Kitka20 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witam Bonitko ja pić w realu nie mogę ale w wirtualu co mi tam:evil_lol: No to siup za 400 stronkę:knajpa: :drink1: :beerchug: :chlup: :chlup: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Już co prawda 401 , ale co tam: [CENTER]:laola: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :laola: :laola:[/CENTER] Quote
Paula Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Czesc ciocia :loveu: Bylam, nadrobilam wszystko i spadam :bye: Fajnie sie czyta twoje opowiesci o psach :multi: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To ja tez się napiję, w końcu weekend....:diabloti: [CENTER]:laola: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :laola: :laola:[/CENTER][/QUOTE] Quote
Cimi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Za tę 4 z dwoma zerami :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B]Bonitko[/B] - dzięki za fotki boksiów. Sorki, że dopiero teraz odpisuję. Gratki za 400 stronę! Pzdr. Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No i nie zdąrzyłam na 400 :shake: Gratki :pepsi: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No i nie zdąrzyłam na 400 :shake: Gratki :pepsi:[/quote] [quote name='Asiaczek'][B]Bonitko[/B] - dzięki za fotki boksiów. Sorki, że dopiero teraz odpisuję. Gratki za 400 stronę! Pzdr.[/quote] [quote name='Cimi']Za tę 4 z dwoma zerami :drinka: :drinka: :drinking: :drinking:[/quote] [quote name='Kate I Luka']Już co prawda 401 , ale co tam: [CENTER]:laola: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: [/CENTER] [CENTER]:laola: :laola:[/CENTER] [/quote] [quote name='Kitka20']Witam Bonitko ja pić w realu nie mogę ale w wirtualu co mi tam:evil_lol: No to siup za 400 stronkę:knajpa: :drink1: :beerchug: :chlup: :chlup::drinking:[/quote] [B]Dzięki dziewczyny:buzi: Wszystkim dziękuję, choć nie Wszystkich cytuję :)[/B] [B]ALe popijawa była u mnie [/B] Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='PIKA']Czeeeśćć melduje sie :multi:[/quote] [B]Witaj praxxx babciu[/B]:loveu: [quote name='drzalka']dobry wieczorek;)[/quote] [B]Dobry :)[/B] [quote name='paula_z']Czesc ciocia :loveu: Bylam, nadrobilam wszystko i spadam :bye: Fajnie sie czyta twoje opowiesci o psach :multi:[/quote] [B]Fajnie się czyta:cool3: muszę napisać książkę[/B]:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']hahaha... Mamcia uwielbiam czytać te Twoje opowieści :multi: Dzieńdoberek :) Już za tydzień WyStAwA :multi: [/quote] [B]Córcia nie straszaj mnie wystawą, ja na samą myśl mam gęsią skórkę:p [/B] [B]Co to będzie:nerwy: :evil_lol: [/B] [B]Córcia też lubi moje opowieści:loveu: [/B] [quote name='samograj']DZIĘKI ZA WYCZERPUJĄCE WYJAŚNIENIA!!! Ale to wzruszjące opowiadanie , cudowną masz sunię:loveu: Dzieci własne i przybrane - piękne. Szkoda, że sunie nie przeżyła:-( :candle: Rzeczywiście, mogło to byc zakażenie poporodowe, jak piszesz. No i MERCEDES....cóż nie dziwię się , że instynkt macierzyński się w niej odezwał.....:loveu: Jeszcze muszę się DICKENSIKOWI poprzyglądać.:-o I faktycznie, rozjaśniło mi się....[B] Dulcyneę widziałam z Ozzym i nazwałam ich ROMEO i JULIA i fakt, to nie bokserka.[/B] A Twoja DUŚKA jest śliczna (już nie Twoja:shake: ) [CENTER][B]GRATKI Z OKAZJI 400 strony!!![/B] :laola: [/CENTER] [/quote] [B]No Duśka już nie moja:shake: , ale ma super nowy domek[/B] :) Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Coś o zastępczych mamusiach. Dawno temu x lat nie pamiętam koleżanki suczka zaszła w ciąże(kundelek teoria "pies musi chociaż raz mieć szczenięta" a i o sterelizacji nikt nie słyszał) niestety było do wyboru albo szczenie albo mama bo szczeniak był tylnymi łapkami odwrócony, no i koleżanka wybrała mamę. Ja wtedy miałam młodę chomiczki których mama nie chciała karmić i ta suczka sama się nastawiała chciała je wykarmić no ale niestety chomiczki miały kilka cm nieco więcej niż sutek suczki i się nie dało. Karmiłam je strzykawką niestety nie przeżyły Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ominęło mnie picie ale ja zawsze się od tego migałam :evil_lol: Bonitko podziwiam dziewczyne :loveu: Moja Zmorka by nawet szczura przyjęła ale ona jest komletnie niedorozwinięta jezeli chodzi o jakiekolwiek instynkty krwiożercze za to nadrozwinięta jeżeli chodzi o miłość...... Quote
