Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisełka napisał(a):
SPiduś, gdzie Twój domek?? :roll::roll::roll:

Niestety pomimo wrecz juz klotni i awantury z mama, nie uda mi sie wciasnac Go do niej :( Bardzo mi przykro :( Mialam nadzieje..., ech :(

Naprawde jestem zdziwiona, ze pomimo ogloszen nie znalazl domu...:shake:
Ostatnio wystawilam ratlerke i poszla od razu, a tez nie mloda byla ...:shake:
Moze trzeba odswiezyc ogloszenia???

Posted

kochane cioteczki gorąca wiadomość - jeszcze cieplutka !!!!!!! trzeba zorganizować wizyte przedadopcyjną dla spidiego w miejscowości łobez pod szczecinem !!!!!!!

Posted

AGA35 napisał(a):
kochane cioteczki gorąca wiadomość - jeszcze cieplutka !!!!!!! trzeba zorganizować wizyte przedadopcyjną dla spidiego w miejscowości łobez pod szczecinem !!!!!!!

napisze do szczecinianki tylko czy wiesz jak to daleko od Szczecina?czy to jakaś mała wioska?przypytaj moze domku?
znalazłam łobez na mapie ale to daleko od Szczecina ,moze to nie ta sama miejscowosc ,

Posted

No Łobez jest kawałek od Szczecina, mniej więcej 80 km jak już ktoś napisał. Ja osobiście nie znam nikogo z Łobza, ale to nie jest aż tak mała miejscowość:)
Taka znana miejscowość w pobliżu to Drawsko Pomorskie, nie jestem pewna, czy nie widziałam na dogo dziewczyny z Drawska, nieco dalej Złocieniec, też można poszukać jakiejś cioteczki .

Posted

No można szukać cioteczek Z Drawska Pomorskiego, bądź Świdwina, nieco dalej Złocieńca ;)

Nie lubię tej wyszukiwarki, wrrr . Na razie nie znalazłam nikogo z Łobza.
Nemko - jest ze Świdwina, możecie zapytać, to tylko 20 km od Łobza, a może akurat zna jakąś cioteczkę z Łobza .

Posted

trzymajcie cioteczki kciuki , spiduś jedzie jutro w daleką podróż no i mamy nadzieję że ostatnią !!!!! jak wszystki będzie oki to psiak zamieszka w miejscowości łobez !!!!!