bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 goldenka245 napisał(a):Bonitko cudowne macie zdjęcia w galeryjce:loveu::loveu: :oops: No właśnie mało tych fotków:oops: nie staram się, może w nocy coś wstawię DORRAG napisał(a):Cześć Bonitko:p Czecho :) Aga K napisał(a):nio właśnie :):):) heeejkkaaaaa !!! :lol::lol::lol: Cześć Aga :loveu: madzia i medor napisał(a):Dzieńdoberek :loveu: :loveu: Córcia też była:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witanko i buzianko ;-) fotki fotki ;-) ...bo Ci galerie zagadają heehhe;-) Quote
Gasnik Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cudnie :loveu: małe faflaki :) Ale, nie gadajmy już tyle bo zapeszymy:oops: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Gasnik napisał(a):Cudnie :loveu: małe faflaki :) Ale, nie gadajmy już tyle bo zapeszymy:oops: No właśnie kuniec gadania na te tematy:p Ciiiisza aż do odwołania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dawaj fafluny !!!!! Teraz !!!!!! :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Mamcia :) A skądjest narzeczona Dikusia? Gdzie ta hodowla??? Quote
Paula Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bonita napisał(a):Miał trafienie :D To czekamy na wiesci z frontu, czy trafienie bylo celne :kciuki: Kiedy bedzie wiadomo? Za 2 tygodnie czy szybciej? Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 paula_z napisał(a):To czekamy na wiesci z frontu, czy trafienie bylo celne :kciuki: Kiedy bedzie wiadomo? Za 2 tygodnie czy szybciej? za miesiąc dopiero:p Ciiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Idę się kąpać:cool3: , a potem foty wstawiam :D Quote
drzalka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 dobry wieczor.. ładny mamy wieczor prawda.. taki gwiazdzisty Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Obfocony Merol który sobie tylko siedzi :) Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Merolkowa jak zwykle sliczna i dostojna ;-) Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Merolek ma ,,zadowoloną minkę'':evil_lol: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Merolek ma ,,zadowoloną minkę'':evil_lol: A zgadnij co tam leży z boku:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i czego pies nie może ruszać:cool3: :evil_lol: Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bonita napisał(a):A zgadnij co tam leży z boku:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i czego pies nie może ruszać:cool3: :evil_lol: Krokodyl krokodyl :razz: Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bonita napisał(a):Obfocony Merol który sobie tylko siedzi :) Szalona szalona !!!!!! Nie pędź tak bo łapki połamiesz kochana :p Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 mamabazyla napisał(a):Krokodyl krokodyl :razz: :crazyeye: BRAWO, jak na to wpadłaś:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Przyszłam z rewizytom :p Urzekło mnie to zdjęcie :loveu: Co za mordziaszek słodki :loveu: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Przyszłam z rewizytom :p Urzekło mnie to zdjęcie :loveu: Co za mordziaszek słodki :loveu: :multi: :multi: :multi: Mod Behemot mnie odwiedziła:multi: :multi: :multi: Jes! Jes! Jestem bardzo sławna:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Pozdrowionka Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cześć ciotka :) a ta lanserka z zielonym nickiem i tu dotarała ?? :diabloti: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 tamiczek napisał(a):Hej hej wpadłam obejrzzeć to boksiowe tpwarzycho: tyle boksiów naraz :-o kto to słyszał- atu takie wiesci jeszcze więcej boksiów no, no kiedys ktoś zapytał maupy4 ile buldożków przypada na 1 m kwadratowy jej domu, teraz ja sie pytam ile bokisów przypada na m2 twojego domku Pozdrawiam;) Witaj u nas Tamiczku :) U nas boksiów malutko trzy tylko :), ta pręgowana dziewczyna na fotce nie jest nasza:shake: , więc jej dzieci u nas nie będą. nasze stadko jak na złość stoi w miejscu:evil_lol: i się nie chce powiększyć:evil_lol: . Tu wspomnę o mojej Boni:loveu: :mad: :evil_lol: . Pozdrowionka :) Quote
Recommended Posts