basiaap Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Koksik, mały piesek, który będzie miał piękne futerko, takie, w które fajnie wtulić się wieczorem, szuka chętnego do przytulania i dbania o Koksikową fryzurę! Quote
PaulinaT Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Koks wygląda póki co niepozornie... ale przy odrobinie odpowiedniej opieki będzie z niego piękny pies, kudłacz cudny. A do tego spokój facet ma że hej! Mieszak w boksie z jednym takim... ciut narwanym jegomościem. I co? I nic - spooookój :p Quote
justin Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Koksiki na góre! Góra Koks! domku:roll: jak mozna byc takim gapowatym i nie zwracać uwagi na Koksa,normalnie nie wiem! Quote
justin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Koks co ty taki niesmiały i się chowasz ...dalej do góry pokazac całemy światu , że taki pies jest i czeka Quote
oktawia6 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Koksiku po całym dniu cioteczka podniesie na pierwszą stronę Quote
PaulinaT Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Koks wiesz co? Chyba muszę cię lepiej poznać... urokliwy piesku :lol: Quote
supergoga Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Paulina, urokliwy to małe słowo - jest super. TYlko martwi mnie, że miał miec może domek 0d sierpnia, tymczasem domek zamilkł. Napisałam do domku, ale cisza nadal. Szkoda - on jest jakby smutniejszy niz przedtem. Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ale ludzie sobie jaja robią-przybywa nowy członek rodziny ale dla niektórych to jakiś bzdet i nawet dzięki nie nie odpiszą-do diabła z takimi:angryy: Koksiu nie smuć się Quote
supergoga Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 KOksik super kudłacz czeka na domek - coraz bardziej traci nadzieję. Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 kochanego pieska podnoszę na dobranoc-smutek w jego oczkach widać i zwątpienie Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 jakiej wielkości jest Koksik??? na niektórych fotkach wygląda całkiem sznaucerowato - on ma jakieś brązowe wstawki??? sierść ma miękką czy szorstkawą? to chyba młoda psina co? jeśli to PON to zmieńcie w tytule że PON - tak już kilka PONów na dogo znalazło domki - nasz Dredzik olkuski też :loveu: Quote
supergoga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Malawaszko, on na PON-a za mały, sznaucerkiem niestety nie jest - raczej czarny z drobnymi prześwitami. Trudno powiedzieć jaki byłby w stanie normalnym zadbanym - jak go poznaliśmy był tylko kupa ogromnych dredów i nic więcej. Dla mnie on wygląda jak mix PON-a z czymś mniejszym kudłatym. Teraz po ostrzyżeniu włs na grzbieciku króciutki i miękki. Ogólnie to będzie piękny pies, tylko teraz by mu się fryzjer psi przydał, żeby fachowo dokończyć nasza pracę i żeby spokojnie i równo odrastał. Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 może by go pokazać na PONim forum żeby ocenili a tu mi bardzo sznaucerkowato wygląda :loveu: :oops: Quote
PaulinaT Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Koks siedzi w boksie i robi się coraz smutniejszy.... :shake: Quote
supergoga Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Jak pojadę do schroniska zrobie mu nowe fotki i zobaczę, jak odrasta włosek, jaki jest. Ja niestety nie mam konta na innych forach, tzn. - nie tak - nie umiem sie jakoś tam poruszać. W necie jest wszędzie. On jest taki pogodny. Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PROŚBA O TYMCZAS DLA KOKSKA !!!:modla: :modla: Quote
basiaap Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Koksik czeka biedak w schronisku. Mieliśmy nadzieję na domek na początku sierpnia - ale nic z tego nie wyszło. Kolejny raz potwierdza się, żeby na zapas sie nie cieszyć, a delkaracje brać przez pół:-( Quote
Recommended Posts