bonita Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):to też trzymam kciuki :))i dołączam się do życzeń Dzięki :) i za kciucki i za życzonka :) Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mamcia.... coś taka tajemnicza... mówże za co trzymamy :mad: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):ja na takiego zaślinionego całuska czekam w sobotę... Biedny Dikuś, tyle ciotek przyjedzie go dompingować, chłopak chyba nie zdaje sobie sprawy jaka presja na nim ciąży :p No żebyś wiedziała, może być w lekkim szoczku:evil_lol: tyle ciotek a ile piesów:crazyeye: Tak że całusów nie obiecujemy:p , choć ostatnio częściej daje niż kedyś:cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trzymam :kciuki: choc nie wiem za co :hmmmm: :D :loveu: A dla tego pana wszystkiego naj :new-bday: :BIG: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):Mamcia.... coś taka tajemnicza... mówże za co trzymamy :mad: he, he..... jaka to córcia ciekawa:evil_lol: , masz to po mamusi:loveu: Musicie jeszcze troszkę pocekać:p :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no i co no i co ?? gadaj bo mniie kostki pobielały od trzymania kciuków ;) Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trzymamy, trzymamy:kciuki: :kciuki: :kciuki: Ale Ty nas mamcia za długo w niepewności nie trzymaj:razz: Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A ja juz wiemmmmmmmmmmm !!!!!! ale nie powiemmmm ;-) Domysliłam sie i zostało potwierdzone u zrodła ;-) eheheheh Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 haaaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooooooooo Quote
bonita Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 paula_z napisał(a):Trzymam :kciuki: choc nie wiem za co :hmmmm: :D Vectra napisał(a):no i co no i co ?? gadaj bo mniie kostki pobielały od trzymania kciuków ;) madzia i medor napisał(a):Trzymamy, trzymamy:kciuki: :kciuki: :kciuki: Ale Ty nas mamcia za długo w niepewności nie trzymaj:razz: paula_z napisał(a):Ciotka :mad: Wieczor juz sie konczy :cool1: Iza i Avanti napisał(a):haaaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooooooooo Już mówię :) To jest Daisy:loveu: Z Pisarskiej Wsi Przyjechała do Dikiego na urodzinki:cool3: Tata to CH. BALU v. Haus Romeo A mama Ch.NADINE Tofibox Jeszcze raz DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA I kciukasy oczywiście :D Dziś też trzymajcie :) Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! będą malusieństwa !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dobeker ;) Quote
bazylowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzieńdobereczek !!!!! Czy tak królewna przyjechała na randke ?? :cool3: Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nniiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :PP na urodzinkki do Dikusia ;) Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Rany jaka laska do Dikiego przyjechała mmmmmmmmmmmm :) te urodziny to Diki długo będzie wspominał ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bonita napisał(a):Cześć dziewczyny :) Kilka fotków Alano od znajomych To jest Tores Tores jest grzecnym małym psem Umi zrobić troszkę złą minkę ;) Pilnować domu i okolicy :) Bardzo lubi jak go pańcia głaska Nocny patrol jakby na zawołanie te minasy tworzył..... extra..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bonita napisał(a):Już mówię :) To jest Daisy:loveu: Z Pisarskiej Wsi Przyjechała do Dikiego na urodzinki:cool3: Tata to CH. BALU v. Haus Romeo A mama Ch.NADINE Tofibox Jeszcze raz DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA I kciukasy oczywiście :D Dziś też trzymajcie :) no , no no..ten to sobie umie kobiete przygruchac..... pieknie, pieknie......:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nie no! Ale mu prezent urodzinkowy sprawiliście! Fiu, fiu! Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ;)wow ale Diki ma laseczkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no no ....postaraj sie chłopie:razz: Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ja mialam teraz chwilke zeby wszystko przeczytac :) bonita napisał(a): Przyjechała do Dikiego na urodzinki:cool3: o w morde czemu mi nikt takich prezentow nie robi:mdleje: :loveu: :loveu: sliczna trzymamy kciuki za powodzenie :) Quote
Recommended Posts