ULKA12 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A ja dostałam zdjęcie Kleksa, na którym z zadowoloną miną pozwala się rozpieszczać swojej nowej panci, niestety to mms i nie umiem go tutaj wstawić. Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 no nie takie błyskawiczne - szybko to idą młode, ładne i zdrowe, a Birman, Swiss, Brokat, Gucio - d-pa... Quote
zerduszko Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']no nie takie błyskawiczne - szybko to idą młode, ładne i zdrowe, a Birman, Swiss, Brokat, Gucio - d-pa...[/QUOTE] Dobre i to :) Quote
lilo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Mała nie martw się oni tez znajdą tylko więcej czasu trzeba... Quote
jambi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']jutro :oops: niech nocka minie spokojnie :kciuki: jak zawsze się boję o te pierwsze dni[/QUOTE] juz jest jutro!!!!! kurde, weszłam tu mając niejakie zaległości... jakieś 2 strony w tył... i nic, kurka NIC!!! nie podejrzewałam, ten tytuł watku mnie zmylił ... no i se wchodze i czytam, że ogłoszenia, że Kleks zjadł Ule, już juz zaczęłam pisać az tu nagle.... no kurde Wasia ... zajebiste wieści!!!!!!!!!! :lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 byłam u Kleksika właśnie - ma cudowną Panią naprawdę, a on biedny nie spał dziś całą noc, był niespokojny, Pani razem z nim nie spała i się martwiła, Kleksik nie odstępuje Pańci na krok, jest bardzo wrażliwym i delikatnym pieskiem i po raz już nie wiem który buzuje we mnie wściekłość, że musiał tyle czasu w tym cholernym schronisku siedzieć... boi się odkręcania wody - wnioskujemy z Panią, że to przez zlewanie boksów/wybiegów wodą w schronisku - bo pewnie tak jest robione? :( pojadł mięska, jest wygłaskany, wypieszczony, śpi na tapczanie i ma Panią tylko dla siebie :loveu: Quote
lilo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 kurcze blade ale super :) znów się wzruszyłam , jak tak dalej pójdzie to niezła beksa się ze mnie zrobi - ale jak sobie pomyślę o małym Kleksiku jak buszuje po swoim domku , podjada mięsko w swojej kuchni , bawi się ze swoją Panią... to można już ten tytuł zmienic ?? Quote
sonia71 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 malawaszko proszę o klona Pańci Kleksowej -moj aPatka szuka właśnie takiej :) a z drugiej strony ta Pańcia to nagroda dla Kleksa za to że człowiek go zawiódł kilkakrotnie :(. Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='zerduszko']A fotkę kanapową ma?[/QUOTE] zabij mnie, ale... jechałam obcinać Gacka, przed wyjściem szukałam nożyczek, które zawsze były i jak na złość zniknęły... i ... zapomniałam aparatu :cry: mam jakąś lichą fotkę Kleksa podstołowego przy swojej pani bo jak Pani siedzi przy stole to Kleksik też :) Quote
Energy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Malawaszka licha nie licha, ale może widać troszkę tego kurdupla? Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 pewnie widać tylko musiałabym przesłać do kogoś, kto może wstawić bo ja nie mam jak :] Quote
Energy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']pewnie widać tylko musiałabym przesłać do kogoś, kto może wstawić bo ja nie mam jak :][/QUOTE] Ale mailem? Ja chętnie wstawię, ale nie mam jak jeśli z komórki. Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Energy']Ale mailem? Ja chętnie wstawię, ale nie mam jak jeśli z komórki. jakbym umiwła na maila to sama bym wstawiła :lol: [quote name='wilczy zew']no poproszę dziękować :loveu: tylko tego no... tego rachunku się boję :roflt: ale jak już lecim z koksem to poproszę też o wstawienie tego czarno-srebrnego Gacka, którego wyślę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/195101-Sznupcio-z-piek%C5%82a-po-latach-uwoniony!-Pami%C4%99ta-jak-fajnie-jest-z-lud%C5%BAmi-i-MA-DOM!!!!/page14 Quote
wilczy zew Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka'] dziękować :loveu: tylko tego no... tego rachunku się boję :roflt: [/QUOTE] No dobrze okażę serce i po cenie hurtowej policzę :shiny: Quote
Energy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']jakbym umiwła na maila to sama bym wstawiła :lol: [/QUOTE] Myślałam, że Ci coś nie działa w komputerze;) Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 zagubiony skarbuś - wyszedł jak duuuzy pies! Quote
Energy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='lilo']jaaaki on jest cudowny :)[/QUOTE] Slicznota:loveu: Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 bardzo smutno wygląda - widać było, że był niepewny i nie wiedział po co przyszłam - potrzebuje czasu na zaaklimatyzowanie się, myślę, że za kilka dni odzyska radość Quote
wieso Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='wilczy zew'] sliczny.....taki fuksiowy :) Quote
Recommended Posts