samiutkiego rańca...........dodam, że już od 40 minut jetsm w pracy odstawiłam córke na wycieczkę.........:roll: Witaj :)Jam jeszcze nie w pracy :cool3:, ale zaraz, a może za dwa razy idę:evil_lol: Córcia na wycieczce :), byle by im pogoda dopisała :loveu: Quote
bonita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 furciaczek napisał(a):doberek:loveu: swietne foty :) Witaj pewno teraz śpiąca :loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 paula_z napisał(a):Haha, świetny ten opis do fotki :grin: Dobranoc :hand: Dzięki :loveu: Doberek :multi: Quote
agbar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bonita napisał(a):Już podaję :loveu: kawe ma:cool3::evil_lol: kawe ma ...dzien bez kawy to dzien stracony:evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Rany same ciacha. A kiedy szaszłyk i Gin-Tonic.:shake: Quote
anetta Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oooo załapałam się na ciacho :cool1: Quote
Recommended Posts