Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bonita napisał(a):Dalej nie mam aparatu... jutro do mnie wróci :) :multi::multi::multi: A co z tym kieszonkowym:diabloti: Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hej Kasieńko z faflunami :loveu: Nie zalało Was tam, mam nadzieję :roll: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Doberek:loveu::p:p Jest aparat:razz: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:już jest jutro ...będą fafluny :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witam kochaniutkie! Mizianko dla psiaków Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pozdrawiam psią ferajnę, z utęsknieniem czekam na pikne, jak zwykle , fotki... Quote
bonita Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kasiu Ty... Ty piszesz serio? Nie wierzę, to nie może być prawda! :placz: :placz: :placz: Śpij spokojnie Merolku... [`] Siedzę i ryczę nad komputerem :-( Quote
Bodziulka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Babulka Merol? Merolcia? :placz: ['] idź kochana do Bodzia i ucałuj go ode mnie :placz: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='bonita']Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-([FONT=Arial]:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: KASIU .....napisz że to nieprawda....... tak mi przykro ...serce mi pęka ....... Merolku Słoneczko ... [/FONT] [FONT=Arial]Idź do Naszych Przyjaciół za Tęczowy Most i tam Razem na NAS czekajcie[/FONT] :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tak mi się nasunął jeden piękny wiersz... Dodam iż wciąż nie mogę w to uwierzyć :-( Kasiu, bądź dzielna :( To tylko pies, tak mówisz Tylko pies A ja ci powiem że pies to często więcej niż człowiek on nie ma duszy, mówisz popatrz jeszcze raz psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechniesz do niej psia dusza huśta się na ogonie a kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba to niedaleko pies wyruszy przecież obok ciebie jest psie niebo z tobą zostanie jego dusza Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Strasznie mi przykro:-( Trzymaj sie kochana... Merolku biegaj szczesliwa po teczowych lakach [*] Quote
Kitka20 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 bonita napisał(a):Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-( Kasiu nie mogę w to uwierzyc biedactwo trzymaj się Merol biegaj szczęśliwie za TM [']['] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='bonita']Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-( Tak strasznie mi przykro:-(:-(:-( Wiem, że żadne słowa nie są wstanie ukoić bólu, ale pamiętajj... Kasiu, że dałaś jej najpiękniejsze życie, najpiękniejsze chwile, największą miłość i najcudowniejsze życie, o jakim psiak tylko moze zamarzyć :glaszcze: Niestety, każdego z nas to czeka ... Wierzę w to gorąco, że kiedyś wszysscy gdzieś tam sie spotkamy... Trzymaj sie Kasieńko, jesteśmy z Tobą całym serduchem... A Ty Merolku, biegaj sobie szczęśliwa za TM... kiedyś się wszyscy tam spotkamy Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 nie wiem co napisać w takiej chwili :( trzymajcie się .......... tak bardzo mi przykro :( Mercuś ganiaj szczęśliwie za TM [`][`][`][`] Quote
goldenka245 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jesu Kasiu! Powiedz, że to nie prawda:placz: To niemożliwe!:placz: Tak mi przykro (*) Merolku, pozdrów mojego Age [*] i powiedz, że nadal o nim pamiętamy:placz: Kasiu trzymaj się! Quote
Anashar Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 bonita napisał(a):Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-( Kasiu tak strasznie mi przykro :-( Merolku, biegaj sobie szczęśliwie za TM i czuwaj nad nami wszystkimi! Kiedyś się jeszcze spotkamy! *** Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I - przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I - może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku... Franciszek Klimek Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Och, nie :placz: Kasiu, strasznie mi przykro :-( trzymaj się jakoś, kochana :glaszcze: Babuniu, hasaj szczęśliwa po zielonych łąkach Quote
bonita Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dzięki, dzięki Wszystkim:loveu: Jakoś nie umiem nic napisać :( jestem w szoku :(, chociaż wiadomo już od jakiegoś czasu wiedziałam o tym, że lata jej młodości już się skończyły :( W domu zostało tylko puste miejsce... jej miska... Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bonita']Dzięki, dzięki Wszystkim:loveu: Jakoś nie umiem nic napisać :( jestem w szoku :(, chociaż wiadomo już od jakiegoś czasu wiedziałam o tym, że lata jej młodości już się skończyły :( W domu zostało tylko puste miejsce... jej miska...:glaszcze: [FONT=Arial]Kasiu ...ONA zostanie z Wami na ZAWSZE i z Nami tutaj też .....zawsze jest za szybko , za któtko ....................:-(:-(:-([/FONT] Quote
Kiłi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Strasznie mi przykro:-( Trzymaj się Bonitko. Quote
Recommended Posts