Elka_Ka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No i co z psiaczkiem? Ewab pewnie padnięta po dzisiejszym dniu:sleep2: Mam nadzieję że Filipek już w nowym domku Quote
andzia69 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Filipek niestety jeszcze nie w domu...chyba ma jutro wizytę i może pojedzie... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='andzia69']Filipek niestety jeszcze nie w domu...chyba ma jutro wizytę i może pojedzie...[/QUOTE] Oby się mu udało ... Quote
ewab Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Filip podobno jutro jedzie. Tak mówił TZ. Sam Filip jest niesamowity, radosny, skoczny. Kiedy do niego wychodzę wyskakuje w powietrze tak, że jego głowa jest wyżej od mojej, i tańczy na dwóch łapach. Jak na niego patrzę to nigdy bym nie pomyślała, że był na krawędzi życia, a w zasadzie już po wyroku. Domek będzie miał nad czym pracować, bo energia, która rozpiera Filipa wystarczyłaby dla kilku. Dobrze, że będzie miał 1,5 ha do zwiedzania:) Quote
Elka_Ka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='ewab']Filip podobno jutro jedzie. Tak mówił TZ. Sam Filip jest niesamowity, radosny, skoczny. Kiedy do niego wychodzę wyskakuje w powietrze tak, że jego głowa jest wyżej od mojej, i tańczy na dwóch łapach. Jak na niego patrzę to nigdy bym nie pomyślała, że był na krawędzi życia, a w zasadzie już po wyroku. Domek będzie miał nad czym pracować, bo energia, która rozpiera Filipa wystarczyłaby dla kilku. Dobrze, że będzie miał 1,5 ha do zwiedzania:)[/QUOTE] Bo on nadrabia ten czas kiedy siedział w tej mordowni. Mam nadzieję, że ten domek będzie dobry dla piesia:kciuki: Quote
ewab Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Elka_Ka']Bo on nadrabia ten czas kiedy siedział w tej mordowni. Mam nadzieję, że ten domek będzie dobry dla piesia:kciuki:[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję. Chłopak pojechał. Jakoś tak dziwnie. Cieszę się i brakuje łazarza:) Quote
andzia69 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 siakos tak sobie się cieszę....wolałabym, zeby miał taki superowy domek, z kanapą, ludziem na kanapie...no nic...w końcu takich domów nie sieją... zmienic tytuł? Quote
mala_czarna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 O kurde!!!! Serio pojechał? :) Andzia, co jest? Czemu się nie cieszysz? Quote
andzia69 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='mala_czarna']O kurde!!!! Serio pojechał? :) Andzia, co jest? Czemu się nie cieszysz?[/QUOTE] aaa...bo to dom z ogrodem, ciepłą budą...ale ja to bym chciała wszystkie psy na kanapy powydawać:( i dlatego się nie cieszę!;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='andzia69']aaa...bo to dom z ogrodem, ciepłą budą...ale ja to bym chciała wszystkie psy na kanapy powydawać:( i dlatego się nie cieszę!;)[/QUOTE] Skąd ja to znam . Quote
mala_czarna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='andzia69']aaa...bo to dom z ogrodem, ciepłą budą...ale ja to bym chciała wszystkie psy na kanapy powydawać:( i dlatego się nie cieszę!;)[/QUOTE] Ta, skąd ja to znam :) Dobrze będzie, nie martw się. Ludzie wiedzą przecież z jakiego miejsca Filipek został wyrwany. Quote
ewab Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='andzia69']aaa...bo to dom z ogrodem, ciepłą budą...ale ja to bym chciała wszystkie psy na kanapy powydawać:( i dlatego się nie cieszę!;)[/QUOTE] No powiedz, że się umiarkowanie cieszysz. Quote
andzia69 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='ewab']No powiedz, że się umiarkowanie cieszysz.[/QUOTE] niech ci będzie - cieszę się umiarkowanie:) Quote
Aneta220978 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dobra wiadomość może nie wspaniała ale dobra....Niestety nie zawsze jest tak jak chcemy takie życie:-(...Mieszkam w Grecji i tutaj to jest dramat... Codziennie przechodze obok jednego placu na którym rasowy pies na łańcuchu, bez budy tylko coś tam skleconego:-(.... Smutny, samotny chociaż niby ma swojego ,,człowieka''.... Quote
ewelinka_m Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a może domek jak pozna cudnego Filipka to sam uzna, że najlepiej mu będzie na kanapie :diabloti: w końcu jak tu nie pokochać takiego stwora :loveu: Quote
gosia7 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Czy ktoś mógłby napisać jak się ma dziś Filipek w nowym domu? Może są jakieś aktualne zdjęcia, czy przytył?Czy wszystko ok.? Była wizyta poadopcyjna? Martwi mnie ta cisza... Quote
gosia7 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 co u Filipka, proszę o jakąś wiadomość od pół roku... dlaczego tak ucichło? Quote
savahna Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Gosia, ja myśle ,ze wszystko oki. Jednak dziewczyny maja tyle nieogarnionej roboty,ze nie są w stanie wszystkie kontynuować. Cięzko ogarnąć sprawy biezace, psów przybywa w zastraszajacym tempie. W dodatku jeszcze teraz okres wakacyjny, który wiadomo z czym się wiąże. Nie wiem czy wiesz,że ŚTOZ prowadzi teraz schronisko, Andzia kierownikuje...i nie ma czasu się podrapać. Trzeba to zrozumieć. Jeśli chcesz to wejdź sobie na wątek adopcyjny. Zobacz ile psiaków, kotów w potrzebie a nie sa to wszystkie.... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-w%C4%85tek-zbiorczy-ps%C3%B3w-z-Dymin-i-tych-kt%C3%B3re-ich-unikn%C4%99%C5%82y[/url] Może masz chwilę to zapraszam do pomocy w ogłoszeniach. Filipkiem się nie martw. Na pewno ma dobrze....;) Quote
andzia69 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [quote name='gosia7']co u Filipka, proszę o jakąś wiadomość od pół roku... dlaczego tak ucichło?[/QUOTE] hmmm...moze dlatego, ze mamy pod opieką ok.150 psów i 35 kociaków? i nie bardzo mamy czas podrapac się gdzieniegdzie? EwaB na głowie wiele...min. brak pomysłu jak utrzymać np. 47 psów w hotelach...Ma mało czasu, by zagladac na dogo - ale namiary na nią są gdzieś na wątku więc można zadzwonić...Filip do domu poszedł już "przytyty" więc nie był szkieletorem Quote
Recommended Posts