Jagoda1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinkowe.:new-bday: Bądź zdrów, niech Twoje dzieciaczki będą równie urodziwe i rozsławią wspaniały rodzinny domek :loveu::loveu: :loveu: :BIG: :laola: Quote
DORRAG Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć:p będa małe Boksie:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
drzalka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 eheeeeeeeeeejooooooooooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Wiecie że nie ma się na co nastawiać z góry:cool3: ja nie uwierzę aż nie zobaczę:p . Jutro trzymajcie mocno kciukasy:kciuki: :modla: , bo jutro nas jeszcze odwiedzi .A Diki to się jeszcze jak szczeniak zachowuje:p , a my już go w dzieci chcemy wrobić:p :evil_lol: . Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a ja wierzę że będą :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jaka niunia przyjechała do Dikusia :) Chłopak poszalał na te drugie urodzinki :) a jeszcze jutro powtórka z rozrywki...no no no:razz: :razz: :razz: ;) Quote
Pysia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Łał :crazyeye: Karol się na mnie obraził że mu na 18-te urodziny laski nie sprowadziłam :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 .wowowowo Lalunia jak sie patrzy .Diki to szczesciarz ;-) Witanko i pozdrawianko;-) Quote
bonita Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dzięki dziewczyny za odwiedzinki :) :) :) ja dziś jestem taka padnięta, ze do Was nie pozaglądam, nie mam siły :( Idę spać. Pozdrowionka i do juterka :) Quote
Paula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aaaaa :mdleje: Beda male fafulce, tralalalala :multi: :kciuki: Diki, dasz rade :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ;)u Pysi bedą niufy to Diki też pewno zasiał małe boxie:evil_lol: Quote
tamiczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hej hej wpadłam obejrzzeć to boksiowe tpwarzycho: tyle boksiów naraz :-o kto to słyszał- atu takie wiesci jeszcze więcej boksiów no, no kiedys ktoś zapytał maupy4 ile buldożków przypada na 1 m kwadratowy jej domu, teraz ja sie pytam ile bokisów przypada na m2 twojego domku Pozdrawiam;) Quote
goldenka245 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Bonitko cudowne macie zdjęcia w galeryjce:loveu::loveu: Quote
Aga K Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Bonitko:p nio właśnie :):):) heeejkkaaaaa !!! :lol::lol::lol: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 drzalka napisał(a):Dizadobry :D Dzieńdoberek taki spóżniony:oops: Aga K napisał(a):ooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! będą malusieństwa !!!!!!!!! :loveu: dobeker ;) Zobaczymy, czas pokaże :) mamabazyla napisał(a):Dzieńdobereczek !!!!! Czy tak królewna przyjechała na randke ?? :cool3: Aga K napisał(a):nniiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :PP na urodzinkki do Dikusia ;) :evil_lol: Tak Daisy przyjechała w odwiedzinki na Dikusiowe urodzinki;) Witaj Mamobazyla:loveu: Quote
Aga K Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):Rany jaka laska do Dikiego przyjechała mmmmmmmmmmmm :) te urodziny to Diki długo będzie wspominał ;) O taaaaaak:loveu: misiaczek napisał(a):Łał...ale Diki urodzinki miał :eviltong: Były, były ale się skończyły :p Dziś dziewczyna była ostatni raz:p A on pewno mysli, że jak tak przyjeżdżała przez kilka dni to zawsze już będzie:evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):jakby na zawołanie te minasy tworzył..... extra..... No taki mały koffaniec:loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a):no , no no..ten to sobie umie kobiete przygruchac..... pieknie, pieknie......:evil_lol: No jest amant jak FIX:roll: Wyjątek napisał(a):Będa maciupcie bąkersiki :D :multi::loveu: być może... Iza i Avanti napisał(a):Nie no! Ale mu prezent urodzinkowy sprawiliście! Fiu, fiu! Staramy się żeby było miło:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bonita napisał(a):Już mówię :) To jest Daisy:loveu: Z Pisarskiej Wsi Przyjechała do Dikiego na urodzinki:cool3: Tata to CH. BALU v. Haus Romeo A mama Ch.NADINE Tofibox Wow ale Diki prezent dotal na urodzinki :cool3: cześc :multi: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)wow ale Diki ma laseczkę:evil_lol:no no ....postaraj sie chłopie:razz: Starał się starać:evil_lol: evaxon napisał(a):witam w ten sloneczny dzionek:multi: Cześć :) madzia i medor napisał(a):Będę ciocią Jeszcze nie wiadomo Madziu:razz: Nie ciesz się za wczasu:p evaxon napisał(a):ja mialam teraz chwilke zeby wszystko przeczytac :) o w morde czemu mi nikt takich prezentow nie robi:mdleje: :loveu: :loveu: sliczna trzymamy kciuki za powodzenie :) Miał trafienie :D Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Aga K napisał(a):a ja wierzę że będą :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wiara czyni cuda:cool3: Kate I Luka napisał(a):jaka niunia przyjechała do Dikusia :) Chłopak poszalał na te drugie urodzinki :) a jeszcze jutro powtórka z rozrywki...no no no:razz: :razz: :razz: ;) Pysia napisał(a):Łał :crazyeye: Karol się na mnie obraził że mu na 18-te urodziny laski nie sprowadziłam :evil_lol: zuzolandia napisał(a): .wowowowo Lalunia jak sie patrzy .Diki to szczesciarz ;-) Witanko i pozdrawianko;-) Dziewczyna jest bardzo koffana:loveu: l tak strasznie się śpieszyła do Dikiego:evil_lol: , tak koło niego goniła:loveu: . Każdy chłopak by tak chciał :D Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)u Pysi bedą niufy to Diki też pewno zasiał małe boxie:evil_lol: całkiem możliwe:evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Witamy, pozdrawiamy słonecznie:lol: Witamy :) paula_z napisał(a):Aaaaa :mdleje: Beda male fafulce, tralalalala :multi: :kciuki: Diki, dasz rade :evil_lol: Diki dał radę, ale czy z tego fale jakie będą- zobaczymy, wszystko wiecie w czyich rękach. Quote
Recommended Posts