Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

shanti napisał(a):
Ludzie też z nerwów miewają biegunki, może tak być.
Rany jak mnie łeb boli, ciśnienie się zmienia czy co? :shake:

Weź prochy !!!! Chyba coś z ciśnieniem , bo ja też ledwo żywa jestem!
Inezka to chyba nie ma alergii ???

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kwestia przyzwyczajenia dyszy jak by maraton przebiegła :evil_lol: wszystko było by ok gdyby dyszała u siebie ale ona mi nad głową na poduszce :diabloti: :mad: Inez to obronny pies ( trzeba ją na każdym kroku bronić)

Posted

Raczej tak wet wykluczył serducho. No jest z niej bojączek. Ja już się przyzwyczaiłam, na początku miałam stracha o wszystko teraz podchodzę do tego z większym dystansem, ona też wykorzystuje nasze poświęcenie bo ta mała zołza wie że wstaniemy do niej i będziemy miziać jak nam tak sapie i dyszy nad głowami. DZiś w nocy 2 razy wstałam ale po to aby ją położyć na posłanko :mad::mad: ale co oko otworzyłam to ona znów nade mną lirze mnie po buzi cwaniara :diabloti:

Posted

OOOO NIE żeby ją najaśniejszy!!!! Dziś została nazwana równocześnie po przebudzeniu STRASZY-DUPA ! Mała Dominująca :mad::mad::mad: Wieczorem spali oba w łóżku, wystarczyło żebyśmy się im z oczu stracili a ta mała zołza ugryzła Brosa za to że posunął się nie na swoją połówkę. Biedny Bros zaspany uciekł za to jej do posłanka:diabloti: Bidol Boi się jej!!! A wiatr!:roll: ja go nie słyszę a ta jak kucyk mały tup tup tup tup po panelach wzdłuż łóżka, a to do J.... pod kołdrę, a to do mnie

No dziś Stanowczo protestuję I Mówię ooooo NIE miarka się przebrała :mad::mad::mad::mad:

Posted

Tak tak ten większy to BROS mój prywatny a inezka mniejsza prawie też prywatna i wszystkie czorne diobły :diabloti::diabloti: nawet gdzieś kot tam czoryny jest :diabloti::loveu:

Posted

alina71 napisał(a):
W taką pogodę to tylko kołdra i spanie.

Dokładnie Alinko tak jak mówisz,zaraz tak uczynię wezme wszystkie diabły i :sleep2:

A czy zrobi ktoś dla Inezki taki plakacik ? Ja nie umie a też bym chciała taką Inezke mieć:eviltong::loveu:

Posted

I jak drzemka zaliczona Iwa?
Wiesz, że w przedszkolu spędziłam pół dnia? A jak wychodziłam i chciałam dzwonic to skojarzyłam, że nie mam numeru. Ale już po mnie dzwonili z biura więc biegiem szybko zakupy na jutro, z młodym do biura. I tak kwitne tu do wieczora. Wieczny galop ciągle coś.
Wy mieszkacie w tym bloku co gin przyjmuje?

A w międzyczasie odświezyłam jej ogłoszenie na Facebooku
http://www.facebook.com/events/326311767382199/

Posted

Alinko ja jestem w bloku gdzie obok jest przychodnia dla dzieci nie pełnosprawnych na gg ci napiszę :roll:;) A drzemka zaliczona i to na maksa, aż po niej to gorzej się czuję jak przed:shake:

Inezke wali system śpi dalej wkońcu długo noc przed nią zdąży się naszaleć :mad:

Posted

Ehhhh wesoło dziś jestem zła maksymalnie nie wyspana itd. Inez dała popalić :diabloti::mad: Szfra ale nie ma innych stworów są 3 diobły z piekła rodem , trzech muszkieterów
Inez, Tomek, Bros

Posted

Wiało jak diabli. U nas w schronisku zerwało kawałek blachy z dachu na nowym budynku.
Biedaki Wy wszyscy. :-( Myśmy spali jak zabici:evil_lol: Mała tylko boi się strzałów i burzy. Sam wiatr olewa.

Posted

ZObaczyłam na gg ale już pędziłam dalej. Własnie weszłam do domu paaadam ale komp odpalam. No i zerkam co u was a tu takie ładne banerki. Super. Zaraz spróbuje sobie go wstawić. Jeśli dam rade. :eviltong: