Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani ponieważ nie wiem gdzie wrzucić te fotki założyłam nowy topic.
Oto moje fotki z ostatniej wystawy;) Może rozpoznacie swoje psiaki - wiem, że na pewno uchwyciłam Cheitana, Devi i Iowe ...reszty psiaków niestety nie rozpoznaje. Wrzuciłabym te foty na wolfdog.org...ale nie umiem:oops: więc będą tu:

]

Posted

Dzięki za wrzucenie fot. Jeśli masz więcej, prześlij proszę na maila (te również). Szczególnie Twoje ulubione (przedstawia moją Dewi i Euryego z Peronówki :cool3: Pozdrawiam.

Posted

URIA napisał(a):
Kochani ponieważ nie wiem gdzie wrzucić te fotki założyłam nowy topic.
Oto moje fotki z ostatniej wystawy;) Może rozpoznacie swoje psiaki - wiem, że na pewno uchwyciłam Cheitana, Devi i Iowe ...reszty psiaków niestety nie rozpoznaje. Wrzuciłabym te foty na wolfdog.org...ale nie umiem:oops:

A moge ja je tam wrzucic? Bo sa swietne! :) I wiele osob bedzie moglo znalezc swoje psy... tak jak my nasze... :)

Posted

Margo - oczywiście możesz wrzucić foty na wolforg wiem że część powklejała Gaga - napisała mi nawet instr. wklejania, ale chwilowo nie mam czasu (kupa roboty, do tego net się wali) więc jeśli macie ochote poprzeklejać to proszę bardzo;)
Muren - postaram Ci się jakoś w najbliższym czasie poprzesyłać fotki.
Jestem pod wrażeniem Devi - bardzo posłuszna dziewczynka - fuknełaś na nią dwa razy i siedziała grzeczniutko:loveu: (pewnie tryb reklamowy hmmm?;) )

Justyna JK - bardzo dziękuję:oops:

Pozdrawiam wszystkich właścicieli wilczaków:loveu:

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Byłam na tej wystawie z 3 wilczakami mojej kuzynki, Amberem:loveu:, Beti:loveu: i Amonem:loveu:. I prawie jestem pewna, że Amber ( Z Peronówki) jest na ostatnim zdjęciu. Inne "moje" też chyba widziałam, ale pewna, powtarzam, nie jestem.:shake:

Posted

Sama nie wiem... Po powtórnym, dokładniejszym obejrzeniu kajam sie...
:oops: Jak mogłam nie zauważyć tych wielkich uszu...:eviltong: A ja jestem taka z nim obyta- nie będę mogła spojrzeć Elci w oczy...:-(;)

• 2 months later...
Posted

przepiękne bestie :loveu: one mają coś w sobie że dosłownie ciarki mnie przechodzą jak na nie patrze :evil_lol:
Dajcie jeszcze fotek waszych psiaków w takich "domowych warunkach" :razz: