Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shanti']Oni faktycznie jak bliźniaki, i odróżnij które to Inez a które Bros:crazyeye:[/QUOTE]
Właśnie !!!!! Na niektórych zdjęciach nie potrafię ich odróżnić :lol:.

Posted

Bros to ten co ma usiaka i jest zgolony iżałuje bo zimno mu tam tera w kubraczku lata
Inezka- to tak jak by się w zimę na śniegu urodziła to se poleżała to se pobiegała ale ona tęskni tera za brosem to nie pies nie jest zadowolona że go nie ma :-(

Posted (edited)

Ja na bieżąco wznawiam ogłoszenia więc nie ma takiej potrzeby. Poczekajmy do wiosny, mnie się nie śpieszy z jej oddaniem :-(

Edited by DT Iwa
Posted

Miałam Inezke zostawić z Broskiem w Wolbromiu, ale bałam się że ucieknie przez bramkę i wróciła z nami teraz buba nic nie je i cały czas leży ,tęskni za Broskiem w przedpokoju nasłuchuje kto idzie. Ona do nas się uwiązała a my z resztą do niej też.

Bidula teraz jest nieszczęśliwa :-(:-( Broska nie ma.

Posted

alina71 napisał(a):

Ja jestem uziemiona, moje auto nie odpala przy tych mrozach. :(

Nawet nie mów. Ja codziennie rano otwieram drzwi w samochodzie, wsiadam i zanim przekręcę kluczyk, pogłaszczę po kierownicy i mówię do niego : " Proszę cię Władeczku nie rób mi tego, nie możesz mi tego zrobić, odpal ładnie ..."
Jakby mnie ktoś usłyszał to by pomyślał, że wariatka :megagrin::megagrin:, ale co tam!
Ważne, że odpala ...zobaczymy co będzie jutro!

Inez tęskni - wiadomo :-(.

Posted

Co do auta to moje stoi opatulone w kołderki i kocyki, codziennie go skrupulatnie przykrywam, maskę 3 warstwami, szyby jedną. Stoi taka kupa szmat przed domem, ale na razie z biedą, ale odpala.
Buziaczki Inezka, wróci Brosio.

Posted (edited)

Witamy ciotki. Przepraszamy że nas prawie nie ma ale mam tyle do załatwiania z tym wyjazdem do niemiec że szkoda słów Biurokracja, a Inezka cóż tęskni ,nie opuszcza mnie nawet na krok. Co bym jej gdzieś przypadkiem nie zostawiła dziś była ze mną u notariusza i dostała od pana prezydenta Janeckiego w kancelari "ciasteczko" o rany nie wzięła od niego ja jej musiałam dać :evil_lol::evil_lol::-o:-o

Edited by DT Iwa
Posted

Jesteśmy jesteśmy:lol: ale nie zawsze brak czasu żeby jechać do niemiec tyle papierów trzeba że byłam zakopana z biurokracją :roll::roll::roll::roll: Inezka ma sie dobrze:cool3: ale lepiej bedzie sie miała jak wróci Brosek:diabloti:

Posted

No niestety moje auto wylądowało u mechanika. Dostałam jakieś zastępcze. Jeździ choć ma letnie opony. Dzisususs.
Pozdrawiam Inezke.
Nikt zupełnie nie dzwoni o nią?

Posted

0 telefonów 0 pytań :eviltong: w sprawie Inezki

Ale ja nie wiem czy ją ogłaszać!!!!
Prawdopodobnie ją adoptuje :cool3: Jak wszystko poukładam i przmyśle, bo ja nie potrafię oddać psa który właśnie boi się że ją oddam komuś lub zostawię ona nas tak kocha że jak tylko widzi zagrożenie że coś się dzieje od razu jest chora.

A ja musiałabym codziennie chodzić do nowego domku aby sprawdzić czy nie dzieje jej się krzywda bo nie wierze w dobre gadanie ludzi:-(

Ona ma swój wiek i nie zrozumie dla czego ją oddałam i co zrobiła żle :shake: Przepraszam ale no nie potrafie :-(:-( mój dom zawsze jest otwarty dla potrzebujących psów, ale w tym momencie pomoc tylko na tym że pies ma iść do domu a trzeba go sprawdzić

Posted

Ale Iwa to byłoby dla niej najlepsze rozwiązanie. Wręcz idealne bo czuje się u was dobrze. Myślisz, że ja bym nie zostawiła którejś Suzki. Tylko ja mam za małe dziecko żeby móc zostawić samo w domu jak ide z psem na dwór. I tylko dlatego. Non stop zaglądam na psy szukające domu. I czekam aż młode podrośnie.
Trzymam kciuki za poukładanie.