URIA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kochani ponieważ nie wiem gdzie wrzucić te fotki założyłam nowy topic. Oto moje fotki z ostatniej wystawy;) Może rozpoznacie swoje psiaki - wiem, że na pewno uchwyciłam Cheitana, Devi i Iowe ...reszty psiaków niestety nie rozpoznaje. Wrzuciłabym te foty na wolfdog.org...ale nie umiem:oops: więc będą tu: ] Quote
URIA Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 moje ulubione zdjęcie:loveu: ufff...więcej wstawiać nie mam siły;) Quote
Muren Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dzięki za wrzucenie fot. Jeśli masz więcej, prześlij proszę na maila (te również). Szczególnie Twoje ulubione (przedstawia moją Dewi i Euryego z Peronówki :cool3: Pozdrawiam. Quote
zPeronowki Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 URIA napisał(a):Kochani ponieważ nie wiem gdzie wrzucić te fotki założyłam nowy topic. Oto moje fotki z ostatniej wystawy;) Może rozpoznacie swoje psiaki - wiem, że na pewno uchwyciłam Cheitana, Devi i Iowe ...reszty psiaków niestety nie rozpoznaje. Wrzuciłabym te foty na wolfdog.org...ale nie umiem:oops: A moge ja je tam wrzucic? Bo sa swietne! :) I wiele osob bedzie moglo znalezc swoje psy... tak jak my nasze... :) Quote
URIA Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Margo - oczywiście możesz wrzucić foty na wolforg wiem że część powklejała Gaga - napisała mi nawet instr. wklejania, ale chwilowo nie mam czasu (kupa roboty, do tego net się wali) więc jeśli macie ochote poprzeklejać to proszę bardzo;) Muren - postaram Ci się jakoś w najbliższym czasie poprzesyłać fotki. Jestem pod wrażeniem Devi - bardzo posłuszna dziewczynka - fuknełaś na nią dwa razy i siedziała grzeczniutko:loveu: (pewnie tryb reklamowy hmmm?;) ) Justyna JK - bardzo dziękuję:oops: Pozdrawiam wszystkich właścicieli wilczaków:loveu: Quote
klaudia.1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Byłam na tej wystawie z 3 wilczakami mojej kuzynki, Amberem:loveu:, Beti:loveu: i Amonem:loveu:. I prawie jestem pewna, że Amber ( Z Peronówki) jest na ostatnim zdjęciu. Inne "moje" też chyba widziałam, ale pewna, powtarzam, nie jestem.:shake: Quote
URIA Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Ach no niestety klaudia ja nie wiem co za psiaki mam na zdjęciach, bo cykałam wszystko co było wilczakiem;) Quote
zPeronowki Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 klaudia.1 napisał(a):I prawie jestem pewna, że Amber ( Z Peronówki) jest na ostatnim zdjęciu. To jego synek - Amon Silesian Wolf.... :p Quote
klaudia.1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sama nie wiem... Po powtórnym, dokładniejszym obejrzeniu kajam sie... :oops: Jak mogłam nie zauważyć tych wielkich uszu...:eviltong: A ja jestem taka z nim obyta- nie będę mogła spojrzeć Elci w oczy...:-(;) Quote
klaudia.1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale na pewno nie jest to jedyne zdjęcie Wielkiej Trójki Z Jantarowej! Quote
Gaga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alez to nie chodzi o uszy. One sa po prostu KOMPLETNIE inne. Jedyne co jest podobne to kolor :) Quote
klaudia.1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wiem! Ale to zdjęcie nie jest całkiem wyraźne. A uszy rzucają się w oczy...:crazyeye: Quote
elapieczus1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 witam,przepiękne zdjęcia i ciekawa rasa będę tu zaglądać cześciej:)pozdrówki i mizianko dla futrzaków:) Quote
Saba Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 przepiękne bestie :loveu: one mają coś w sobie że dosłownie ciarki mnie przechodzą jak na nie patrze :evil_lol: Dajcie jeszcze fotek waszych psiaków w takich "domowych warunkach" :razz: Quote
Gaga Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43452 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43417" rel="external nofollow noopener">http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43417 milego ogladania ;) Quote
Saba Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No dobra, ale ja wole jak jest galeria na forum taka ogólna i można sobie pokomentować :eviltong: Quote
Gaga Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 " A JA WOLE MOJĄ MAMĘ " ...:razz: pokomentowac sobie mozesz na niektorych stronach :) Quote
Recommended Posts