misiaczek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 bonita napisał(a): Sto lat Moje D :evil_lol: Zdrówka i 100 lat dla D :). Z głośnikami proszę http://www.superlaugh.com/1/bdaycelebrate.htm Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :multi::multi::multi: STO LATEK dzieciaczki z ,,D'':multi::multi::multi: Quote
Paula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wszystkiego najlepszego dla serii D :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Widzę ze maluchy maja urodzinki :loveu: No to pora na następny miot ;) Tym razem niech te dwie dziewczyny : moja Szelma i Twoja faflunka sie sprawią pozytywnie :p Quote
tygra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wszystkiego najlepszego dla całego miotu D, jakie one piękne kluchy były :) :loveu: :laola: :popcorn: :laola: :popcorn: :new-bday: czyli i u Was dziś urodzinki i u nas też :) Quote
bonita Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dzięki za życzonka dziewczyny:loveu: :Rose: :buzi: Moje " D " pewno bardzo by się cieszyły, gdyby jeszcze u mnie były:evil_lol: . Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A masz kontakt z miotem D ?? czy już wcale ? Quote
bonita Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Mamcia a masz ich obecne zdjęcia:p Z pańciami Duśki i Dolli mam częsty kontakt, więc pewno widziałaś ich obecne foty, a z resztą się nie widuję:p Ale może poproszę o przesłanie fotków :) misiaczek napisał(a):Zdrówka i 100 lat dla D :). Z głośnikami proszę http://www.superlaugh.com/1/bdaycelebrate.htm Miśiaczku jakie to śliczne to głośnikowe:loveu: Pysia napisał(a):Widzę ze maluchy maja urodzinki :loveu: No to pora na następny miot ;) Tym razem niech te dwie dziewczyny : moja Szelma i Twoja faflunka sie sprawią pozytywnie :p Tak niech ten rok będzie owocny w szczeniactwo:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [SIZE="7"]Kochane Dboksiki [SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :bday: :new-bday: :tort: :BIG: :bday: :new-bday: :tort: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 bonita napisał(a):Z pańciami Duśki i Dolli mam częsty kontakt, więc pewno widziałaś ich obecne foty, a z resztą się nie widuję:p Ale może poproszę o przesłanie fotków :) O, świetny pomysł :lol: Quote
teqquila Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Bonitko :) [SIZE="4"]Wszytskiego najlepszego dla D:new-bday: :BIG: :tort: :drink1: zdjecia maluchow sliczne :) a no wlasnie juz za tydzien wystawa :) jutro jade zobaczyc jak mamy pociag do Katowic:) Quote
Kitka20 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 I ja się dołączam do życzonek Wszystkiego naj naj najlepszego:loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :multi::multi::multi:witam pogodnie ....jak slicznie na podwórku:loveu: dziś patrzałam jak sroki budują gniazdka ...bedą z tego dzieci ....bonusik dla Giertycha:eviltong: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Imbir1 napisał(a):witamy się słonecznie z samego rana Dobrydzionek :) Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witam pogodnie ....jak slicznie na podwórku:loveu: dziś patrzałam jak sroki budują gniazdka ...bedą z tego dzieci ....bonusik dla Giertycha:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Giertych będzie szczęśliwy:loveu: teqquila napisał(a):Witaj Bonitko :) a no wlasnie juz za tydzien wystawa :) jutro jade zobaczyc jak mamy pociag do Katowic:) Tak, to już za 5 dni:crazyeye: , a mój Diki jeszcze nie wie że na wystawę się wybiera:evil_lol: . Qurcze przez tą zimę to tak przybrał, że znowu nie wiem czy czasem za gruby nie jest:p . Chyba przesadziłam:evil_lol: . Wczoraj dopiero zauważyłam jak się bawił z inną boksią:p że nieco jest puszysty:evil_lol: . Ale pogoda się zaczyna i spacerki, więc myślę że to zrzuci szybko. Quote
bonita Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):bry Bonitka:multi: Jest bry :) Cześć Ewa Quote
Kitka20 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć Bonitki:multi: Och jak ja bym chciała mieć Twój problem żeby to Tequila musiała zrzucić a nie przybrać. No ale cóż mysle że i mi się uda Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Rano jest- nie dziwne, że piesio śpiący ;):evil_lol: Dzieńdoberek!!:multi: Quote
Recommended Posts