Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DT Iwa napisał(a):
Alinko ja 50/50 wole mróz bo ta ciapa to najgorsze co może być:eviltong: A my kiedy umówimy się na kawkę szkoda że nie masz dużo czasu bo miałaś mało tematów na bieżąco ale potrzebowałabym ciebie na słowo mam po prostu romans :cool3:

Zgodze się co do ciapy bo mi dziś kozaki po prostu rozmokły. Wrrr
Wiesz co mi jest łatwiej wyskoczyć gdzieś w ciągu dnia jak młodego mam w przedszkolu. Bo później jak go odbiore to już wszędzie musiałabym go zabierać. Bo mój TZ wyjeżdza w poniedzialek rano i wraca w piątek.
No i 3x w tygodniu zaraz po przedszkolu jadę z synem na judo na stadion. Dlatego ja tak gnam ciągle i ciągle mam niedoczas.
Romans nie ma sprawy. Jak dam rade to doradze/pomoge.

Posted (edited)

Dzień dobryyyyy:eviltong::p Dziś kupa pracy najpierw kawa:kaffee_2::kaffee_2: Potem lista podpisów sąsiedzkich i działamy z wątkami :eviltong::eviltong: Iwonko potrzebowałabym jakiś tekst dla Brosi

Edited by DT Iwa
Posted

Iwa sory ale nie dałam rady podjechać dziś z tobą. Dopiero dotarłam do biura. A tu urwanie tyłka bo podatnik sobie przypomniał o mega trudnej zaległej deklaracji.
Już byłyśmy z tym w urzędzie i okazuje się, że to trudniejsze niż myślałyśmy.
A jutro ci pasuje? To bym dała znać.

Posted

Tak Martuś ona próbuje go wyeliminować ze stada :mad: dziś dostała taki OPR :talker: że się obraziła :stop: a ja na nią wogóle nie przytulam dziś :shake: taka kara ;)

Posted

Ehhh... Inez to jest pasztet mały, dzisiaj na spacerze jak startnęła do huskiego....... Ale husky pomachał ogone i poszedł. A Żwirek jadaczka, no bo jak to tak to jego dziewoiii... :)

Posted (edited)

Normalnie serce w d...... miałam haski leci na nią całym cielskiem a ja ryk te dziewczyny też zaczęły się drzeć :mad::mad: a haski zamerdał ogonem i poszedł :mad: Ja wam gadam ja zejde na zawał, a inez dostanie od jakiegoś bydlaka kiedyś to se popamięta. A Żwirej jak zawsze " do boju do boju" a po chwili "uciekamyyyyyy"

Edited by DT Iwa
Posted

OOO mojej cipulinie zapomniałam :evil_lol::evil_lol::eviltong: Dziś na spacerku chciała zrobić akcje jakiemuś psu ale ino popatrzała na mnie " A ja do niej ino spróbuj:mad:" odwróciła się i szła pokornie jak należy :evil_lol:

Posted

łe:oops::oops::oops: zawstydzam się :roll: ale moje drogie dziś gdyby nie bros to inez chyba załatwiała się do kibelka bo rano jest nie zadowolona jak bros ją budzi o 6.30 i ma iść :razz: w południe z Alicją idzie bo musi :mad:a dopiero wieczorem jak Pierwsza miłość się kończy ja mam alarm Inezki dupolotek mało się nie urwie :lol::lol: ona zajefajnie nadawała by się dla kogoś kto robi robi i nie ma czasu " bo małej księżnej też się nie chce":cool1:

Posted

Inez jest zajebysta...:ylsuper: Drugiej takiej nigdzie nie znajdziesz :) A ile śmiechu przy niej jest... W domu janiołek, dupala się nie chce ruszyć z posłanka, a na dworze mało smycz urwie szkudnik... :evil_lol: W górę Pinezka!!!