shanti Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Oni faktycznie jak bliźniaki, i odróżnij które to Inez a które Bros:crazyeye: Quote
szafra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='shanti']Oni faktycznie jak bliźniaki, i odróżnij które to Inez a które Bros:crazyeye:[/QUOTE] Właśnie !!!!! Na niektórych zdjęciach nie potrafię ich odróżnić :lol:. Quote
Mona1991 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ło ludu... Ile razy byłam u Iwony, coś mnie po nodze szturcha, Bros, przestań! Oj... Inez... :) Pinezka, co ty to robisz... Oj, Bros! :) Quote
DT Iwa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bros to ten co ma usiaka i jest zgolony iżałuje bo zimno mu tam tera w kubraczku lata Inezka- to tak jak by się w zimę na śniegu urodziła to se poleżała to se pobiegała ale ona tęskni tera za brosem to nie pies nie jest zadowolona że go nie ma :-( Quote
DT Iwa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Ja na bieżąco wznawiam ogłoszenia więc nie ma takiej potrzeby. Poczekajmy do wiosny, mnie się nie śpieszy z jej oddaniem :-( Edited January 31, 2012 by DT Iwa Quote
alina71 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Wrzuciałam na Facebook następne zdjęcie Inez. Piękne ma te fotki. Ja jestem uziemiona, moje auto nie odpala przy tych mrozach. :( Quote
DT Iwa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Miałam Inezke zostawić z Broskiem w Wolbromiu, ale bałam się że ucieknie przez bramkę i wróciła z nami teraz buba nic nie je i cały czas leży ,tęskni za Broskiem w przedpokoju nasłuchuje kto idzie. Ona do nas się uwiązała a my z resztą do niej też. Bidula teraz jest nieszczęśliwa :-(:-( Broska nie ma. Quote
szafra Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 alina71 napisał(a): Ja jestem uziemiona, moje auto nie odpala przy tych mrozach. :( Nawet nie mów. Ja codziennie rano otwieram drzwi w samochodzie, wsiadam i zanim przekręcę kluczyk, pogłaszczę po kierownicy i mówię do niego : " Proszę cię Władeczku nie rób mi tego, nie możesz mi tego zrobić, odpal ładnie ..." Jakby mnie ktoś usłyszał to by pomyślał, że wariatka :megagrin::megagrin:, ale co tam! Ważne, że odpala ...zobaczymy co będzie jutro! Inez tęskni - wiadomo :-(. Quote
shanti Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Co do auta to moje stoi opatulone w kołderki i kocyki, codziennie go skrupulatnie przykrywam, maskę 3 warstwami, szyby jedną. Stoi taka kupa szmat przed domem, ale na razie z biedą, ale odpala. Buziaczki Inezka, wróci Brosio. Quote
DT Iwa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Witamy ciotki. Przepraszamy że nas prawie nie ma ale mam tyle do załatwiania z tym wyjazdem do niemiec że szkoda słów Biurokracja, a Inezka cóż tęskni ,nie opuszcza mnie nawet na krok. Co bym jej gdzieś przypadkiem nie zostawiła dziś była ze mną u notariusza i dostała od pana prezydenta Janeckiego w kancelari "ciasteczko" o rany nie wzięła od niego ja jej musiałam dać :evil_lol::evil_lol::-o:-o Edited February 2, 2012 by DT Iwa Quote
monika55 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Maiała rację że nie brała. Też bym nie wzięła. Quote
szafra Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 monika55 napisał(a):Maiała rację że nie brała. Też bym nie wzięła. No może po dłuższym namyśle :cool3::cool3:... Quote
DT Iwa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jesteśmy jesteśmy:lol: ale nie zawsze brak czasu żeby jechać do niemiec tyle papierów trzeba że byłam zakopana z biurokracją :roll::roll::roll::roll: Inezka ma sie dobrze:cool3: ale lepiej bedzie sie miała jak wróci Brosek:diabloti: Quote
szafra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A co będzie z Inez i Brosiem jak Ty pojedziesz do Niemiec ???? Quote
DT Iwa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Bedą pod opieką najpierw Męża, Mony, A potem pojadą do babci Danusi :cool3::cool3: :eviltong: Quote
shanti Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Uff! Wreszcie się obrobiłam i mogę tu zajrzeć. Witajcie Ciotki i Inezko.:lol: Quote
monika55 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Też sobie zadawałam to pytanie. Trzeba Inez ogłaszać. Quote
alina71 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 No niestety moje auto wylądowało u mechanika. Dostałam jakieś zastępcze. Jeździ choć ma letnie opony. Dzisususs. Pozdrawiam Inezke. Nikt zupełnie nie dzwoni o nią? Quote
DT Iwa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 0 telefonów 0 pytań :eviltong: w sprawie Inezki Ale ja nie wiem czy ją ogłaszać!!!! Prawdopodobnie ją adoptuje :cool3: Jak wszystko poukładam i przmyśle, bo ja nie potrafię oddać psa który właśnie boi się że ją oddam komuś lub zostawię ona nas tak kocha że jak tylko widzi zagrożenie że coś się dzieje od razu jest chora. A ja musiałabym codziennie chodzić do nowego domku aby sprawdzić czy nie dzieje jej się krzywda bo nie wierze w dobre gadanie ludzi:-( Ona ma swój wiek i nie zrozumie dla czego ją oddałam i co zrobiła żle :shake: Przepraszam ale no nie potrafie :-(:-( mój dom zawsze jest otwarty dla potrzebujących psów, ale w tym momencie pomoc tylko na tym że pies ma iść do domu a trzeba go sprawdzić Quote
alina71 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ale Iwa to byłoby dla niej najlepsze rozwiązanie. Wręcz idealne bo czuje się u was dobrze. Myślisz, że ja bym nie zostawiła którejś Suzki. Tylko ja mam za małe dziecko żeby móc zostawić samo w domu jak ide z psem na dwór. I tylko dlatego. Non stop zaglądam na psy szukające domu. I czekam aż młode podrośnie. Trzymam kciuki za poukładanie. Quote
shanti Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 No to jest nas już kilka. Takie Dt że jak wezmą to nie oddadzą. Z jednej strony szkoda mi DT u ciebie, ale też Cię rozumiem. Quote
Recommended Posts