Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dobrze że moja mordka jest w domu :evil_lol: Żartuję :eviltong: Bonitko maupo jedna gdzie łazisz po nocach zaiast przyrastać do kompa? :mad: Quote
samograj Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='bonita']I jeszcze trochę zdjęć... Atak na mamę [IMG]http://img73.imageshack.us/img73/4706/ataknamamib1.jpg[/IMG] [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/6869/atak2un6.jpg[/IMG] tu moje psy tańczą bokserski taniec [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5962/bokserskitaniecsg6.jpg[/IMG] A tu Boni ze swoimi przybranymi dziećmi [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/1789/boniibernitd1.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/291/boniberni3da3.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/3923/bernibonopg5.jpg[/IMG] [IMG]http://img93.imageshack.us/img93/2985/boniberni4cq0.jpg[/IMG] [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/1504/4bernlv0.jpg[/IMG][/quote] Witaj bonita!!! Nareszcie postanowiłam Cie odwiedzić, ale strasznie dogo muli, więc nie udało mi się wszystkiego przeczytać, ale na pewno to nadrobię. Jak to się stało, że BONI karmiła te cudeńka??? Faflunie są cudowne, ale Ci córcię GABI zdominowały swoją ilością i wielkością...... zakochałam się w fafliniach:loveu: :loveu: :loveu: Jakie te szczeniory bowskieeeee -następny psiak to na stówę będzie jakiś faflasty:multi: :multi: :multi: Mercedes to staruszka??? Czy Dulcynea jest psiakiem kogoś z dogo - wiesz , ja się trochę pogubiłam, ale coś mi się takiego o uszy obiło - u ALICJI ciągle piszecie o jakichś koligacjach - kto ma od kogo psiaki, jakie Was łaczą więzy krwii??? Pomożesz mi to jakos ogarnąć. Jeszcze raz dziękuję za natychmiastowy odzew na moje wołanie o pomoc, dziękuję za odwiedziny u ŻMIŁKI i ciepłe słowa. Kiedyś- nocą poczytam dokladnie twój wątek (wtedy dogo chodzi jak expres TGV) Do miłego napisania. Pozdrawiam Anka Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Pysia']No tak ;) Boksie maja ADHD :evil_lol:[/quote] Boksie nie mają ADHD! One inaczej myślą! Czujemy się :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Vectra']ooo następny :shake: oczywiście wnioskuje że też jesteś ekspertem w dziedzinie motoryzacji ? :diabloti:słuchasz z zainteresowanie opowieści o śróbkach , smarach , silnikach , uszczelkach itp dziadostwach samochodowych ? :evil_lol:[/quote] [B]Skąd wiesz, że tak jest:cool3:[/B] [B]z włąsnego doświadczenia pewno:p[/B] [B]Tak Ewa jestem powoli ekspertem w tych tematach[/B]:evil_lol: [B]Masz do mnie jakieś pytania natury motoryzacyjnej[/B]:diabloti: [quote name='drzalka']witamy..leje:cool1:[/quote] [B]Cześć Drzalka![/B] [B]U nas wczoraj też nie było ładnie, a na dodatek zimno[/B] [B]Ale dziś słonko świeci:multi: [/B] [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol:ale się uhahałam z tej fotki...[/B][/I] [I][B][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/4168/dscn9744mw8.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] [B]To są poważne sprawy Alu, nie ma się z czego śmiać[/B]:evil_lol: [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy]Dziendoberek rodzinko faflunków ;-)[/COLOR][/quote] [B]Cześć Zuzolki![/B] [quote name='BeaC']...................witaj;D[/quote] [B]Doberek Bea :)[/B] [quote name='Kati']Co wy się tak czepiacie samochodów? Przecież to jest interesujące. :)[/quote] [B]No właśnie, a im bardziej rozłożone na części pierwsze, tym ciekawsze:loveu: :cool3: [/B] Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Wiesz ALu kazdy ma inne hobby. My w ramkach mamy nasze piechy, a niektórzy mają w ramkach rozbite wozy:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] [B]Tak Aga :D każdy w ramkach trzyma to co najbardzie lubi:evil_lol: [/B] [B]Prawda że ładne auteczko :loveu: :evil_lol: [/B] [quote name='madzia i medor']Doberek mamcia:loveu: Fajne, yyy,resztki samochodu;)[/quote] [B]Cześć Córcia :loveu: [/B] [B]Widzę