Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ja też :oops: Inez wczoraj tak szalał na dworku a wieczorem jak ją podniosłam to tak piszczała myślałam że łape złamała :roll: pindulina potem bola ją te reumatyczne kości że chodzić nie może :mad: :shake: doprowadzi mnie do białej gorączki:diabloti:

Lece kupić Inez szelki bo na tej obroży to ona się dusi a jak za lekko zapięte to się wysuwa, a powiedzcie mi czy mam jej nie dać jeść przez 2 dni bo ona ma pełne miski sucha mokra i nic nie rusza!? Już 2 dzień jak to stoi, Bros też nie rusza:mad::mad:

Edited by DT Iwa
Posted

Witamy prawie wieczorkiem. Ach Inez to taka oszustka cwańsza jak by się wydawało jak rano wstaje to ADHD skacze wariuje na łóżko na podłodze :eviltong::eviltong: a jak wracamy z dworu to ona już połamana lerzy bez życia :evil_lol: Wieczór to ona ADHD zaś na dwór wracamy i Panie Boże dotykać ją zara Pisk :cool3::diabloti: choby ją ze skóry zdzierali :diabloti: Brosa pogryzie bo bidok bo sprawdza coby kupe na pewno zrobiła już jej nic nie pasuje :diabloti::diabloti:

Posted

AAAAAA:help1:Rany boskie ja się zastrzela :mdleje:jak nie Inez jak nie bros, to tera małolata zaraziła sie różyczką to jest jakiś koszmar :chaos::angryy:

Posted

Dzień dobry :p Dziś dzień czerwony!!!! Alicja ma Różyczke wysypało ją na maksa :angryy: Zaczęła ferie już wcześniej skończy w lutym , ja się załamie to już 2 różyczka w jej życiu nie reaguje na szczepienia:angryy::angryy: i nikt z nas jej nie przechodził :mdleje::mdleje::chaos: Inez szaleje na spacerach obronna broni Żwirka i Brosa aby tylko udziabać jakiegoś psa, boczkiem boczkiem i łap go za cokolwiek byle ugryść, Mona świadkiem jak Inez dostała OPR i w pół leżąco szła do mnie pokornie bo dostała ochrzan :ylsuper::evil_lol: ale ja ja rozpieściłam :mad:

Posted

Inez to jest paskuda... Pierwsze co jak wylatuje z klatki to siku a później tarzanie w śniegu... A wszystkich obszczekuje. Żwirek idzie luzem to jak podejdzie do niego jakiś pies to mało śliną nie opluje tak sie drze i warczy... :) A jak się ją opierdzieli to czołga się pod nogi i oczy jak kot ze Shreka... I weź tu bądź zły na takiego gada... :):):)

Posted (edited)

O tak robią co chcą ! , a potem udawają to nie JA to ONA :stop: Ale jak Inezka znajdzie tej jeden jedyny dom to ludzie bedą szczęśliwi. Tak jak ja! :cool3:

Ona to oszustka dobra aktorka :evil_lol: Jak na dworek to jak szczenior i tu i tu butów nie da ubrać, a do domu to "och jak mnie boli, chodzić nie mogę , nie dotykaj nie ruszaj :eviltong::cool1::diabloti:

Śniadanie to jest tak: Inez Bros Tomek do kuchni- tak wołam ;)
Wchodzą choćby tam mieli dzień za kare spędzić
wszyscy miski dostają to Tomek moje moje moje chrupki mniam :eviltong:
A Inez i Bros popatrzą powąchają i wymiana bros do inez miski a Inez do Brosa patrzą to samo a to nie jesteśmy głodni :mad::mad:

A we mnie 140* w gardle :angryy: "a że by was drzwi ścisnęły" i wychodzą na legowiska obrażeni :mad::mad:

I tak cioteczki minoł kolejny dzień kurcze nie mam o czym pisać to też tak piszę z dnia codziennego Inez Borosa i tomka

Edited by DT Iwa
Posted

OLa O_o trza było pisać to wcześniej :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Gleba za blokiem jak sie leży buty z kupy Inez pobijana bo też na pośladkach jeżdziła:-o totalne lodowisko mnie kolano boli

A i na co ja szłam za blok ? :placz: kawe musiałam kupić innej drogi nie ma :roll: Inez lerzy i liże poślady heheeheh:lol:

Dzień doberek :cool3::cool3: w takie lodowisko

Posted (edited)

shanti napisał(a):
Zaniedbałam Was przez te sprawy ze spanielem. Ale jestem, czytam i pamiętam ;)

Iwonko my wszystko wiemy , Rozumiemy ja tu dbam o stronke coby pusto nie było hehheheeheh

Normalnie chlapne se:kaffee_2::kaffee_2:

Edited by DT Iwa