Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorwałam kompa od kuzynki męża w skrócie :

Jak mieć pecha to mieć pecha na całej lini...........:angryy::angryy::angryy:

TV- się spaliło
Auto - (koło urwane razem z belką) nie mamy jak na razie wrócić( auto u mechanika)
Inez - nic nie je a jak zje to wymiotuje ( pokupowałam karmy różne i ma je w d.....) :-( Ogłoszenia dziś masowo wznawiałam nie wiem po co ale wznowiłam :shake: ) bo przecie brak jakiego kolwiek zainteresowania i nie mówicie mi że to nie pora :cool1: bo święta mineły tera idą następne wiec zaś będzie nie pora potem wakacje też będzie nie pora i tak dalej......a ja w maju do konca sierpnia jadę do niemiec i zaczynam tego nie ogarniać :angryy:

Inez do schroniska nie oddam i do kolejnego tymczasa też nie bo pies to nie zabawka aby nią żucać z kąta w kont wiec muszę się zastanowić co dalej ale zawliło mi się tyle na głowe że nie daje rady już myśleć :angryy: tyle mam z wczasów w ujec wydatków i tyle

Pozdrawiamy z bardzo udanych wczasów

Posted

Decyzja zapadła jutro wracam autobusem do domu:shake: bo nic mi z wczasów gdy same problemy :flaming:

Ponowie próbę pod koniec miesiąca :-( z babcią danusią będe rozmawiać dopiero pod koniec miesiąca w sprawie Inezki ;)

Inezce też się nie szczęści słów krytyki, spacery w jastrzębiu czasem nie są miłe szłysze od pier..... mocherowych beretów jak do swoich pupili mówią nie rusz babuszki :mad::mad: Inez na to nie zasługuje !!!! Bo ona tego nie rozumie a mnie ryczeć się chce:placz:

Przepraszam za ostre słowa ale ja wysiadam psychicznie :oops: Jak to wszystko przemyśle i i przedyskutuję to odezwę się może z lepszymi wieściami

Posted

[quote name='Mona1991']Musimy sobie poradzić. Bo innego wyjścia nie widzę, a Inez na pewno nie wróci do Sch bo wiem, że na to nie pozwolisz. W górę...[/QUOTE]

Ot to :cool1:i cała prawda :cool1:

Inez nigdzie nie pójdzie :loveu: Mała księżna wytarzała się tak pięknie w g.... że w wnidzie nos zatykałam od razu w wannie wylądowała bo dziś farosz przychodzi a Inez w dyskretny sposób by go przegoniła swoim zapachem :mad: :diabloti: ale za to Tomek (kot) zrzucił świeczniki i krzyż z stołu bo on to na stole jak na nartach bez hamulców tak nie lubi obrusów

Dziś Inezka zostanie pobłogosławiona za wszystkie czasy, tomek (kot) zaś się sutanną zajmie zawsze pod nią wchodzi hehehehe

Posted

Inezka ponownie wieczorkiem już po kolędzie ,strasznie spodobała jej się sutanna księdza bo tak sie cisła pod jego nogi heheheheeh a musiało stać się zadość uczynienia Tomek wywalił księdzu kropidło potem ot tak sobie wypił wode święconą na naszych oczach :evil_lol::evil_lol: biedak pić mu się chciało hehehehehehehe :diabloti:

Za rok to ksiądz będzie musiał z torebką przysmaczków wchodzić do naszej klatki :cool3::cool3:

Mówi mi że ładna ta Inezka tylko stara:mad::mad: a ja mu na to a nie chciałby ksiądz ??

Posted

ahahahahaahah dokładnie kobieta im starsza tym bardzie hmmmm :lol::lol: :diabloti::angryy: gadał to tak choby on młody był hihihihihiihi ale pokarało go bo po chwili zapytał czy może do WC i całą kolęde tam przesiedział hahaahahahhaahahahahah i gada mi że tyle razy se obiecywał że żadnych ciast nie weżmie na koledzie od ludzi, ktoś go nafaszerował :diabloti::evil_lol::evil_lol:

A ja myślałam że sie poleje a mój TZ podkręcił wodę aby tylko lekko leciała w WC ahahaha:roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol: ja byłam spłakana

Posted

Stare ale jare :lol::loveu: dziś zapomniałam wam powiedzieć Żwirek i Inez na rannym spacerku jak się bawiły na śniegu normalnie szok :crazyeye: Żwirek skakał jak zając :evil_lol:

łochhchcchcho ale bedzie dobrze zobaczycie te stare nie ładne bez zębne psy wrócą w łaski ludzi bo psełdo hodowle są likwidowane ale kary się posypią jeste ZAZAZAZAZAZ:multi:

Posted

Mona do boju do boju wielkopolska walczy:mad::evil_lol::evil_lol: wszystkie diabły kochamy i się nie poddamy :diabloti: na początek może kupimy farbę czorną i zrobimy Żwirkowi i Inezce hheheheehehehe Ja też kocham tego mojego diabła i Żwirka też :lol::loveu:

Posted

A moje mi obsrały dom, bo zimno w dupki. Podejrzewam Maleństwo i Shantiego, Mała zapozorowała wyjście a po powrocie walnęła kupę koło kaloryfera w pokoju, skubana.
Shanti jak zwykle olał jak szłam z innymi i nie wylazł spod kołdry a jak wróciłam była kupa w kuchni. Pies dalej pod kołdrą. Jak gdyby nigdy nic. :roll:

Posted (edited)

hahahaaha ale wiedziały gdzie zrobić :-o:-o obok grzejnika! Inez szybko szybko kupalon przed klatką bo ona chce huraaaaa śnieg :evil_lol::evil_lol:

Edited by DT Iwa
Posted

Witam Inez. :)
Ja tam rozumiem psy Shanti bo nie rozumiem bialego szaleństwa. Już mi słabo na myśl o jeżdzeniu i drapaniu szyb.
Iwa skoro wróciłaś to nie będę się deklarować tylko zadzwonie jak będę mieć chwile i wpadne. Tak?
Co do kolędy to moja Miśka właziła księdzu pod sutanne? Co one takiego w tym widzą to nie wiem ale widzę, że to masowe zjawisko. ;)

Posted

[quote name='alina71']Witam Inez. :)
Ja tam rozumiem psy Shanti bo nie rozumiem bialego szaleństwa. Już mi słabo na myśl o jeżdzeniu i drapaniu szyb.
Iwa skoro wróciłaś to nie będę się deklarować tylko zadzwonie jak będę mieć chwile i wpadne. Tak?
Co do kolędy to moja Miśka właziła księdzu pod sutanne? Co one takiego w tym widzą to nie wiem ale widzę, że to masowe zjawisko. ;)[/QUOTE]

Dobrze Alinko to czekam na tel.:multi:

Posted

Ja mam dość wszystkiego a po czymś takim to ja nie wiem co robić h....... dzień ,ale za to pobawiłam się dziś z psami i wytarzałam im bardziej się cieszyłam tym bardziej wiedziałam że dzień skończy się płaczem :placz: Ku....... jestem tu dla Inez i jej będe bronić bo sama biedna nie ma jak się bronić każdą walke przegrywała teraz pora abym ją ja broniła i dobrego słowa