że Tobie też podoba się auteczko tatusia:evil_lol: [/B] [B]A ja takie piękne:cool3: zdjęcia moich pcinek wstawiłam i nikt nawet nie spojży:placz: wszyscy tylko na TZ towe auteczko patrzają:placz: [/B] [quote name='drzalka']dobry wieczorek :D[/quote] [B]Dobry dzionek Drzalka, u nas dziś słoneczko świeci,a ja właśnie z miasta wróciłam:multi: byłam córci koguta kupić:p [/B] [quote name='Wyjątek']Witamy psią rodzinke i Bonitko Ciebie przede wszystkim :D[/quote] [B]Dziękujemy za odwiedzinki i witamy Cię również serdecznie:loveu:[/B] [quote name='majoka']wreszcie wekkend:multi:[/quote] [B]Jest weekend:multi: muszę naładować aparacik, bo jutro gdzieś jedziemy:cool3: z tym że jeszcze nie wiem dokładnie gdzie:evil_lol: [/B] [quote name='Aga K']a ja tam sie wcale nie ciesze - jutro szkoła :/ i przede mną 24 godziny zajęć nie licząc dzisiejszych 2h na których nie byłam ;( a na necie to chyba będę dopiero w poniedziałek bo w niedziele jak będę w domciu około 22 to padne[/quote] :shake:[B]jednym słowem Przesmolone[/B]. [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Fajna galeria przejżałam prawie całą(znaczy się jakieś pół:evil_lol:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Śliczne mordki:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]A ty Aga czego się uczysz???[/COLOR][/B][/quote] [B]Witamy Patikujek_Zabrze:loveu: uuufff ciężkie imię masz:evil_lol: [/B] [B] mieszkasz blisko nas:cool3: też na ślunsku:evil_lol:[/B] [B]Pozdrowionka :)[/B] Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [SIZE=4][B][COLOR=royalblue]Widzicie to co ja dziś będę miała 400 stronkę[/COLOR][/B]:cool3::multi: [/SIZE] Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Pysia']Dobrze że moja mordka jest w domu :evil_lol: Żartuję :eviltong: Bonitko maupo jedna gdzie łazisz po nocach zaiast przyrastać do kompa? :mad:[/quote] [B]Jestem Pysiu:oops: wstyd mi żem wczoraj nie przyrastała[/B]:evil_lol: [B]dziś mam[/B] [B]nadzieję sie poprawić :D, choć nie będzie to takie łatwe ponieważ mamy gościów:evil_lol: [/B] [quote name='samograj']Witaj bonita!!! Nareszcie postanowiłam Cie odwiedzić, ale strasznie dogo muli, więc nie udało mi się wszystkiego przeczytać, ale na pewno to nadrobię. Jak to się stało, że BONI karmiła te cudeńka??? Faflunie są cudowne, ale Ci córcię GABI zdominowały swoją ilością i wielkością...... zakochałam się w fafliniach:loveu: Jakie te szczeniory bowskieeeee -następny psiak to na stówę będzie jakiś faflasty:multi: Mercedes to staruszka??? Czy Dulcynea jest psiakiem kogoś z dogo - wiesz , ja się trochę pogubiłam, ale coś mi się takiego o uszy obiło - u ALICJI ciągle piszecie o jakichś koligacjach - kto ma od kogo psiaki, jakie Was łaczą więzy krwii??? Pomożesz mi to jakos ogarnąć. Jeszcze raz dziękuję za natychmiastowy odzew na moje wołanie o pomoc, dziękuję za odwiedziny u ŻMIŁKI i ciepłe słowa. Kiedyś- nocą poczytam dokladnie twój wątek (wtedy dogo chodzi jak expres TGV) Do miłego napisania. Pozdrawiam Anka[/quote] [B]Witaj u nas Samograjko :)[/B] [B]zaraz odpowiem Ci na Twoje pytania .[/B] [quote name='Iza i Avanti']Boksie nie mają ADHD! One inaczej myślą! Czujemy się :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] [B]Tak, dobre określenie Iza- Boksie myślą "INACZEJ":grin: :grin: :grin: [/B] Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej Bonitko :multi: Uprzejmie donoszę ze mój TZ grzebie w aucie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Bonitko! Własnie, właśnie- te koligacje też i mnie od jakiegos juz czasu zastanawiają :) Quote
BeaC Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ...............witam z rana:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: oczywiście pracowitego bom w pracy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć mamcia:p Jasne, że samochodzik tatusia się podoba:lol: :lol: :lol: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='samograj']Jak to się stało, że BONI karmiła te cudeńka???[/quote] [B]To było tak, [/B] [B]Bonita urodziła szczeniaczki, kiedy miały prawie 8 tyg i trafiły już (w większej części:cool3: ) do nowych domów, u znajomych urodziły się szczenięta Berneńczyków. W naszym domu zostały wtedy tylko dwa mamin cycki:evil_lol: czyli Diki i Dulka, które cały czas jeszcze ssały Bońcia:p .[/B] [B]Znajomy opowiadał, że coś dziwnego dzieje się z jego suką po dwóch dniach od porodu dostała strasznej gorączki, wymiotowała,nie pamiętam już co tam jeszcze się z nią działo. Była pod stałą opieką weterynaryjną, ale nikt dokładnie nie wiedział co jej było :shake: i dotąd nie wiadomo. Są tylko przypuszczenia, każdy ma inne, ja uważam że nie urodziła wszystkich szczeniąt i rozwinął się stan zapalny doprowadzając do jej śmierci:shake:[/B] .[B] Trzy dni po porodzie już nie żyła:-( . Sekcji zwłok nie zrobili, uważali że to i tak nie zwróci jej życia, więc po co.[/B] [B]W każdym bądz razie Jego 3-dniowe szczeniaki trafiły do nas, najpierw na próbę- czy Bono je przyjmie:razz: . pierwszego dnia patrzyła na nie nieco podejrzliwie:cool3: skąd w jej kojcu takie malizny:evil_lol: , przecież ona miała już duże dzieci:evil_lol: stała i płakała nad nimi:p , aż w koncu zaczęła je całe obwąchiwać- spodobały się:loveu: .[/B] [B]Karmiła je chyba przez 4 tygodnie ( nie pamiętam dokładnie), cały dzięń spędzały u nas, a na noc wracały do swojego pńcia który się nimi nocą zajmował. A Boni w nocy się luzowała:evil_lol: . Szczerze powiedziawszy, to pokochała te małe bardziej niż swoje:evil_lol: bo miała przy nich mniej roboty i noce wolne:evil_lol: . Wiecie jak czekała rano na ich przybycie:loveu: , a wieczorem odprowadzała swoje dzieci ( które pańcio nosił w koszyku) do samego auta:cool3: . Stała potem jeszcze pod płotem i zaglądała. A małe berni też pokoffały swoją mamcie:loveu: [/B] [B]podgryzały ją po nogach, ciągły za fafle:crazyeye: , a jedna mała siadała zawsze i patrzyła na Bonka z takim podziwem:loveu: pewno wyobrażała sobie że jak urośnie też tak będzie wyglądać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='samograj']Mercedes to staruszka???[/quote] [B]Merol to babcia jest, ma prawie 11 lat.[/B] [B]Ona też była zaskoczona podwójnym miotem Bonka:evil_lol: . Przychodzi patrzy, a tu Bono kolejne szczeniaki karmi:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , a ona nic:placz: :evil_lol: .[/B] [B]Zaraz po tym dostała urojoną ciąże:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='bonita'][B]Skąd wiesz, że tak jest:cool3:[/B] [B]z włąsnego doświadczenia pewno:p[/B] [B]Tak Ewa jestem powoli ekspertem w tych tematach[/B]:evil_lol: [B]Masz do mnie jakieś pytania natury motoryzacyjnej[/B]:diabloti: [/quote] mój TZ ma warsztat :p i wszystko jasne nie ? :evil_lol: :evil_lol: cześć Bonitko :multi: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='bonita'][quote name='samograj']Mercedes to staruszka???{/quote] [B]Merol to babcia jest, ma prawie 11 lat.[/B] [B]Ona też była zaskoczona podwójnym miotem Bonka:evil_lol: . Przychodzi patrzy, a tu Bono kolejne szczeniaki karmi:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , a ona nic:placz: :evil_lol: .[/B] [B]Zaraz po tym dostała urojoną ciąże:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Bidna babuuuuuuuuunia :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='bonita'][B]A małe berni też pokoffały swoją mamcie:loveu: [/B] [B]podgryzały ją po nogach, ciągły za fafle:crazyeye: , a jedna mała siadała zawsze i patrzyła na Bonka z takim podziwem:loveu:[U] pewno wyobrażała sobie że jak urośnie też tak będzie wyglądać[/U]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/QUOTE] hahaha... Mamcia uwielbiam czytać te Twoje opowieści :multi: Dzieńdoberek :) :) :) Już za tydzień WyStAwA :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='samograj']Czy Dulcynea jest psiakiem kogoś z dogo - wiesz , ja się trochę pogubiłam, ale coś mi się takiego o uszy obiło [/quote] [B]Tak u Ali bywa często Dulcynea, :cool3: cicha dziewczyna Ozziego:evil_lol: , ale jest ona rasy Bulterier, więc z moją Dulką oprócz imienia nic ją nie łaczy.[/B] [B]Oto kilka fotek Duśki ( ukradzionych jej pańci:evil_lol: )[/B] [B][img]http://img85.imageshack.us/img85/6500/beztytuu1bz9.png[/img][/B] [B][img]http://img85.imageshack.us/img85/5971/beztytuu2bh9.png[/img][/B] [B] A tu Dusia ze swoją siostrą ;)[/B] [B][img]http://img179.imageshack.us/img179/9397/beztytuu3yf0.png[/img][/B] Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No i pijemy!!!!!!! Za 400 stronkę!!! :laola::drink1::beerchug::drinka: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej kuzynko :).Ale Wy pędzicie z tą galerią ;).Dopiero 300 stronkę opijaliśmy a juz 400 :multi:. No to chlup [IMG]http://i18.tinypic.com/2iuu73m.gif[/IMG] [IMG]http://i16.tinypic.com/4c2wb3t.gif[/IMG] Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :laola: :laola: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Załapię sie jeszcze na 400 stronkę czy rozpocznę 401?? Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No to pijemy za 400 stronkę:knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:u mnie 200 stronka:multi::multi::multi: I moja koffana Duśka :loveu::loveu::loveu: :multi:a ja Duśke miziałam na wystawie w Rybniku:pa pańciostwo się zdziwiło skad taka wariatka się wzięła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co dopadła i całuje ich pieskową:evil_lol: [/B][/I] Quote
Klaudia :-) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B]:-):-):-):-):-) 400 stronka :-):-):-):-):-)[/B] Quote
samograj Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='bonita'][B]To było tak, [/B] [B]Bonita urodziła szczeniaczki, kiedy miały prawie 8 tyg i trafiły już (w większej części:cool3: ) do nowych domów, u znajomych urodziły się szczenięta Berneńczyków. W naszym domu zostały wtedy tylko dwa mamin cycki:evil_lol: czyli Diki i Dulka, które cały czas jeszcze ssały Bońcia:p ....[/B] [B]Znajomy opowiadał, że coś dziwnego dzieje się z jego suką po dwóch dniach od porodu dostała strasznej gorączki, wymiotowała,nie pamiętam już co tam jeszcze się z nią działo. Była pod stałą opieką weterynaryjną, ale nikt dokładnie nie wiedział co jej było :shake: i dotąd nie wiadomo. Są tylko przypuszczenia, każdy ma inne, ja uważam że nie urodziła wszystkich szczeniąt i rozwinął się stan zapalny doprowadzając do jej śmierci:shake:[/B] .[B] Trzy dni po porodzie już nie żyła:-( . Sekcji zwłok nie zrobili, uważali że to i tak nie zwróci jej życia, więc po co.[/B] [B]W każdym bądz razie Jego 3-dniowe szczeniaki trafiły do nas... [/B][/quote] [quote name='bonita'][B]Merol to babcia jest, ma prawie 11 lat.[/B] [B]Ona też była zaskoczona podwójnym miotem Bonka . Przychodzi patrzy, a tu Bono kolejne szczeniaki karmi , a ona nic .[/B] [B]Zaraz po tym dostała urojoną ciąże[/B][/quote] [quote name='bonita'][B]Tak u Ali bywa często Dulcynea, :cool3: cicha dziewczyna Ozziego , ale jest ona rasy Bulterier, więc z moją Dulką oprócz imienia nic ją nie łaczy.[/B] [B]Oto kilka fotek Duśki ( ukradzionych jej pańci )[/B] [B][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/6500/beztytuu1bz9.png[/IMG][/B] [B]A tu Dusia ze swoją siostrą ;)[/B] [B][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/9397/beztytuu3yf0.png[/IMG][/B][/quote] DZIĘKI ZA WYCZERPUJĄCE WYJAŚNIENIA!!! Ale to wzruszjące opowiadanie , cudowną masz sunię:loveu: Dzieci własne i przybrane - piękne. Szkoda, że sunie nie przeżyła:-( :candle: Rzeczywiście, mogło to byc zakażenie poporodowe, jak piszesz. No i MERCEDES....cóż nie dziwię się , że instynkt macierzyński się w niej odezwał.....:loveu: Jeszcze muszę się DICKENSIKOWI poprzyglądać.:-o I faktycznie, rozjaśniło mi się....[B] Dulcyneę widziałam z Ozzym i nazwałam ich ROMEO i JULIA i fakt, to nie bokserka.[/B] A Twoja DUŚKA jest śliczna (już nie Twoja:shake: ) [CENTER][B]GRATKI Z OKAZJI 400 strony!!![/B] :laola: [/CENTER] Quote
Recommended Posts