Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.03.2018 o 20:10, devoner napisał:

hejka też tak macie,że jak chcecie posortować według ostatnio dodane to brak reakcji?albo na niektórych wątkach chcę wejść na ostatnią stronę i brak reakcji.

trzeba kliknąć prawym przyciskiem i otworzyć w nowej karcie

Posted
4 godziny temu, NikaEla napisał:

trzeba kliknąć prawym przyciskiem i otworzyć w nowej karcie

u mnie nie działa,próbowałam i w nowej karcie i w nowym oknie i dupa.

Posted
13 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

u mnie to samo. Nie jestem w stanie przejść do kolejnej strony. Dogo zwariowało. 

a próbowałaś najechać myszka na nr strony na która chcesz wejść, kliknąć prawym przyciskiem  i wybrać: otwórz w nowej karcie?  

• 2 months later...
Posted

Mam pytamie:)

Jak będzie można rozwiazac sprawę wysylki fantow z bazarku? Na liscie poleconym,paczce trzeba wpisac dane osoby kupującej i sprzedającej.Kto będzie adm.danych?U mnie w pracy lista obecności jest schowana:))))) a każdy pacjent podpisuje oświadczenie o zgodze na przetwarzanie danych(oczywiście na użytek firmy).Cuda-wianki się porobily.

RODO weszlo :(

Posted

Fakt, cuda wianki :)

Ja mam w skrzynce całe mnóstwo adresów, nie zawsze kasuję a nawet, jak ktoś ponownie coś kupuje,to piszę "adres znam".

Nie udostępniam ich nikomu ale zawsze o udostępnienie  mogę być posądzona.

Co na to RODO ?

Jakby tego było mało, to nawet jak ktoś kupuje cegiełkę, to adres mam - w przelewie. 

To co, bazarki mają umrzeć? Deklaracje na psy też :(

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 3.06.2018 o 20:54, Finlora napisał:

Hej, gdzieś był wątek z tym, że ktoś przyjmie ciuszki na bazarek - pomóżcie, bo nie mogę znaleźć :)

Dołączam się do pytania :)

Mam trochę fantów do oddania - odbiór osobisty we Wrocławiu, lub wysyłka za zwrot kosztów

• 3 months later...
Posted

Pomocy!!!

Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać :)

Jestem w trakcie przygotowywania bazarku. Wstawiłam zdjęcia, chcę teraz podać ceny i opisy fantów. Po wyedytowaniu postu nie mogę go zapisać. 

Co robić? Mogę przekopiować wszystkie zdjęcia na nowy wątek, ale to wielka robota bez gwarancji, że tam będzie dobrze :(

Spróbowałam tutaj,czy mogę zapisywać po edycji. Mogę!

Spróbuję jeszcze raz :)

Udało się, ale za którymś tam kliknięciem :(

Posted
2 godziny temu, jola&tina napisał:

Pomocy!!!

Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać :)

Jestem w trakcie przygotowywania bazarku. Wstawiłam zdjęcia, chcę teraz podać ceny i opisy fantów. Po wyedytowaniu postu nie mogę go zapisać. 

Co robić? Mogę przekopiować wszystkie zdjęcia na nowy wątek, ale to wielka robota bez gwarancji, że tam będzie dobrze :(

Spróbowałam tutaj,czy mogę zapisywać po edycji. Mogę!

Spróbuję jeszcze raz :)

Udało się, ale za którymś tam kliknięciem :(

Dogo się lekko sypie od jakiegoś czasu, trzeba odczekać i spróbować ponownie, jeśli czegoś nie chce wykonać.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Dogo się lekko sypie od jakiegoś czasu, trzeba odczekać i spróbować ponownie, jeśli czegoś nie chce wykonać.

Tak muszę zrobić, uzbroję się w cierpliwość.

Szkoda mi bazarku, bo już prawie gotowy i szkoda mi pracy - a praca nie tylko moja, to jest praca zespołowa :)

• Like 1
  • 1 month later...
Posted
8 minut temu, rozi napisał:

Kilka lat temu na bazarku były świetne psie ubranka, pamiętacie może, kto je szył? Różne kolory, wymiary się podawało.

tez potrzebuje, kiedys kupilam pasowal,ladnie i porzadnie odszyty

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

tez potrzebuje, kiedys kupilam pasowal,ladnie i porzadnie odszyty

To musiało być 5-6 lat temu, dla Łukaszka zamawiałam, cudnie uszyła dziewczyna. Teraz mi oczy wypadły, jakie buble szyją i sprzedają, w necie, zamówiłam i oddałam. Nie ma dawnych bazarków, nie ma jak znaleźć  :(

Posted
3 godziny temu, rozi napisał:

To musiało być 5-6 lat temu, dla Łukaszka zamawiałam, cudnie uszyła dziewczyna. Teraz mi oczy wypadły, jakie buble szyją i sprzedają, w necie, zamówiłam i oddałam. Nie ma dawnych bazarków, nie ma jak znaleźć  :(

z tego co pamiętam taks szyła ubranka,ale nie ma jej juz na dogo od paru lat

Posted
8 godzin temu, devoner napisał:

z tego co pamiętam taks szyła ubranka,ale nie ma jej juz na dogo od paru lat

Taks szyła obroże, szelki, smycze. Nie nie, to ktoś inny był.

Posted
12 godzin temu, rozi napisał:

Taks szyła obroże, szelki, smycze. Nie nie, to ktoś inny był.

ubranka też szyła,ale nie upieram się,że tylko ona.

Posted
19 minut temu, devoner napisał:

ubranka też szyła,ale nie upieram się,że tylko ona.

U Taks zamawiałam malowane szelki i obróżki, ubranek nie pamiętam, żeby szyła. Ale też się nie upieram. W każdym razie tamto dla Łukaszka uszył ktoś inny. Pięknie!