Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']4 miesiące powiadasz ?? :diabloti:
boski jest :loveu:
Koffany i bardzo wstydliwy:loveu: zauważyłam zupełny brak ADHD:evil_lol:
[quote name='Pysia']\

Witaj Bonitko :)
Vectra Ty nawet na niego się nie patrz :mad::evil_lol:
Cześć Mamcia:loveu: Czemu ma nie patrzeć :evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześć praxxx wnusiu :multi:
Ale fajowski Alanek u Was zagościl :loveu:
Vectra przestań sie wyglupiac :mad: ras psow jest sporo, nawet odejmując te "do towarzystwa" nie dasz rady tego wszystkiego miec :evil_lol:
:evil_lol: będzie ciężko fakt

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć rodzinko :)
Witaj Iza:loveu:
[quote name='Vectra']ale jato musze pomacać ,a nie na fotach oglądać :evil_lol: dlatego trzymam się od bullterieró z daleka ;) patrze sobie tylko.
Równowage mam teraz idealną i nie mam zamiaru tego zmieniać.Jest cudnie :loveu:
Przyjeż pomacać:cool3: :evil_lol:
Mi do równowagi jeszcze jednego brakuje:evil_lol: trza się brać za szukanie:evil_lol:
[quote name='Kate I Luka']Hej Mamcia...

Ale mieliście fajnego gościa :) Jakie ma fajne grubiutkie łapki :loveu:

Łapeczki ma faktycznie nieco duże:evil_lol:
Cześć Córcia:multi:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Bonitko ;)
Czy udało Ci się wyeksmitować TZta od kompika? Nieładnie zrzucać kobiete w dzień kobiet :shake::mad::evil_lol:

Udało mi się mamciu :D

Pasja mojego TZ-ta ( ps ramki sama dorobiłam, żebyście sobie nie myślały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

[quote name='Pysia']No i doopa :cool3: Nie zobaczę fot :shake: Nie wiem dlaczego u siebie widzę, u Ewy i w innych galeriach a u Weszki i u Ciebie -nie :angryy:

:placz: I To akurat u Weszki i u nas musisz nie widzieć, tam gdzie są najładniejsze Kaczi foty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Udało mi się mamciu :D

Pasja mojego TZ-ta ( ps ramki sama dorobiłam, żebyście sobie nie myślały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

[quote name='bonita']I portrecik dwóch głupolków

Już widze :multi::multi::multi:
Co to za silnik? Podpowiedz ;) Wydaje mi się ze Twój TZ znalazłby wspólny język z moim :evil_lol:
Portrecik głupolków sliczny :loveu: Tylko dlaczego zza krat :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Już widze :multi::multi::multi:
Co to za silnik? Podpowiedz ;) Wydaje mi się ze Twój TZ znalazłby wspólny język z moim :evil_lol:
Portrecik głupolków sliczny :loveu: Tylko dlaczego zza krat :mad:
Golfik IV to jest, nieco skasowany:evil_lol: taki podobno najlepszy:cool3: :evil_lol:

Bo to głupolki:evil_lol:
Nie byłoby portreciku, gdyby nie te kraty:evil_lol: a ja leżała bym na ziemi:p . Bardzo chciały dopaść piłeczkę którą trzymałam w dłoni:cool3:

Posted

[quote name='bonita']Golfik IV to jest, nieco skasowany:evil_lol: taki podobno najlepszy:cool3: :evil_lol:

Bo to głupolki:evil_lol:
Nie byłoby portreciku, gdyby nie te kraty:evil_lol: a ja leżała bym na ziemi:p . Bardzo chciały dopaść piłeczkę którą trzymałam w dłoni:cool3:
No tak ;) Boksie maja ADHD :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']a ja już myślałam, że takie zdjęcia w ramkach stoją u Ciebie Mamcia na meblach :p :eviltong: :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ by się cieszył :D

Posted

[quote name='bonita']Udało mi się mamciu :D

ooo następny :shake: oczywiście wnioskuje że też jesteś ekspertem w dziedzinie motoryzacji ? :diabloti: słuchasz z zainteresowanie opowieści o śróbkach , smarach , silnikach , uszczelkach itp dziadostwach samochodowych ? :evil_lol:

Posted

majoka napisał(a):
wreszcie wekkend:multi: :multi: :multi:

a ja tam sie wcale nie ciesze - jutro szkoła :/ i przede mną 24 godziny zajęć nie licząc dzisiejszych 2h na których nie byłam ;(
a na necie to chyba będę dopiero w poniedziałek bo w niedziele jak będę w domciu około 22 to padne