Wyjątek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Bonitko ja piłam nawet w realu!!- zobacz ile robie dla Ciebie;):evil_lol: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Kitka20']Coś o zastępczych mamusiach. Dawno temu x lat nie pamiętam koleżanki suczka zaszła w ciąże(kundelek teoria "pies musi chociaż raz mieć szczenięta" a i o sterelizacji nikt nie słyszał) niestety było do wyboru albo szczenie albo mama bo szczeniak był tylnymi łapkami odwrócony, no i koleżanka wybrała mamę. Ja wtedy miałam młodę chomiczki których mama nie chciała karmić i ta suczka sama się nastawiała chciała je wykarmić no ale niestety chomiczki miały kilka cm nieco więcej niż sutek suczki i się nie dało. Karmiłam je strzykawką niestety nie przeżyły[/quote] [B]Często się tak zdaża że suka nie tylko swoje dzieci odkarmia:p :evil_lol: [/B] [quote name='Pysia']Ominęło mnie picie ale ja zawsze się od tego migałam :evil_lol: Bonitko podziwiam dziewczyne :loveu: Moja Zmorka by nawet szczura przyjęła ale ona jest komletnie niedorozwinięta jezeli chodzi o jakiekolwiek instynkty krwiożercze za to nadrozwinięta jeżeli chodzi o miłość......[/quote] [B]Mamciu dziś też jest u mnie popijawa, więc wpadnij:cool3: [/B] [quote name='Iza i Avanti']Heloł boksiowa rodzinko![/quote] [B]Dobrydzionek Iza :)[/B] [quote name='drzalka']dziendobry boksie:D[/quote] [B]Cześć :)[/B] [quote name='Wyjątek']Bonitko ja piłam nawet w realu!!- zobacz ile robie dla Ciebie;):evil_lol:[/quote] :loveu: [B]No to dziś się z nami również napijesz[/B];) :evil_lol: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [B]Dziś miot D ma swoje drugie urodzinki:multi: :multi: :multi: [/B] [B]Stare psy z nich już są:cool3: [/B] [B]A takie były słodkie maluszki:loveu: [/B] [B]Diego[/B] [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/3721/diegoms2.jpg[/IMG] [B]Dartagnan[/B] [B][img]http://img167.imageshack.us/img167/4659/dscn0475qyn8.jpg[/img][/B] Quote
bonita Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [B]Dominum[/B] [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/1051/dscn0476qbb9.jpg[/IMG] [B]Dolores[/B] [B][img]http://img155.imageshack.us/img155/710/dscn0479th3.jpg[/img][/B] Quote
bonita Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [B]I Dusia :)[/B] [B][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/9725/dscn0480ou4.jpg[/IMG][/B] :laola: :knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :cunao: :drinking: :drink1: :tort: :bday: :BIG: [B][SIZE=4][COLOR=red] Sto lat [/COLOR][/SIZE]Moje D :evil_lol: [/B] Quote
e.v.a Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 oo w morde jakie słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czesc:multi: Quote
DORRAG Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To wszystkiego najlepszego [CENTER] :tort: [/CENTER] :laola: :laola: [CENTER] :new-bday: :new-bday:[/CENTER] Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja chce białaska:p :p [SIZE="4"][COLOR="Red"] Wszystkiego najlePSIEjeszego[/COLOR][/SIZE] :BIG: Mamcia a masz ich obecne zdjęcia:p Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dzieńdobry/wieczór babciu, wreszcie dotarłam do końca:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts