Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koksik, mały piesek, który będzie miał piękne futerko, takie, w które fajnie wtulić się wieczorem, szuka chętnego do przytulania i dbania o Koksikową fryzurę!

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koks wygląda póki co niepozornie... ale przy odrobinie odpowiedniej opieki będzie z niego piękny pies, kudłacz cudny.
A do tego spokój facet ma że hej! Mieszak w boksie z jednym takim... ciut narwanym jegomościem. I co? I nic - spooookój :p

Posted

Paulina, urokliwy to małe słowo - jest super. TYlko martwi mnie, że miał miec może domek 0d sierpnia, tymczasem domek zamilkł. Napisałam do domku, ale cisza nadal.
Szkoda - on jest jakby smutniejszy niz przedtem.

Posted

ale ludzie sobie jaja robią-przybywa nowy członek rodziny ale dla niektórych to jakiś bzdet i nawet dzięki nie nie odpiszą-do diabła z takimi:angryy:

Koksiu nie smuć się

Posted

jakiej wielkości jest Koksik??? na niektórych fotkach wygląda całkiem sznaucerowato - on ma jakieś brązowe wstawki??? sierść ma miękką czy szorstkawą? to chyba młoda psina co?

jeśli to PON to zmieńcie w tytule że PON - tak już kilka PONów na dogo znalazło domki - nasz Dredzik olkuski też :loveu:

Posted

Malawaszko, on na PON-a za mały, sznaucerkiem niestety nie jest - raczej czarny z drobnymi prześwitami.
Trudno powiedzieć jaki byłby w stanie normalnym zadbanym - jak go poznaliśmy był tylko kupa ogromnych dredów i nic więcej.
Dla mnie on wygląda jak mix PON-a z czymś mniejszym kudłatym. Teraz po ostrzyżeniu włs na grzbieciku króciutki i miękki.
Ogólnie to będzie piękny pies, tylko teraz by mu się fryzjer psi przydał, żeby fachowo dokończyć nasza pracę i żeby spokojnie i równo odrastał.

Posted

Jak pojadę do schroniska zrobie mu nowe fotki i zobaczę, jak odrasta włosek, jaki jest. Ja niestety nie mam konta na innych forach, tzn. - nie tak - nie umiem sie jakoś tam poruszać.
W necie jest wszędzie. On jest taki pogodny.

Posted

Koksik czeka biedak w schronisku.
Mieliśmy nadzieję na domek na początku sierpnia - ale nic z tego nie wyszło. Kolejny raz potwierdza się, żeby na zapas sie nie cieszyć, a delkaracje brać przez pół:-(