szafra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 shanti napisał(a):Ludzie też z nerwów miewają biegunki, może tak być. Rany jak mnie łeb boli, ciśnienie się zmienia czy co? :shake: Weź prochy !!!! Chyba coś z ciśnieniem , bo ja też ledwo żywa jestem! Inezka to chyba nie ma alergii ??? Quote
DT Iwa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kwestia przyzwyczajenia dyszy jak by maraton przebiegła :evil_lol: wszystko było by ok gdyby dyszała u siebie ale ona mi nad głową na poduszce :diabloti: :mad: Inez to obronny pies ( trzeba ją na każdym kroku bronić) Quote
monika55 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ta pogoda wykańcza, mnie tak, moich psiurów nie. A Inez serducho ma w porządku? Quote
DT Iwa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Raczej tak wet wykluczył serducho. No jest z niej bojączek. Ja już się przyzwyczaiłam, na początku miałam stracha o wszystko teraz podchodzę do tego z większym dystansem, ona też wykorzystuje nasze poświęcenie bo ta mała zołza wie że wstaniemy do niej i będziemy miziać jak nam tak sapie i dyszy nad głowami. DZiś w nocy 2 razy wstałam ale po to aby ją położyć na posłanko :mad::mad: ale co oko otworzyłam to ona znów nade mną lirze mnie po buzi cwaniara :diabloti: Quote
alina71 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Z miłości to lizanie no przecież :) Quote
shanti Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Owinęła sobie Was wokół pazurka, mała cwaniara:evil_lol: Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 OOOO NIE żeby ją najaśniejszy!!!! Dziś została nazwana równocześnie po przebudzeniu STRASZY-DUPA ! Mała Dominująca :mad::mad::mad: Wieczorem spali oba w łóżku, wystarczyło żebyśmy się im z oczu stracili a ta mała zołza ugryzła Brosa za to że posunął się nie na swoją połówkę. Biedny Bros zaspany uciekł za to jej do posłanka:diabloti: Bidol Boi się jej!!! A wiatr!:roll: ja go nie słyszę a ta jak kucyk mały tup tup tup tup po panelach wzdłuż łóżka, a to do J.... pod kołdrę, a to do mnie No dziś Stanowczo protestuję I Mówię ooooo NIE miarka się przebrała :mad::mad::mad::mad: Quote
paulinken Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jestem na zaproszenie. Na której stronie jest więcej zdjęć? Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dziękuję za przyjecie zaproszenia i witam fotki sa na 13 i 15 w przyszłym tygodniu będą najnowsze zapraszam i jeszcze raz dziekujemy i witamy:lol: Quote
paulinken Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 http://img857.imageshack.us/img857/7930/dscf6522.jpg przeurocza :loveu: Widzę, że wszystkie Twoje psiaki podobne do siebie:) Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Tak tak ten większy to BROS mój prywatny a inezka mniejsza prawie też prywatna i wszystkie czorne diobły :diabloti::diabloti: nawet gdzieś kot tam czoryny jest :diabloti::loveu: Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 monika55 napisał(a):Witamy. Moi wczoraj też narozrabiali. Rany moi to łobuzy z piekła rodem:evil_lol: teraz Inez odsypia ! A co się będzie szczypać Quote
alina71 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 W taką pogodę to tylko kołdra i spanie. Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 alina71 napisał(a):W taką pogodę to tylko kołdra i spanie. Dokładnie Alinko tak jak mówisz,zaraz tak uczynię wezme wszystkie diabły i :sleep2: A czy zrobi ktoś dla Inezki taki plakacik ? Ja nie umie a też bym chciała taką Inezke mieć:eviltong::loveu: Quote
monika55 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja proszę o to tu http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobię-!/page15 i mam, sama nie potrafie. Quote
alina71 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 I jak drzemka zaliczona Iwa? Wiesz, że w przedszkolu spędziłam pół dnia? A jak wychodziłam i chciałam dzwonic to skojarzyłam, że nie mam numeru. Ale już po mnie dzwonili z biura więc biegiem szybko zakupy na jutro, z młodym do biura. I tak kwitne tu do wieczora. Wieczny galop ciągle coś. Wy mieszkacie w tym bloku co gin przyjmuje? A w międzyczasie odświezyłam jej ogłoszenie na Facebooku http://www.facebook.com/events/326311767382199/ Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Alinko ja jestem w bloku gdzie obok jest przychodnia dla dzieci nie pełnosprawnych na gg ci napiszę :roll:;) A drzemka zaliczona i to na maksa, aż po niej to gorzej się czuję jak przed:shake: Inezke wali system śpi dalej wkońcu długo noc przed nią zdąży się naszaleć :mad: Quote
szafra Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ale u Was wesoło musi być z Inez i Brosem i innymi stworami ... Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ehhhh wesoło dziś jestem zła maksymalnie nie wyspana itd. Inez dała popalić :diabloti::mad: Szfra ale nie ma innych stworów są 3 diobły z piekła rodem , trzech muszkieterów Inez, Tomek, Bros Quote
shanti Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Wiało jak diabli. U nas w schronisku zerwało kawałek blachy z dachu na nowym budynku. Biedaki Wy wszyscy. :-( Myśmy spali jak zabici:evil_lol: Mała tylko boi się strzałów i burzy. Sam wiatr olewa. Quote
DT Iwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> I o to nasza Inezka ładne? Quote
alina71 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 ZObaczyłam na gg ale już pędziłam dalej. Własnie weszłam do domu paaadam ale komp odpalam. No i zerkam co u was a tu takie ładne banerki. Super. Zaraz spróbuje sobie go wstawić. Jeśli dam rade. :eviltong: Quote
DT Iwa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Witamy wszystkie cioteczki z rana :roll: Inez dziś lepiej ale zmokłaaaa heheheeh :cool1::cool1: moje diabły tasmańskie :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts