Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a dlaczego ja nie mam Twojego Gie ? :diabloti: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='BeaC']Witaj................pięknie u ciebie tak wiosennie.............a moja Bulka też sie pasie, mało błonnika ma w pokarmie to uzupelnia...... niektóre psy uzupelniają błonnik zjadając np. stare szmaty.........wole już jak je trawę:eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: Ja też [quote name='evaxon']:multi: witaj boxiowa rodzinko:multi: Witaj boksiowa Ewciu:evil_lol: [quote name='PIKA']Czeeeśśćććć :multi: ale u Was piekna wiosna matko nie mogę uwierzyć, już wiosna :multi::loveu: i zaraz bedzie lato i wakacje :evil_lol: No super będzie:loveu: , a do lata Inti duży chłop urośnie:cool3: [quote name='Alicjarydzewska']no taka pogoda to pewnie polowanko na wiosenne fotki znów było;) Dziś fotkowałam Alano znajomych, fotki jutro wstawię :D Quote
bonita Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to twoje też zjadają trawsko:razz:...ja już myślałam ze tylko mój przygłup:mad: Moje bardzo lubią trawkę chrupać:evil_lol: [quote name='zuzolandia'] ..wowowoow........sliczniaste ;-) ..ech zeby ich tak coraz wiecej wychodziło..... niech wiosna zagosci juz na dobreeeeee;-) Dziendoberek kochana ;-) Dziendoberek Zuzolki :) Tak, niech nastanie już wiosna na stałe:evil_lol: [quote name='Gasnik']Ozzy czasem jak krowa na pastwisku, stanie i żuje:evil_lol: Widzisz na fotkach jak Diki stoi:evil_lol: [quote name='misiaczek']Heloł :). Kuzynko i bez wazelinki Dikus się świeci :loveu: Śliczne kfiatuszki :loveu:.U mnie też pod oknem takie rosną.Chyba zejdę i zrobię im fotkę ;). Moja Misia tez się pasie...ale nie trawką :razz:.Ona skubie listeczki z krzaczków :lol:. Wybredna jest:cool3: to teraz nie ma co skubać:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Witamy wiosennie, piękne kwiatuszki, u nas rozkwitają z opóźnieniem.. Witajcie :multi: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='drzalka']ale. słodziak :loveu: No diabołek tak:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Chyba będzie zdawał IPO, ślady idą mu świetnie:cool3: ... Ślady tak :D, szkoda tylko że czasem głuchnie:mad: [quote name='teqquila']Witanko Bonitko :) Dobrywieczorek :) [quote name='Pysia']Witaj dziecko ;) Zmartwychwstałam ;) :multi: :multi: :multi: :multi: Mamcia wróciła i mnie odwiedziła:loveu: [quote name='Vectra']a dlaczego ja nie mam Twojego Gie ? :diabloti: Nie masz? naprawde? widocznie się nie starasz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Że Ewa nie ma Twego Gie to jeszcze rozumiem ale ze ja nie mam? :mad::mad::mad: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Pysia']Że Ewa nie ma Twego Gie to jeszcze rozumiem ale ze ja nie mam? :mad::mad::mad: No tak faktycznie nie może być:shake: . Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='bonita']No tak faktycznie nie może być:shake: . No to na co czekasz? Napraw swój niewybaczalny błąd :diabloti: Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :multi::multi::multi:a ja mam a ja mam:eviltong: cześć sis:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kobiety, kobiety....któż je zrozumie? Napewno pojmie tylko ten co kochać je umie. Wiec Wam Kochane moja kobietki życze szczęścia i radości, mało smutku dużo miłości dla całego swiata. Bonitko, Merolcio i ich Pańciu: Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Was Gaston Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Ja tez czekam i nic :mad: ja też czekam :mad: :mad: Quote
bonita Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Specjalnie dla Mamci i siostrzenicy Vectry:cool3: :loveu: MÓJ NUMER gie:evil_lol: 10099507 Mamciu a ja Twojego ni mam:shake: . Quote
Iza i Avanti Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Doberek! Avanti przesyła kobitkom duuuuuuuuuuuuuże buziaki..... Quote
Gasnik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzień dobry i soczyste buziaki od Ozzika dla wszystkich pięknych bokserek :) Quote
Kitka20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witaj Bonitko my wpadamy do waszej Galeryjki z pozdrowieniami i życzeniami wszystkiego naj naj najlepszego z okazji dnia kobiet Quote
drzalka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 witamy w ten słoneczny, jakże przepiekny dzień..o i wszystkiego naj z okacji dnia kobiet:loveu: Quote
bonita Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Cześć dziewczyny :) Kilka fotków Alano od znajomych To jest Tores Tores jest grzecnym małym psem Umi zrobić troszkę złą minkę ;) Pilnować domu i okolicy :) Bardzo lubi jak go pańcia głaska Nocny patrol Quote
misiaczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ale piękny ten mały Tores :loveu:.Z tymi oklapniętymi uchami wygląda tak pociesznie.Słodziak z niego :). Quote
drzalka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 oo jaki pychol :p muuuaaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bazylowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie macie miejsca w chacie??? Nieszkodzi !!!!! Boksia możecie trzymać na suficie nieh nieh nieh :evil_lol: Quote
Recommended Posts