Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ostatnio tylko przez dogo mam wieści co w schronisku więc zaglądam. Emocje rozumiem bo sama często daje się ponosić. Tylko szkoda, że publicznie. Trza było się spotkać usiąść i pogadać.
Strasznei mi brakuje psów. Może moje dziecko raczy w końcu przestać chorować a M częściej będzie w domu. I znów będę miała pare godz wolnego by wpaść.

Posted

Dzień dobry tak mało wesoło ale jest dobry:cool1: Inezka ma się dobrze !!!

I zaczynamy dzionek pozytywnie Ani Żwirek ani Inez nie zasługują na wypomnienie że są na DT Ola a my damy radę ;);) Dziś do pracy się zabieramy:evil_lol::roll: spinamy poślady bo Bonesa trza wyprowadzić na prostą

Posted

Plakaty zrobione:eviltong: nawet wydrukowane:eviltong: Alinko my do ciebie też podjedziemy do biura z takim plakatem ;) ogłoszenia dla wszystkich psów również zrobiłyśmy aby u Pupila wznowić na nowe świeże :roll: Dla Bonesa plakaty są w ładnych nowych błyszczących foliach aby nie namokły :cool1::cool1:

I zaczynamy je rozwieszać tylko obiada zrobimy bo na suchym prowiacie to mnie dziecko w końcu ubije :-o i przyjdziemy z spaceru z Żwirkiem Inez i Brosem :lol::lol:

Drukarka żyje :evil_lol:

Posted

Ok podrzuccie. Tylko ja za chwile jade do przedszkola potem na judo potem moze na kontrole do lekarza. Ciagły ruch. Ale może nam się uda spotkać.
Aha jeszcze opony musze zmienić.
Kciuki za plakaty by dały efekt.

Posted (edited)

to zostawimy u ciebie w biurze tam ktoś może będzie ;) Z mona tak poslady żeśmy spieły że zapomniałyśmy zjeść:evil_lol::evil_lol: ale cośmy fajek przy tym wypaliły bleeeee:-o:evil_lol::eviltong:

Edited by DT Iwa
Posted

I witamy My przy wieczornej kawie dopiero z Olą wróciłyśmy, od 15 do 18 jesteśmy zmęczone :eviltong: Plakaty wszystkie w Pupilu wymienione na nowe. Bonesowi zrobiłyśmy 20 plakatów i wszystkie rozwieszone :cool3::cool3: Ola zara wejdzie do Inezki i napisze wszystkie punkty;) Małe szkody były Ola tak się poswięcała i rozwaliła felge :roll:

Posted

Wróciły. Baby ściepa 15 zł na moją wygiętą felge :)

1. Pupil supersam, 2. Galeria Mała i duża, podziemia. 3. Spar i zoolog. 4. Galeria Carrefour (sklep zoo i big star). 5. Do domu zgasić palące się mięso. 6. Lokum. 7. Moje liceum. 8. Z felgą do naprostowania. 9. Borynia. 10. Szeroka hala. 11. Zofiówka.

Łącznie 20 ogłoszeń powieszonych. ;) Czekamy.

Posted

heheheheheeheh noooo do Raciborza już mam głowe pełną idzie się pomylić :eviltong::eviltong: ale jestem z nas dumna:evil_lol::eviltong: Olka kupa dobrej roboty ja owszem dorzucam ci 5 zyla

Posted

[quote name='DT Iwa']Olek jeszcze Bartek (wet) i lokum2 a i jeszcze Alinka bióro zostawiłyśmy to takiej pani[/QUOTE]

Mojej teściowej.:eviltong:
Ja dopiero kwadrans temu wróciłam do domu. Wyszłam z biura o 15. :shake: Przedszkole, judo, lekarz w Pszczynie, apteka i powrót.
Dzięki za plakat, jak nie powieszony to jutro z rana wieszam.